.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 73 от общо 73
    Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    Цитирай Първоначално написано от sexita
    Хора...аз в неделя заминавам при него...какво ще правя
    Не знам,не знам...не знам...леле майко....
    Щом сме разделени,аз ако се забия с някое момче,и после Иво пак ще ми натяква,че съм курва
    Ако седя и го чакам...ще изгубя много,защото не знам дали ще се върне и какво ще излезе...
    Уфф...не знам...какво да правяяяя
    Да..струва ми се,че го искаш колкото да не си сама...не знаеш какво искаш това е...Нали беше щастлива,че пак се събрахте....сега пак се чудиш......нямам думи.... Моят съвет е да не го караш да страда..пак...Ако истински го обичаш се опитай да го задържиш и това е от мен...

Щом сме разделени,аз ако се забия с някое момче,и после Иво пак ще ми натяква,че съм курва
    Ако седя и го чакам...ще изгубя много,защото не знам дали ще се върне и какво ще излезе...
    Ей това е най-гадното в цялата ситуация...Най-добре се остави на течението и каквото стане...стига си мислила само за това...Като се видите ще си проличи...Но се приготви за всичко...,и най-вече за много трудности даже и да се съберете...,докато забрави всичко ти ще си к-----а в неговите очи...при най-малкият проблем.Така,че сама си прецени...готова ли си да изтърпиш всичко това и има ли смисъл...Успех
    A qui

Цитирай Първоначално написано от slun4ice_90
    Да..струва ми се,че го искаш колкото да не си сама...не знаеш какво искаш това е...Нали беше щастлива,че пак се събрахте....сега пак се чудиш......нямам думи.... Моят съвет е да не го караш да страда..пак...Ако истински го обичаш се опитай да го задържиш и това е от мен...
    да...естествено,че не искам да съм сама...искам да съм с него!!!
    Но не искам въобще да го насилвам...уфф...знаеш ли колко е сложно всичко...аз самата вече се оплетох яко и не знам...искам го,но не намирам път към него,а той не иска да ми помогне...иска сама да го открия...Много ме ядосва с поведението си...но какво да направя...искам да не го обичам,да му тегля една майна и да го направя на ляйно...но не мога...толкова наивно го обичам,че каквото и да ми причини пак ще се втурна към него с първия жест с който покаже,че ме иска...
    Ако знаех как да го задържа....щях да го направя,повярвай ми...
    Иска да не съм ревнива...а в същото време иска да бъда себе си...ми не може...това съм аз...той не иска да ме приеме такава каквато съм...и...какво правим???

Само успехи миличка и всичко най най

Но не искам въобще да го насилвам...уфф...знаеш ли колко е сложно всичко...аз самата вече се оплетох яко и не знам...искам го,но не намирам път към него,а той не иска да ми помогне...иска сама да го открия...Много ме ядосва с поведението си...но какво да направя...искам да не го обичам,да му тегля една майна и да го направя на ляйно...но не мога...толкова наивно го обичам,че каквото и да ми причини пак ще се втурна към него с първия жест с който покаже,че ме иска...
    Иска да не съм ревнива...а в същото време иска да бъда себе си...ми не може...това съм аз...той не иска да ме приеме такава каквато съм...и...какво правим???
    Никой неиска да е сам и както са казали хората:''Любовта е сляпа",за тва при най-малкия жест от негова страна си готова да се върнеш,най-важното е да бъдеш себе си.Наистина в момента всичко ти е трудно,защото ситуацията ти е толкова сложна,и въобште всичко е толкова объркано.Успех.

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Защо ще се забиваш с други момчета? Нали много го обичаш. Като е така как дори съумяваш да си представиш, че може да си с друг? Аз не мога. Обичала съм и несподелено-не бях в състояние да погледна друг мъж половин година. да не говорим за нещо друго.

Ако искаш да си с него-ще чакаш. Толкова ли нямаш търпение. Нещата не винаги се случват днес и на мига. Ако ги прищпорваме няма да се случат-личен опит. Можеш да си без гадже няколко месеца. Няма да умреш. Нали е важно да си с подходящия, а не с който и да е. По-добре сама, отколкото с неподходяща компания. Възползвай се от тези мисли.

Мега фен Аватара на babity
    Аааабе, Секси, миличка... я го пращай да си ляга! Това, вашето, повече няма да го бъде, какво още трябва да стане за да го разбереш. Не е лесно да сложиш край, знам. Ама всичкото това детинско поведение и на двама ви... честно ти казвам на моменти имам чувството, че те е страх да се разделиш с миналото си, че изпитваш едва ли не страх да не останеш сама и затова толкова драпаш да се събирате. Еми той не е пърия, не е и последния и ти много добре го знаеш. Естествено, следващият няма да е като него, но... кой знае... може да е по - добър! Не разбирам какъв ти е мотивът да се инатиш толкова и да се тръшкаш. Отдавна трябваше да се откажеш, мисля.

Уф!

Може би е добре да оставиш засега нещата така,изчакай,докато заминеш. Струва ми се,че ще протичат по-лесно и ще се развият по-лесно,когато имате възможност да се виждате.
    Замини и просто се остави на течението..ще се случи каквото има. Силно се надявам да е на хубаво! Желая ти го много!
    If the road ahead is not so easy
    Our love will lead the way for us
    Like a guiding star
    I'll be there for you if you should need me...

hottie
    Guest
    Според мен тук отдавнане говорим за любов, а за навик . Но то е като цигарите - трудно е да ги откажеш

Цитирай Първоначално написано от the_hottie
    Според мен тук отдавнане говорим за любов, а за навик . Но то е като цигарите - трудно е да ги откажеш
    +1
    A qui

Мега фен
    Град
    Utopia..
    като цяло, няма по-глупава и лапешка постъпка от това като се скараш с някой, веднага да тръгваш да му отмъщаваш и да се забиваш с друг!

не знаете какво е любов, деца
    а "обичам те" ви е като "добър ден"
    има хора, които са имали десетки половинки и на никого не са казвали "Обичам те", защото знаят, че това са много сериозни две думи
    а вие ми се влюбвате всеки ден
    пикльовци..

Супер фен Аватара на mon4eto
    Град
    София,Лозенец:)
    Mnogo se radvam za teb Pomnq istoriqta ti koqto 4estno da ti kaja me razplaka...

Мега фен
    Град
    Utopia..
    xaxaaxaxaxaxaxaxxaax

...а Той сигурно освен всичко друго иска и да те пробва дали ще му направиш напук и ще се 'забиеш' с някого просто ей така.

Вземи се в ръце. Ако толкова много го обичаш и искаш да си с него - докажи му го. Бъди търпелива, чакай го, не се занасяй с който ти падне.
    Ако пък не ти се чака и не искаш да 'губиш' време за нещо, за което не си сигурна, че изобщо ще стане, откажи се от него, но вече наистина, и започни да гледаш в друга посока.

На човек постоянно му се налага да прави избор... Не можеш да имаш всичко. Или, или.
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Супер фен Аватара на prettyIdeath
    Град
    Somewhere in the deaths of your dirty imagination...
    Ми супер, радвам се за вас. Няма да те съдя за причината за която се скарахте, на всяка двойка може да се случи нещо подобно. Дано да нямате повече такива скарвания
    МОМИЧЕ СЪМ !
    PEACE ||//
    Suzuki - Way of life!

Мега фен

Re: Върнах си гоооооо!!!

Вече си е моооой...моооой
    Сдобрихме сеее :P
    Нема лошо..да ти е честито !

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    Прочетох всичко...ам тогава може би сте доста различни по характери...за това..стават такива "каши".... Бъди себе си щом той иска и това е...а за ревността доста ще ти е трудно да не го ревнуваш....може би и това доста го изнервя мацка....Поговорете си хубаво и се разберете веднъж завинаги.Успех! Извода е,че той иска да те промени..а не би трябвало...ти така ако тръгнеш да се променяш съвсем ще се позабравиш...Човек е такъв,какъвто си е.....трудно може да се промени....ако това въобще стане!Нали знаеш вълкът козината си мени,но нрава не.

Голям фен
    Град
    In my broken heart...
    Това е много хубаво!

Град
    "градът на мечтите"
    браво мацка
    аЗ сЪм дРоГа мИлО...тИ сИ нАрКоМаН...[!]

Голям фен
    Град
    Варна CityY :Pp
    Офф за к'во я упреквате, той също имаше друга, нали.. Вярно, че не е права, ама и вие не бихте се поколебали да намерите друг, ако половинката ви ви изневерява с още някоя, отгоре на вс- системно. Все пак радвам се, че сте се сдобрили, зн, че ти радостта ти е искрена, дано и неговата

Град
    Свищов
    Той нищо не е имал с другата, освен няколко смс-а.
    А и аз мисля, че и двамата имат вина, много са инатливи, много прибързват в думите и действията си. 1 такъв човек трябва да е с някой по-спокоен, по уравновесен. Аз съм сходен характер-паля се, викам, крещя, крайна съм, но си намерих майстора в лицето на човек, който никога няма да избухне.

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    Той нищо не е имал с другата, освен няколко смс-а.
    А и аз мисля, че и двамата имат вина, много са инатливи, много прибързват в думите и действията си. 1 такъв човек трябва да е с някой по-спокоен, по уравновесен. Аз съм сходен характер-паля се, викам, крещя, крайна съм, но си намерих майстора в лицето на човек, който никога няма да избухне.
    Така е мацка добре,че някой се сети да го каже!И аз съм на същото мнение,че "два остри камъка брашно не мелят",както се казва.Един от двамата трябва да отстъпва трябва да се правят компромиси просто,няма как иначе!

Град
    Свищов
    Ама странното е, че аз правя повечето компромиси....Както и да е. Не може 2 силни харектера, просто връзката не се получава!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си