.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9
    Град
    Бургас

Хемороиди :(

малко ми е неудобно да говоря по тази тема... но искам вече да се махнат тези хемороиди...

Някъде около 1 седмица вече имам хемороиди... а съм само на 17 години някой имал ли е този проблем? И с какво може да се премахнат тези хемороиди?

ne mislq 4e mogat da se maxnat, edinstveno mai moje6e 4rez operativna namesa i pak ne sam sigyrna, moje bi gre6a.

Ох,ама ти си много странна-вече цяла седмица имала хемороиди.Леле колко много,а аз кво да кажа-знаеш ли,че вече 2 години страдам от гинеколкогични проблеми?Друго-тя била само на 17.еми аз пък съм на 15 и кво?И още-писала си тука,ми ние с какво можем да ти помогнем на хамороидите?

Град
    Бургас
    ... Момче съм, аз не искам вие да ми го излекувате, искам просто да разбера дали някой е имал този проблем и дали с някакви мехлеми... и такива работи може да се излекува?

hottie
    Guest
    А консултирал ли си се с лекар?Защото тук очевидно не можем да ти помогнем. Отиди в най-скоро време, за да не се задълбочат нещата

Голям фен
    Зависи дали си ходил да те изследват. Иначе ето малко инфо
    When the power of love overcomes the love of power, the world will know peace

Град
    Бургас
    хаха, не съм гей... мисля че идва от натоварване

hottie
    Guest
    често хемороидите се появяват в следствие от запек

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си