Цитирай Първоначално написано от sexita
Цитирай Първоначално написано от krem4et0
Миличка, имаш като цяло доста грешни схащания по отношение на любовта. Това, че някой те обича не значи да ти върви по г**а. Да не говорим за другите гршки, които допусна. Не съм на ничия страна, но и аз бих постъпила като него. Е**и, изневерила си му, не му вярваш, държиш се като малко дете, на което са откраднали играчката.....
Не, че и той е цвете де.....но все пак. Остави нещата да се развиват естествено. И разбери, че любовта не е нещо, в което един трябва да доминира над друг, да го влачи подир себе си, да се моли, да настоява. това са неща, които стават естествено. Прекалено много насилваш. А и честно казано ти самата не знаеш какво искаш.
Ми аз усещам,че ме влачи...за това..
Според мене тя знае какво иска,в случея да бъде с него,а колкото до това което той е казал,ако наистина я обича както твърди щеше да направи нещо по въпроса,не да говори все едно,че той прави най-голямата саможертва като и прощава за грешките.Вярно е всеки прави грешки,няма безгрешни хора,но заради една грешка да я натрапваш на човека до себе си,знаеики че и ти не си безгрешен е това не го разбирам.Така че тя най-добре може да си прецени дали си заслужава да храни още надежди или което аз мисля е по-доброто да продължи напред,въпреки че ще е много трудно,след всичко преживяно.Преди бях чел и за една твоя друга връзка мисля с някакво момче от село,но ти си го преудоляла,така че мисля че и този път ще успееш.Така че успех и всичко най-хубаво ти пожелавам.