- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- По какъв тип момичета си падате? С какво облекло?
Po kak1v tip momi4eta si padate? S kakvo predpo4itate da sa oble4eni-s roklq ili s d1nki?
т.7
krem4et0
Ако ще и да е със фуста....
Ако й ходи...Ако с тая дреха която е облечена е красива...
абе облеклото кво значение има ? Ако тя е красива всичко ще й стои добре,а и сама може да преценява кое и стои добре и кое не...Все пак има огледала...
А ако трябва да отговарям по темата....може бииии май с дънки,но пак не се знае....
авторът има друго в предвид като се има в предвид че разделът е секс![]()
![]()
я кажете какви повече харесвате да знам как да не се обличам
![]()
![]()
![]()
~ Рицар или Дявол ~
Обичам те и пак ще те обичам
дори да ме презираш ти.
Сърцето си на теб обричам
пъди ме, но не ме мрази
Във моите мечти си рицар
с лъскави доспехи,а може би
и крал дори,но не си ли просто
дявол с ангелски очи?!?
умирам за дънки тип боксерки и ,ако са й хубави дупето и краката...направооо сам GG![]()
аа...сини очи и черна коса ако може :P ...и да пие боза от малка![]()
![]()
tova 4e na hubavite hora vsi4ko im stoi hubavo e pulna glupost .. horata taka sa suzdadeni 4e vse shte imat nqkoi nedostatuk i kolkoto i da sa hubavi ne vsi4ko shte im stoi perfektno shtoto nedostatuka shte pre4i primerno ako edno momi4e ima krivi kraka kusa pola nqma da i stoi hubavo a shte izgroznqva krakata kolko i da e hubava v liceto moje bi si nqmal to4no tova napredvid no az da si kaja moite razmishleniqПървоначално написано от pet_14
![]()
Но когато обичаш някого пусни на свобода , ако той/тя те обича ще се върне твоята страна, ако ли не няма за какво да съжаляваш,щастлив е той/тя без тебе и за него/нея ще се радваш.
da i hodqt drehite koito nosi na men mi e se taq samo da i hodqt
аз предпочитам голичка![]()
Ne e vajno da si gotin, gotino e da si vajen ! :P
Ако от малка пие боза, толкова ще са и хубав икраката и задника, че от тях няма да виждаш нищо...Първоначално написано от Scouse
mindscan
Трябва да е: ниска ,с плоска глава, със сочни устни и да е тъпа
1.За да не и трябва да се навежда много много..
2.За да има къде да си оставям бирата по време на свирката
3.За да ми е кеф докато ми прави свирки
4.За да се навие на всичките тия глупости..
![]()
![]()
рокля или поличка......и я кажи кви са типовете момичета според тебПървоначално написано от valolady
Admin-Coki:
неподходящ размер на аватар!
Tiger~RulZ:
тоя как е?
прочети внимателно какво си писалаПървоначално написано от valolady
![]()
Ама сте големи двуличници!
Някой ще отвори някоя тема и ще му се скарате, че вече има такава... следващия път ще пише в по-стара тема, за да не отваря нова... и пак ще му се скарате.....
МИ ОСВЕН ЗАКЛЮЧЕТЕ ЦЕЛИЯ ФОРУМ... ИМА ВСИЧКО В НЕГО!
Облечени в дънки и облечени в рокли?Първоначално написано от Tiger~RulZ
![]()
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
Zavisi ot momicheto, ot figurata i i ot ostanalite drehi.
Eating isn't cheating - Arnold
Първоначално написано от Yallama
За ниска и сочни устни отговарям,другото нз![]()
I've learned that no matter how much I care, some people just don't care back. I've learned that your life can be changed in a matter of hours by people who don't even know you...
С платнена рокличка или поличка. Идеално.
wtf
А искаш ли да ти кажа ква консерва харесвам а?
В днешно време момичетата и момчетата се интересуват само от секс и нищо повече!
Вече почнахте да обсъждате хората все едно са някви паметници на културата![]()
хората ве4е о по дрехите ли се харесват...лелеле...тряя се замисля..
Света е любов,а тя е създадена,за да прави щастлив само един човек..А този човек е най-добрия на света...той е ...
mislq 4e v roklq vsqka jena i momi4e izglejdat po-jenstveni i nejni,no razbira se zavisi i ot dankite i ot roklqta
I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!