.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 30

Град
    Велико Търново

mom4eta,ot kolko malko se vazbujate?

mom4eta koe e nai-malkoto ne6to ot koeto se vazbujdate?men mi stana mn interesno vednaj ,kato na priqtelq mi mu stana toplo i az prosto mu vikam:dai da ti duhna v liceto(v bukvalen smisal govorq::bez zadni misli)
    i toi mi vika,kato mi kazva6 dai da ti duhna i se vazbudih ta na vas slu4valo li vi se e ne6to takova ,ot tolkova mallko da se vazbudite?
    Руса кукличка

кат обърнеш въпроса и си помислиш ти от колко се възбуждаш и ш си дадеш отговор на въпроса

или иначе казано всичко си е до човека,до съзнанието му (някви детски спомени които му напомнят за нещо възбуждащо)до това колко е загорял и колко го привлича момичето до него
    Admin-Coki:
    неподходящ размер на аватар!

Tiger~RulZ:
    тоя как е?

zavisi .. ponqkoga i ot celvka

Цитирай Първоначално написано от Tiger~RulZ
    кат обърнеш въпроса и си помислиш ти от колко се възбуждаш и ш си дадеш отговор на въпроса

или иначе казано всичко си е до човека,до съзнанието му (някви детски спомени които му напомнят за нещо възбуждащо)до това колко е загорял и колко го привлича момичето до него
    +333 понякога и поглед ми е достатъчен
    Прекалено голям размер на картинката!

.: machoka :.

Цитирай Първоначално написано от casanova_bg
    zavisi .. ponqkoga i ot celvka

постоянно съм си възбуден и понякога кат ми стане на някви обществени места и доста тъпо се чуствам как сега лятото ходя по къси панталони и се заформят някви палатки абе само кат скивам някоя готина мацка и съм еректирал няма значение колко пъти съм се празнил преди тва....
    станах свидетел на такъв разговор в автобуса:
    -Копеле много ми се ходи в Загреб..
    -Копеле къде беше тва?!
    -Как къде бе копеле в Сърбия..
    -А верно бе!..
    ---------------------------------------------------
    повръща ми се от такива тъпи копелета

Супер фен
    Град
    na edno mqsto
    вси4ко си е до мом4ето...моя например се възбужда лесно...но ми е казвал,4е попринцип не е баш така,амио и аз имам някаква заслуга...ама нз...поглед,думи,погалване на някое място...не то4но..оная му работа,понякога дори ии докосване по лицето го възбужда...поне според моите наблюдения
    Света е любов,а тя е създадена,за да прави щастлив само един човек..А този човек е най-добрия на света...той е ...

Zavisi ot situaciqta,no v pove4eto slu4ai ot celuvka(po-strastna)ili kogato me gu6ne,sedna v nego...

аз само от едно косване по путката (с дрехи) напрал изтръпвам цялата.. а веднаж с бившето ми гадже бяхме седнали на една люлка и аз сам седнала с лице кам него и сам разкрачена.. и само му осещам кура на мойта... и напрао се побърквам

If you want to be my boy, lick my pussy for my joy,
    lick it out, lick it down , lick my pussy all around!
    момиче съм

mii po4ti vsi4ko :P

от влажни сливи

аз сам момиче .. ама сам се възбуждала от мисли от целувка..така че за момчетата е общо взето същото..понякога просто като видят малко гола плат и е готово
    Ноу уан мейкс ми соу крейзи лайк ю ду май бой..

Аз често се възбуждам от целувките, прегръдките, разсъбличанията на приятелката ми, докосвания по моите интимни зони или неините и т.н. ...
    ...They say learning to love yourself is the first step
    that you take when you want to be real.
    Flying on planes to exotic locations won't teach you how you really feel
    ...

Град
    е как къде?! при Чичко_Полицай !! ;)
    Цитирай Първоначално написано от Tiger~RulZ

няма по-точно изказване.

Ии айде бре момиии .. СПРЕТЕ ДА ПИШЕТЕ .. Нали темата е направена, за да изразят мнението си мъжките .. какво им се месите .. "ами аз мисляяя .. ама пъкк не знам, нали не съм мУмчИеее" .. Нека те да си кажат !!
    Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.

Цитирай Първоначално написано от Drogiranata_
    Чукам се с всеки който подаде пишка.
    Цитирай Първоначално написано от gigiii
    нормално ли е момче да си пипа пениса

та това не е малко да ти духна ако някой ми каже и аз затова бих си помислила момчетата от 12-16 се възбуждат от най-невинни неща по големите като израстнали мъже вече при тях е по ралзично
    ~ Рицар или Дявол ~
    Обичам те и пак ще те обичам
    дори да ме презираш ти.
    Сърцето си на теб обричам
    пъди ме, но не ме мрази
    Във моите мечти си рицар
    с лъскави доспехи,а може би
    и крал дори,но не си ли просто
    дявол с ангелски очи?!?

дървил съм се и докато уча...

найстина по всяко време със или без повод....
    Ама сте големи двуличници!
    Някой ще отвори някоя тема и ще му се скарате, че вече има такава... следващия път ще пише в по-стара тема, за да не отваря нова... и пак ще му се скарате.....
    МИ ОСВЕН ЗАКЛЮЧЕТЕ ЦЕЛИЯ ФОРУМ... ИМА ВСИЧКО В НЕГО!

Мега фен Аватара на amatorium
    Zavisi ot momenta i ot partniora. Ponqkoga i ot edin pogled moga da se vuzbudq.
    Eating isn't cheating - Arnold

edin sexy pogled na nqkoq qka "putka" i posle cql den s palatka

Голям фен
    Някой пат се случва да стоим в някфо кафе и аз сам се вглъбил да обеснявам нещо .. и като ме целуни и захапи по ухото и направо блокирам побърква ме

Фен Аватара на al_bundy316
    Град
    Plovdiv
    Само един секси поглед е достатъчен

Град
    На края на дъгата :)
    BIV6IQ MI SAMO OT EDNA CELUVKA I BE6E GOTOV
    Това което сам си направиш,и Господ не може да ти го причини!!!

"Не можеш без мен" - стой и гледай дали не мога !!!

оня ден в трамвая се качи 1 маце с мн готини кецки и хубави крака с къси гащета и ............

Ох,не съм момче не знам! Но гаджето ми оня ден само като ми видя сутиена и се надърви. Имало е случай,когато просто си слагам ръката на бедрото му и той е готов. Имам чувството,че девизът му е ВИНАГИ ГОТОВ!
    Make love not pollution

Re: mom4eta,ot kolko malko se vazbujate?

Цитирай Първоначално написано от angelcheeee_93
    mom4eta koe e nai-malkoto ne6to ot koeto se vazbujdate?men mi stana mn interesno vednaj ,kato na priqtelq mi mu stana toplo i az prosto mu vikam:dai da ti duhna v liceto(v bukvalen smisal govorq::bez zadni misli)
    i toi mi vika,kato mi kazva6 dai da ti duhna i se vazbudih ta na vas slu4valo li vi se e ne6to takova ,ot tolkova mallko da se vazbudite?
    Като ти гледам набора представям си неговия и да нормално е ти ако му покажеш пръсче той ще се възбуди

и малко извън темата
    Най-обичам да ми го лапнат докато не е станал да набъбне вътре

Супер фен Аватара на miShle
    Цитирай Първоначално написано от neshtastno^vliubena
    вси4ко си е до мом4ето...моя например се възбужда лесно...но ми е казвал,4е попринцип не е баш така,амио и аз имам някаква заслуга...ама нз...поглед,думи,погалване на някое място...не то4но..оная му работа,понякога дори ии докосване по лицето го възбужда...поне според моите наблюдения
    Мхмм и не само докосване по лицето..по вратлето,ухото, някъде по тялото ... Понякога и само от целувка се получава ... Така де и аз от наблюдения ..
    Цитирай Първоначално написано от blq_blq
    Ние обичаме да се чукаме мързеливо, докато аз чопля семки, а той решава кръстословица.
    Цитирай Първоначално написано от smile98
    Не съм кифла .. Мразя кифлите!!! Тфа и да не ме познавате трябва да го знаете! Анти-кифла съм!! Няма спор по тая тема !!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си