- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Тийн проблем
tva momi4e ima nujda ot pomo6t pravi se na interesna i barza prekaleno mn da porasne na 20 6a bade spr izhabena ako sa ebe ot taq vazrast s seki sre6tnat ... totalno 6a se izhabi... a da ne govorim za bolesti![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
prosto go sajalqvam
![]()
![]()
Аплодисменти за хаус ловърката,която по цял ден гледа Планета тв,пусна си бритон и стана emo.За симпатягата,който си купи анцунг Adidas и стана безсмъртен!
Ами мога да дам пример с братовчетка ми,и тя имаше такъв "проблем " да го наречем.И избра да е с този на 26 и сега тя е на 16 и секи момент ще роди,защото той е вече зрял човек и си иска семейство,а не просто секс,сами си правете изводи![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
be jal ne jal tva e momi4eto si pravi kvoto si iska tq "the best"![]()
![]()
ostavete q da si prai kvoto si iska neiniq jivot nikoi drug osven neq ne moje da go napatstva kato iska da e trevomanka da e sig trqbva da i kajem 4e ne trqbva da pravi taka i za 6to za da ni kaje " we ko mi za praiti na interesni az sam the best" mi nqma nqkvo si momi4ence da ni komandva az si kazah mnenieto a 6to se otnasq do mom4eto koeto q haresva zaebi iska6 da sa 4uka s teb nqma smisal nai mn da ti lepne nqkoq bolest po dobre nedei i da ti kaja moje bi zaslujava6 ne6to po dobro ne nqkakva izhabena r1ga6ta si v putkata kukli kurva tva si e li4no moe mnenie kajete mi ne sam li prava ???
..::Да Си КрАсИв Не Е БеЗпЛаТнО;ТоВа Е дА НоСиШ ТеЖеСтА СлЕд ТеБ Да ТиЧаТ мНоЖеСтВо МоМчЕтА ПрАвЕщИ Се На ГЪЗЕТА и Да Те ГлЕдАт НяКаКвИ тЪпАчКи СяКаШ сИ МоДеЛ иЗлЯзАл От КоРиЦиТе На ELL::..
а възможно ли заради дрогата да я действа ?Първоначално написано от mila92
vsi4ko e vazmojno nqma ne vazmojni ne6ta![]()
..::Да Си КрАсИв Не Е БеЗпЛаТнО;ТоВа Е дА НоСиШ ТеЖеСтА СлЕд ТеБ Да ТиЧаТ мНоЖеСтВо МоМчЕтА ПрАвЕщИ Се На ГЪЗЕТА и Да Те ГлЕдАт НяКаКвИ тЪпАчКи СяКаШ сИ МоДеЛ иЗлЯзАл От КоРиЦиТе На ELL::..
Напълно съм съгласна... незнам накъде отива това поколение изпонаебаха се на по 12-13 с хора, които биха могли да съм и родители... Просто явно сега е на мода да си курва... Е не се притеснявай в крак с модата сиПървоначално написано от pet_14
![]()
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..
B1RzI kOlI, mNoOoO sEx I nArKoTiCi! ToVa E! aZ jIvEq Za MoMeNtA i Ne Mi PuUuUuUkA zA vAsSsSsS
OMG ti si drebna pikla deto sa misli za ne6to pove4e molq ti sa idi na lekar 4e ne moga da ta traq pove4eПървоначално написано от D_bItCh
![]()
Като порастнеш (ако доживееш) ще си изтривалка, която някой пияндур ще си я е взел за жена , за да я чука и за да му ражда синчета.По цял ден ще чистиш бардака му , и ще ядеш толко пердах, че ти е бедна фантазията.Осъзнай се навреме, защото друго не ти остава...
„Граници? Никога не съм виждал такива, но съм чувал, че съществували в умовете на повечето хора” - Тур Хейердал
вени, стига бе сладко, нека да не се разправяме пред хората, пусни си скайпа , моля теПървоначално написано от D_bItCh
![]()
Az Ti KaZaH! 6e Se Iz4uKaMe, KfO pOe4e iSkA6Първоначално написано от terminatorа
Бтв и на мен лично не ми пука за теб, ама явно на някои хора им пука,евала на това момче, дето ти мисли доброто уж...Първоначално написано от D_bItCh
„Граници? Никога не съм виждал такива, но съм чувал, че съществували в умовете на повечето хора” - Тур Хейердал
Aз обаче виждам нещо повече от секс в теб, виждам човек, който има нужда от помощ, и наистина искам да ти помогна. ако искаш може утре да отидем до един приятел който беше зависим но вече е чист, ходи се на едни сбиркиПървоначално написано от D_bItCh
Ne Mi Se PrAi Na MnOo DoBaR! tO4No TaKiA 'dObRi' Sa Mi ZaBiVaLi NoJ v GaRbA, zAtOvA sEgA nE mI pUkA!Първоначално написано от terminatorа
+1,EDIN I SA6TI 4OVEK SA!!!!!!!!!!!!PROSTO NA NQKOI MU E BILO TAPO I SE E 4UDEL KVO DA PRAI.....Първоначално написано от miss_ludataa
Всъщност не сме един и същи човек, за другото си права.Първоначално написано от paola_Rey
Възмутих е меко казано...удивих се от някои неща, които прочетох в този форум! Особенно за момичето на 14 години, което забраменяло. И още много други трагични случаи. Отчасти исках да видя как ще реагирате вие. Дали ще го приемете като нещо нормално. Както една моя приятелка преди време си беше направила регистрация в сайт за запознанства, изцяло на шега...с изключително грозни и лигави снимки. Коментарите бяха нещо от сорта на "МнОу Си СлАдИнКъЪъЪъЪъ...", просто останах без думи!
Всъщност, като се замисля, чрез тази тема много деца ще си вземат поука. Една огромна част от днешното поколение се самозабравя! Виждал съм, чувал съм, чел съм такива извратени работи, че дори не ми се говори за тях. Надявам се дори и едно дете да успее да се види отстрани и да разбере, че живота не е само "B1RzI kOlI, mNoOoO sEx I nArKoTiCi!"
Успех и съжалявам за спама!
Ami natisni q za edna svirka v toaletnata na selskata diskoteka i gotovo.![]()
Eating isn't cheating - Arnold
[quote="Tiger~RulZ"]Първоначално написано от terminatorа
![]()
![]()
Абрее .. ти нали уж беше "лошото момиченце" ??!?! .. хаха ..Първоначално написано от D_bItCh
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
Абрее...колко ти е коефициента за интелигентност? Просто питам, не че нещо...Първоначално написано от SpOrTs_GiRl
![]()
Нещо не разбрах, честно .. Извинявам сеПървоначално написано от D_bItCh
.. Нали уж D_bItCh беше малкото ку*ве ..
.. Как така стана тооокова компетентна изведнъж?! ..
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
Темата от километри личи, че е измислена. То че има кифли и кроасани, има, имало ги е и ще ги има. То че келешите ще продължат да се прое*ават на 12 и че някои на 16 ще имат 1-2 аборта зад гърба си, плюс множество изпити хапчета за спешна контрацепция, е ясно. Една тема в дълбините на този форум няма да спре цялата тази лудница.
А знаеш ли какво е най-гадното, D_bItCh? Това, че съм попадала на малки келеша, които се държаха по същия начин като теб в началото - като нахакани, всезнаещи и всеможещи кокони, освен това не изглеждаше темите да са ебавка.![]()
"Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"
Това имах предвид и май SpOrTs_GiRl не успя да разбере идеята... Тези келеши са навсякъде и аз знам, че с една такава тема нищо няма да се промени. Но просто искам да се видят отстрани, защото те пишат, казват и правят неща, които не усмислят. Може би ако се опитаме да им покажем колко са глупави, ще се осъзнаят поне малко. И то именно по този начин - Главният герой е велик, но само според него. Някой има надеждата да го превърне в нормален човек, но в последствие се оказва, че именно този главен герой е прекалено навлязал в калта, за да излезе от нея...звучи малко като сюжет на филм, но това е основната идея и на темата...всъщност първоначално основната идея беше, че авторът и 'D_bItCh' (всъщност ника ми не е така естествено, но просто трябваше да отива на държанието...) нямат какво да правят, но се получи малко по-странно...няма значениеПървоначално написано от MoOnLiGhT_ShAdOw
П.П. (Разяснение специално за SpOrTs_GiRl) - D_bItCh не е малко ку*ве, а само се прави на такова...