.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Сега той заминава ;(

Обичам едно момче, с което ходехме за кратко преди около 2 месеца,но все още не мога да го забравя Майка му и баща му са в Италия и сега за лятото той ще ходи при тях.От една страна това е хубаво,защото може би ще го забравя,Но от друга страна ще ми липсва страшно много И сега незнам какво да правя
    ИМАМ СДЕЛКА С ДЯВОЛА ДААААААААААААММММ АЗ САМАТА СЪМ ЧАСТ ОТ НЕГО (:

Извинявай ти как се казваш,защото ми звучиш познато.
    И спокойно ,ще ти мине,все пак той ще се върне. Ти сега си живей ваканцията и си прекарвай времето добре,със свежо настроение.
    ROCK
    ON!

ем...имаш 2 избора-1-4акаш го да се върне,2-забравяш го и си хващаш др,ако мислиш 4е имате шанс отново избери 1.аз те съветвам № 2

Ами не знам какво да мисля,дали имаме шанс отново да тръгнем ...

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там
    Стегни се! В началото ще е тегаво после ше попремине...

Животът е адът описан в Библията!

emi az minah prez ne6to podobno poko kato se dale4e edin t drug 6te se zabravite maximum za edna godina
    This is your life and it's ending one minute at a time!

Sticking feathers up your butt does not make you a chicken!

Fight Club <3

Супер фен Аватара на Al3ksandra
    Разстоянието убива чувставата.. така че не се дерзай ... Просто прави каквото на теб ти харесва и обърни монетата от другата страна Защо трябва да гледаш от лошата, като може и от хубавата.. Излизай с приятели, забавлявай се.. разхождай се намери си любими занимания и ще ти мине ..
    Попитай ме http://ask.fm/alekscheto00

Мега фен Аватара на sasha_90
    Сигурна ли си,че няма шанс да сте отново заедно?Ако наистина няма го забрави.Не е лесно,дори в началото ще е трудно,но с течение на времето ще свикнеш.

Град
    Студентски град!
    Ако го обичаш-ще чакаш...ама курвенски историй от рода ще си хвана др. а после можем пак да опитаме ГИ ЗАБРАВИ!Ако нямаш чуства към него...не виждъм какъв е проблема....

Град
    Велико Търново
    нормално е от началото да се чувства6 така.зависи по какви причини сте се разделили и дали ти си го оставила или тои теб.опитаи да бъде6 с друго момче,за да забрави6 биф6иа си.знам ,4е е трудно но ни6то не губи6. успех!
    Руса кукличка

Благодаря на всички много

Голям фен Аватара на soulja_girl4e
    Град
    Sofiq :)
    lol utre ima6 izpit pyk ti misli6 za mom4eta...
    Цитирай Първоначално написано от Riot
    вечния въпрос "Кой съм аз и какво правя под масата"

Мега фен Аватара на MaLkaTa_LaDy
    Ае стига с тея изпити бе... И без тва главата ми е гръмнала. А за момчето, ходили сте преди 2 месеца, за кратко, не мисля, че имаш особени чувства към него. Като имаме предвид и възръстта ти. (Не, че и аз не съм на толкова)
    П.п. Само да те попитам, как така реши, че си Барби, както ти е ника и харесваш Linkin Park? Само ми е интересно да разбера...
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си