Za pyrvi pyt shte spodelq istoriata si. Istinskata si istoria. Za edna lubov i oshte neshto... Iskam syvet ot vas - zaslujava li si?
V sybota vecherta priatelq mi napravi nai-golemite gluposti, koito e vyzmojno da se napravqt. Az principno ne obicham na hodq v diskotekata v grada mi, prosto mi e pisnalo tam, sumati godini vse tam. I samo zaradi nego otidoh. S nai-golqmata si naglost mi servira, che iskal da hodi na pochivka s negovite priateli, no tei kato edin ot tqh iska da zakara i gadjeto mu i nashia shte zakara i men. Stana mi super bolno. Razsyrdih se i sprqh da mu obryshtam vnimanie, pri koeto me ritna v diskotekata!!!! No aide obqsni mi, che ne iskal taka da prozvuchi i se raznejih. Posle mi spodeli, che toi iskal da obikalq diskotekata, zashtoto shtqlo da mu se prispi. Pozvolih mu, vypreki che pri tova polojenie ne mi obryshtashe nikakvo vnimanie. Ama v kraina smetka vsichko si ima granici i reshih da si trygna. Doide da me izprati uj, no kato zapochnah da mu govorq za neshtata, koito pravi, a ne e pravilno, vze da me izkarva men vinovna. Qdosah se i se zatichah napred, za da ne go slusham i da se pribera. Podgoni me, udari me, ritna me. Az zarevah, estestveno. Sedna me na peikata i zapochna da mi govori, che veche prekalqvam i preuvelichavam. Ne se syglasih s nego, razbira se, pri koeto stana ot peikata s dumite "Mainata ti" i si trygna. ............ I dnes mi se obajda vseedno ne e stanalo nishto Kazah mu, che ne iskam da byda s nego poveche.... No go obicham..... Ujasno..... Ne znam dori dali moga da obicham poveche..... No s myj, koito te udrq, koito ne te uvajava, kakvo imash? Zashtita ili Strah? Lubov ili Predatelstvo?
Ne iskam da si mislite, che prez cqlata mi ednogodishna vryzka s nego, v koqto jiveehme zaedno, sym tyrpqla da me unijava, prenebregva i t.n., pravil e mnogo neshta za men i sys sigurnost znam, che me obicha, che moje da dade vsichko za men, no dori ednokratno ne e normalno, nali?!