- Форум
- По малко от всичко
- Информационни технологии
- Филмът е много бавен
Neznam dali ima druga takava tema, a i 4estno kazano ne mi se tyrsi...Zna4i , kato izteglq nqkoi golqm film (okolo 3gb) i posle kato go pusna s winamp i toi e mn baven edno kato zavla4eno a zvuka..... ne pitaiteta... nqkoi znae kak da opravq tova za6toto zaredi tova se nalaga da teglq filmi samo po okolo 700MB
т.7
krem4et0
1.Свали си нови кодеци
2.Гледай филмите през BS player или Crystal Player
3.Ако не стане мисля че проблема е в компютъра ти,защото на предишния ми компютър с каквато и програма да гледах всички филми насичаха![]()
Ти да не гледаш филми с висока резолюция HD (.mkv)?
Щото не всяка машина може да ги възпроизвежда без да засича. А пък и уинампа е възможно най-лошия избор за гледане на филми изобщо![]()
Първоначално написано от charlotte^
Мисля да ги наритам или да падна върху тях, но този път нарочно Mad Surprised
Изтегли си кодеци ако нямаш.А и уинамп не става за видео плейър
Пробвай с The KMPlayer, GOM Player, VLC и кажи дали ти насичат с тях...
Ем, как няма да засичат, те са на WinampЗа такива големи филми ти трябва подходящ плейър, както казаха по - горе, са ти ги изброили. Аз имам BSplayer и нямам проблеми с този тип филми, все още
И както казаха, трябват ти кодеци: напиши в замунда или от кудето теглиш: ACE Mega Codecs Pack ; K-Lite Codec Pack, изтегли един от двата, инсталирай, рестартирай и си готова. И плейъра, де... И ще си гледаш без проблеми
Успех
"Вероятността нещо да се случи е обратно пропорционална на неговата желателност." (Закон на Гумперсън)
"Подходящият случай се явява в най-неподходящия момент." - (праволо на Дюшарм)
Mmmmmmm da xax otvorih go s windows media player i sega vyrvi dobremn mn vi blagodarq
![]()