- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Паранормални случки
Иска да каже, дали сме осъществявали контакт с извънземни, духове, Сатаната и т.н.
Това, което не е видимо за човешкото око ?Първоначално написано от Christ
az vidqh bagsbunny normalko li e na slan4ev brqg be6e i zima6e po 11 lv na snimka i as go napsuvah na maika bes da me 4ue![]()
![]()
Първоначално написано от crazyhair
А аз видях Мики Маус, ама той за 3 снимки зимаше около 6 лева![]()
алкохола води до най яки паранормални случки![]()
Хората бяха добри, а аз - щастлива.
По-ненормално от това, здраве му кажи.
последната ми случка беше преди 2 седмици и определено си бях поуплашен, беше си ме шубе![]()
Има кръв, има чест, има страст, има слава! Няма страх, няма измама, … няма мое, няма твое … „Светът е Берое"
Ба иам 5 по ЗБУТ...
Тва е то ПАРАНОРМАЛНО...
Като бях малък и една сутрин с баща ми тръгвахме на риба, ама да е било 5-6 часа (се пак се оди рано бе да го еба) и изведнъж няква мноо ярка светлина заслепи бащата и той спря и глеаш някво светещо такова мина и замина...
Мнооо... УиЪрД![]()
Dio mi la dona, guai a chi la tocca!
Радиовълните паранормални ли са?Първоначално написано от sword
Колкото са те, толкова са и духовете.
Бе, има няколко случки, но не знам дали са плод на въображението на малко дете, или са били истина!
Ами...като бях на около 8, една сутрин се събудих изведнъж и видях, че майка ми е излязла за работа и аз бях сама.Скоро дочух нещо като глас, който да вика името ми и идваше от тавана.Като отидох там видях, че вратата на тавана е отворена.Помислих си, че ми се причува, но не знам...
Също така като малки с приятелките ми правехме откачените заклинания за Дама Пика и т.н.Веднъж обаче, докато викахме Чичко Тричко(човече, което се призовава в тъмна стая, на огледало се поставят бисквити и със затворени очи и хванати ръце се вика името му), се бяхме покрили с одеяло, защото беше светло.Както си викахме аз се изплаших и си отворих очите.В същия момент видях ярки, жълти очи.Изпищях и избягах навън.Не знаех какво е..и до ден днешен не знам.Но тези очи ми се появяваха и в училище, години след първата случка...
Има и още, но не се сещам...
Лелее...Първоначално написано от *Звездичка
![]()
![]()
![]()
И на мене ми са се случвали много неща
, но после ще ги напиша :P
ОНИА ДЕН ШЕТОХ ХОРОСОКОПА СИ И ПИШЕШЕШЕ ЧЕ НЕ ТРЯБА ДАСЕ ДОВЕРИАВАМ Н АНИКОГО И ЧЕ ЩЕ ИММА ПРОБЛЕМИ В ЛИЧЕН ПЛАН.
ТА ВЪРВЯ СИ АЗ Н АУЦИЛИЩЕ И ПОСЛЕ ИМАШЕ ВИДИЯХ ЕДИН МАГАЗИН ТОПЛИ ЗАКУКСИ ТАБЕЛА И ВЛЕЗНАХ ВЗЕХ СИ БАНИЧКА АМА ТП БЕШЕЕЕ ТОЛКОВА СТУДЕНА СЕ ЕДНО МАИ БЕШЕ ВЦЕРАШНА.НСЕ СЕ ДОВЕРЯВАИ НА НИКОГО ЕТО НЕПОСЛУШАХ ХОРОСКОПА СИ И СЕ СБУДНА ЧУДО!
А ЗА ПРОБЛЕМА В ЛИЧЕН ПЛАН ЕМИ МАИКА МИ НЕ МИ ЗАЕ 20 ЛВ ЗА ЕДНИ СЛАДКИ И СЕ СКАРАХМЕ.
сЛУШАИТЕ ЗВЕЗИДТЕ НЕ ЛЪЖАТ!
Научи се да пишеш !!Първоначално написано от pomo6tplz
![]()
![]()
Колкото по'ече вярваш на тия неща,толкова повече се оказват нереални ; ]Първоначално написано от pomo6tplz
А,да .. наистина се научи да пишеш![]()
И аз не вярвам в хороскопа.
Чета го само, за да видя какви глупости пишат...![]()
Разкажи плсПървоначално написано от Шлядку*бэбэ
![]()
Иначе аз веднъж като бях малка 3-4 клас ии спях, ама по едно време се събудих и до врата ми се стори, че стои мама и не обърнах внимание. Обаче тя стоеше и ме гледаше без да мърда и аз я попитах какво прави там, обаче никъв отговор. И почнах по - силно да викам "мамо, мамо" и мама тогава ме пита какво има от леглото, тя си е спеше, начи тва до вратата не е тя(то беше тъмно и затва не съм видяла мн) . И зех да се плаша вече и тва изчезна, може и да съм си го въобразила, ама не ми се вярва
![]()
Хората дето не вярват на хороскопи най-много ги четат.Първоначално написано от *Звездичка
Извънземите ме ползват за разплод.