.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 35 от общо 35
    Продължавай напред и не се отказвай. На неблагодарниците всичко се връща. Някой ден ще откриеш истинските хора и тогава ще разбереш, че живота има смисъл.
    Do you know?..
    Sometimes and Angels say lies...

Супер фен Аватара на lipsvashh_mi

Re: Как живота ми се скапа за 2 седмици..

Цитирай Първоначално написано от Danielka^
    Не знам дали темата е за тук,но не намерих по-придържаща се към проблема..

Живота ми беше нормален като на всяко обикновенно 17 годишно момиче,нито прекалено щастлив нито се оплаквах... докато не ми се изсипаха една поредица от гадости.1во имах си приятел,който супер много обичах и той реши,че не трябва повече да сме заедно.Приех го някакси.Очаквах подкрепа от приятелките ми в този момент и получих шут.То се усещаше понеже една по една се очуждаваха,докато не ги попитах какво става и отговора беше адски глупав,колкото да отбие номера,че са измислили оправдание да изчезна от живота им.
    Болката ставаше все по-голяма,колкото и силна да бях,но търпях някак си...
    И днеска котката ми почина,която ми е от 6 години и наистина адски много си я обичах и това направо тотално ме срина психически.
    Седя си тази вечер в къщи и се чудя,защо ми се случват сичките тия гадости..Чудя се след като всички ми обърнаха гръб,защо да продължавам? Къде да продължа?
    Просто е имало да се случва..Наистина е много гадно,но помни,че се случват много по-страшни неща..Някои хора губят близки хора завинаги ии така...Просто вдигни глава и продължи напред!
    Нали знаеш поговорката-Всяко зло за Добро... Всичко ще се оправи рано или късно

за 1 седмица мама разбра 4е се друсам,останах на поправителен изпит,изгубих някои от приятелите си.....и разбрах 4е няма да видя никога пове4е мом4ето с което искам да бъда как е ?

е това се оправя, гаджета много, приятелки ще си намериш даже по свестни от тея дето са ти били.
    не се свивай във всебе си , излезни разсей се малко напиис се ако сикаш, не го мсили мн.
    А земис и куче, или друго животно да не те напомня на старото
    Войни на Тангра

според мен няколко дни ще се чувстваш много зле но с времето ще го преодолееш
    АкО мЕ нЯмАш-СпЕчЕлИ Ме[!]АкО Ме ИсКаШ-оТвЛеЧи мЕ!АкО мЕ иМаШ-ЗаПаЗи мЕ[!]Но аКo ме ИзГуБиШ-ЗаБрАвИ мЕ.....

Цитирай Първоначално написано от sexy_sladuranka___
    Винаги има смисъл да продължиш !
    Колкото и гадости да ти се случват , колкото и да те тъпчат изправяй се , намери други хора с които да излизаш , намери друга любов .
    Просто колкото и да ти е трудно не се предавай , не мислиш ли че така наречените ти приятелки и обичаното от теб момче искат просто да те видят как лежиш на земята потъпкана ? Недей да им правиш това удоволствие , те сами ще доидат да ти се молят за прошка .
    Радвай се на това което имаш , а не на това което нямаш .
    Хайде ,успех
    +1
    Тва за прошката може да не се случи,но ако се случи-ти им бий шута,защото иначе ще останеш без никакво достойнство.

Ne pozvolqvai na tezi gadni sybitiq da ti otnemat vsi4ko vremeto lekuva vsi4ko moeto mnenie e 4e optimizma opravq vsi4ko
    pojelavam ti mnogo liubov i 6tastie i sym siguren 4e 6te gi otkrie6!
    Не се впрягай в живота и без това няма да излезеш жив от него!

Град
    в мазето ;dd
    винаги трябва да има нещо за което си струва да се живее
    знам ... съсипващо е да ти се случат такива неща,но все пак животът продължава! Вдигни глава и бъди уверена и не мисли за лошите неща които са ти се случили!
    айде цунки от мене и УСПЕХ

всичко отминава..

но понеже съм песимистка, е добре да кажа че когато живота реши да си прави ташак, няма спирачка : )
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Град
    БуРгАс
    Цитирай Първоначално написано от adizitk1
    Цитирай Първоначално написано от sexy_sladuranka___
    Винаги има смисъл да продължиш !
    Колкото и гадости да ти се случват , колкото и да те тъпчат изправяй се , намери други хора с които да излизаш , намери друга любов .
    Просто колкото и да ти е трудно не се предавай , не мислиш ли че така наречените ти приятелки и обичаното от теб момче искат просто да те видят как лежиш на земята потъпкана ? Недей да им правиш това удоволствие , те сами ще доидат да ти се молят за прошка .
    Радвай се на това което имаш , а не на това което нямаш .
    Хайде ,успех
    +1
    Тва за прошката може да не се случи,но ако се случи-ти им бий шута,защото иначе ще останеш без никакво достойнство.
    +2
    Вярно е, не можеш да им простиш ей така, след като те са те накарали да се почувстваш толкова зле. Ако въобще посмеят да ти се извиняват- бий им шута и повече не се занимавай с тях!
    When I`m bad,I`m better!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си