- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Моля ви за съвет
От страшно много време имам нужда са си излея душата ..
Summer (h)
Не си хващай друг,за да забравиш сегашния.Това би била най-голямата ти грешка.
Къде си тръгнала, бе, моме! Нямаш ли изпити, за които да учиш?
Еми добре де щом те е целунал,явно изпитва нещо към тебе,защо не опиташ да поговориш с него и да видиш как ще се развият нещата,преди да продължиш.Никога незнаеш какво би станало и винаги ще се питаш.
a tai glei sq izpita po mat i toq go pitai ili nema kuraj da ti priznae 4e te haresva ili e nekvo putence det samo se ebvaПървоначално написано от AFT
направи вси4ко възможно да си с него-ако не стане хващаш др
Що бе то може и двете!crazyhair
МнениеПуснато на: Вто Юни 24, 2008 10:24 pm Заглавие:
AFT написа:
Къде си тръгнала, бе, моме! Нямаш ли изпити, за които да учиш?
a tai glei sq izpita po mat i toq go pitai ili nema kuraj da ti priznae 4e te haresva ili e nekvo putence det samo se ebva![]()
мм не хващай друг това не е решението!!! понже гледам че си 94 ти кандидатстваш ли? помисли малко за изпитите.ааа това момче си играе с теб но ще го збаравиш само ако си сама и искаш да го забравиш!!
~ Рицар или Дявол ~
Обичам те и пак ще те обичам
дори да ме презираш ти.
Сърцето си на теб обричам
пъди ме, но не ме мрази
Във моите мечти си рицар
с лъскави доспехи,а може би
и крал дори,но не си ли просто
дявол с ангелски очи?!?
това ,че имам изпит не означава,че не мога да изпитвам нещо към някое момчемерси много на всички ..
Summer (h)
Относно изпита, математиката на боклука, а относно момчето, ти го познаваш, ти прецени какъв е. Ако е женкар е напълно нормално продто да се ебава с теби трябва да разбереш, че между вас няма да се получи, но ако е свестен, предполагам, че те харесва, но ти трябва да му признаеш първа.
П.п. Успех утре на изпита![]()
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
Първоначално написано от laila_94
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Madness is the gift, that has been given to me.