.
Отговор в тема
Страница 4 от 4 ПървиПърви 1234
Резултати от 76 до 80 от общо 80
    Супер фен Аватара на miShle
    Цитирай Първоначално написано от angelcheeee_93
    ами кайи и да спре да се занимава с батковци в противен слу4ай 6те стане майка на 13.тва моми4е в ред ли е с 30 годи6ни,то ба6та ми е на 30
    Баща ти е на 30 а ти си 93-та,значи си на 14-15 ... Изумявате ме
    Цитирай Първоначално написано от blq_blq
    Ние обичаме да се чукаме мързеливо, докато аз чопля семки, а той решава кръстословица.
    Цитирай Първоначално написано от smile98
    Не съм кифла .. Мразя кифлите!!! Тфа и да не ме познавате трябва да го знаете! Анти-кифла съм!! Няма спор по тая тема !!!

omg malkata na 13 s 30 godi6ni tq nz dali znae 4e posle nqma da moi da varvi v putq amu se pak v bykovlak pri ciganite kfo da y4akfa6 haha da zeme si izbere edin na neinite godini ili da doide f pleen storgoziq 56 blok az da q oprawa aky i se klecka
    I Fight only for myself and love only myself..

Супер фен Аватара на miShle
    Цитирай Първоначално написано от SabakuNoGaara
    omg malkata na 13 s 30 godi6ni tq nz dali znae 4e posle nqma da moi da varvi v putq amu se pak v bykovlak pri ciganite kfo da y4akfa6 haha da zeme si izbere edin na neinite godini ili da doide f pleen storgoziq 56 blok az da q oprawa aky i se klecka
    Тъкмо и ти няма да си вече девствен .. Е как се намерихте .. бахти съдбата
    Цитирай Първоначално написано от blq_blq
    Ние обичаме да се чукаме мързеливо, докато аз чопля семки, а той решава кръстословица.
    Цитирай Първоначално написано от smile98
    Не съм кифла .. Мразя кифлите!!! Тфа и да не ме познавате трябва да го знаете! Анти-кифла съм!! Няма спор по тая тема !!!

Град
    Хасково
    Цитирай Първоначално написано от terminatorа
    Тцтцтц, благодаря за разбирането, просто исках съвет, защото аз също я харесвам и искам да проумее , че това да имаш полов живот не значи секс със всеки срещнат, но родителите и са и чужбина и тя е на квартира така че няма кой да я контролира просто.
    Е ся вече и аз разбрах, че тва е поредния базик просто... Извинявай ама няма нормален родител, който да остави 13 годишната си дъщеря на произвола на съдбата, сама, и то на квартира.. Нелогично е просто.. Е то верно кви ли ги няма на този свят, но пак не ми се вярва...

Re: Тийн проблем

Цитирай Първоначално написано от pet_14
    Цитирай Първоначално написано от terminatorа
    Здравейте, една моя позната има следния проблем, значи така тая си е фанала един селянин от буковлък, ма тя иначе си живее на плевен, обаче там има един дето я е фанал да я.... абе имат мимолетен флирт да го кажем културно , но и оня другия я натиска. па и аз искам да са впиша щото не е лошо парче никак. сега разбрах че оня е разбрал за кафето с райбер с градския и пак и е навит, и тая малката не знае кой да си избере, единия е на26 а другия на 28, притеснявам се за нея щото е малка (на 13) и някой като мен по ще и тича дайте акъл да и предам нещо
    TBA 3A MEH E KYPBA HE 3HAM дали ще се съгласите....
    Съгласен! Решено е ...курвичка

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си