- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Тийн проблем
Ми тя щом е на 13 наистина е много малка за тях... Нещо сваляй я ала бала... Чатчета.. Кафенце... Срещи и постепенно ще стане от самосебе си![]()
Любовта е това нещо,което те кара да летиш в небесата,но колкото по на високо се носиш,толкова по-жестоко пaдош.
+333 и аз т'ка мисля нямам мнение по темата да си опича акъла....Първоначално написано от terminatorа
![]()
Прекалено голям размер на картинката!
.: machoka :.
Направо да си хване някой на 40.![]()
[quote="D_bItCh"]I kFo Mi Sa PrAeTe Na InTeReSnI, kFo KaT s1m Na 13?! Pe6o AkO sI tI, 6E sE iZ4uKaM i S tEbE sPxXxXxX[/quoПРО
Просто похвално! Абе момиче, ти още от малка си курветина, а какво ли ще стане по-нататък с теб???Мога да ти кажа само, че си много наивна...
![]()
![]()
отвратена съм...
[quote="D_bItCh"]I kFo Mi Sa PrAeTe Na InTeReSnI, kFo KaT s1m Na 13?! Pe6o AkO sI tI, 6E sE iZ4uKaM i S tEbE sPxXxXxX
Просто похвално! Абе момиче, ти още от малка си курветина, а какво ли ще стане по-нататък с теб???Мога да ти кажа само, че си много наивна...
![]()
![]()
отвратена съм...
браво на всички, който са отправили, какъвто и да е, коментар по темата! аз на тая малката ама грам не и разбрах. абе тия лапета нито могат да пишат както трябва, нито могат да се изкажат устно правилно, само пищки са им в главите. Тръгнали с мъже на по 30 да се занимават.Първоначално написано от terminatorа
![]()
![]()
![]()
![]()
be a good boy!!!
leleele...kak moje na 13 godini ve4e da si minat...a tezi myje sled nqkoi drug den moje da re6at da se ojenqt, a priqtelkata ti kakvo 6te naqprai minata ot tqh i 6te reve...priqtelkata ti ne misli li, 4e ako stane ne6to tezi myje nqma da poemat nikakva otgovornost... za tqh tq e edno malko glupavo momi4ence, koeto 6te im pusne bez da poemat otgovornost.
Затворете вече тая измислена тема, че вече ми писна от психари!!!! И бъди сигурен/а (към автора на темата), всеки тук е по-добър от теб в каквото и да е!!!
Ае, е*и са в г*за и заспивай!!!!
Fuck Anorexia. You're still UGLY on the inside!
KoRn - Twisted Transistor
Та кво викаш?Първоначално написано от just_a_girl_z
abe momi4ence ti ne si v RED! koi e the best beeeeeee ????? misli6 se za mn golqma kat se ebe6 nalqvo i na dqsno li ? sme6na si...nerazbira6 li 4e iskat ot teb samo sex ???? ako ima6 malko akalec v kyhata glavi4ka 6te se seti6...Първоначално написано от D_bItCh
![]()
![]()
Lubovta e 4uvstvoto,koeto 4uvstva6,kogato si po4uvstval,4e 4uvstva6 4uvstvoto,koeto nikoga dosega ne si 4uvstval!
a автора на темата мое ли да ти отпори гласовия апарат, а? тая тема има смисъл, колкото и да не мойе плондерчето ти да го схванеПървоначално написано от L0LiPoP
да бе заяждай се с мен за 1 буквичка, а тия пикли не могат ИМЕТОПървоначално написано от D_bItCh
си правилно да напиШат!
be a good boy!!!
Кво каиш за имато?Първоначално написано от just_a_girl_z
![]()
Млъкни, че като те отперя веднъж и ще те пратя в гроба!!!Първоначално написано от terminatorа
Fuck Anorexia. You're still UGLY on the inside!
KoRn - Twisted Transistor
Първоначално написано от L0LiPoP
бе ей, къв си ти бе, я се осъзнай малко бе
Поредната селянка заблудена от момчето от града..
Ако баща ти е на 30 ,то и той е бил родител в ранни години о.0Първоначално написано от angelcheeee_93
ХахаПървоначално написано от qwertz
![]()
Да права си наистина си THE BEST самоче КУРВА тва си и нямаш мозък...Ама не си струва да те коментирам НЕ ЗАСЛУЖАВАШ СЪЖАЛЯВАМ МИЛА...![]()
НиКоГа нА КоЛеНе ПрЕд КоГоТо и дА Е!
aбе темата и гавра вижте и 2-мата са рег. на 24 уни правят се на интересни лапетата нямат си друга работа , не пи6ете в темата ....няма смисал да пи6ете за несъ6тесвува6ти неща..
Абе ей лайненце нямаш ли си друга работа ми се правиш на интересен. Стига сте писали по темата - 100% ЕБАВКА. КЛЮЧ
Първоначално написано от pet_14
абсолютна курва е 1+
Ако съдбата ти е обърнала гръб...просто я изчакай да се наведе...
vzemete si spretnete edna troi4ica..si4ko sh e extra..![]()
Еби наред,еби без чет..еби белогъзи,еби дебелогъзи..еби и този,който чете,за да не може той теб да ебе!!!