- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Eдна наистина брутална история...
Казвам се Тайра.Аз съм дванадесет годишно момиче от малко градче край столицата.Ако трябва да се опиша с няколко думи, бих казала – добра, притеснителна, с приключенски характер.Моето семейство е малко.Освен родителите си имам по-малко братче Доли и куче , най-добрият домашен любимец на света.
Един пролетен ден, аз и семейството ми отидохме за уикенда на почивка в планината, в някаква си вила на приятеля на баща ми.Пътуването беше изморително, а брат ми както винаги се оплакваше от всичко.Когато пристигнахме пред нас се разкри хубава гледка на двуетажна къщурка, а на няколко метра по-надолу беше разположено едно повече от великолепно езеро, покрай което бяха разположени още къщурки.Прекарах няколко часа в размисли и наслаждаване на незабравимата гледка.Родите ли те ми ме извикаха на обяд.Влязох в къщата погледнах я, подредих си нещата, наобядвах се и реших да пообиколя наоколо.Тръгнах по брега на езерото,където имаше ниска трева, теменужки и малки кръгли камъчета.Отидох на отсрещният бряг.Седнах и замечтах.Не след дълго време на рамото ми усетих студенина.Това беше ръката на едно красиво момче.Погледнах го, а то се усмихна.Не се усетих кога се запознахме. За мен бе като принцът на мечтите ми.Казваше се Хелс, който имаше по-малка сестра.Поговорихме,опознах ме се и прекарахме една страхотна вечер.С позволението на родителите ми останах и вечерта навън.Аз и Хелс се харесахме много.Навярно ми личеше че бях хлътнала по него.Но наближаваше другият ден, в който трабваше да си тръгна.Нишо не знаех за него,но се надявах да се видим отново.
Мина време….Седейки на езерото край запустялата вила си спомнях преди четири години,ръката, която ме пипна и която, в този момент почувствах отново.Обърнах се и видях още по прекрасен Хелс, който не бях забравила.Тръгнахме през гората да се поразходили си мислехме за приятните ни мигове изживени заедно.
Неусетно се озовахме на малка полянка под звездите гушнати един в друг.Той ме целуваше страстно.Усещах устните му допрени до моите.Почувствах обич и закрила.Нещо стана…Увличане може би..Никой не се замисляше за последствията.
Бавно усещах как го вкарва в мен….Как ме целува и прегръща…на сутринта се събудихме заедно.Навярно бяхме заспали.Никога няма да забравя тази нощ.Никога повече не го видях……..
Модерирано по т.7 от Правилника!
коалка
Tova e istoriqta na moq priqtelka no s razli4ni imena i bih iskala da mi kajete kakvo mislite po vyprosa.... 6tot az sym bez dumi
Не схващам какво и е бруталното...
Туй ми изглежда като копирано от някаде,но ако е истина ще кажа само нормално мъжко поведение![]()
"По - добре 10 години да живея като цар, отколкото цял живот като мишка" - Жоро Илиев
e to normalno 4e 6te izglejda kopirano i neistinski 6toto ima malka prepravka no poprinicip vsi4ki sybitiq sa na lice v slu4aq..
да бе наистина не ми звучи реално, но ако е станало става кофти, ама тя кво да очаква..
Еми какво да кажа,наистина малко като по филмите,но наистина много красиво.
smisel ne e na 12 a 16
kaji avtora na prikaskata da q dam na malkiq mi brat da q 4ete biva li tai da spamite we![]()
ei kele6 mo ida si zatvori6 ustata ti vkara bahti filmite i bahti sapunkite i vaop6te temata ne e brutalna i kaji na nekoi da ti obqsni dumata brutalnos kvo uzna4ava![]()
оф бахти, стигнах до 4тото изречение и ми се придрайфа от сладникав шит :>
The Spark
Толкова е брутално ,че почти не можах да си изрежа нокитете като хората.
ОМГ спрете се. НЕ сте оригинални и още по-малко ми пука за вас, отколкото като ги пишете тея простотии
ПП; да знам,че ще ви кажете,че не ви пука ,дали ми пука, ама аз знам,че ви пука, иначе нямаше да го пускате тука
Що за глупост написах?
Случайно баща ти да се обръща към майката си с 'братчед" ?Първоначално написано от crazyhair
Е, жалко, че не е истина![]()
![]()
Обаче забележете.Уж е пролет ,а и в двата случая на момчето ръката му е студена.Стигам до един извод-момчето е влечуго!
Липсата на доказателства за съществуването на нещо, не е доказателство за неговата липса! Абе истината е някаде там ...
тц и мойте ръце са почти винаги ледени :PПървоначално написано от valentinka_1990
The Spark
Значи и ти си влечуго![]()
Липсата на доказателства за съществуването на нещо, не е доказателство за неговата липса! Абе истината е някаде там ...
съглссна съм с 5StAr this is the new shit!!!!
Вместо да се радва че и се е случило подобно нещо, тя го обръща на бруталност..![]()
когато видях брутална си помислих че става въпрос за инзасилване и добре че не е !!имента са измислени добре че каза че помислих че чета приказка по едно време.тя е на 16 сега щот била на 12 преди.ем случило се е нещо нормално тя познава ли го или е привлечена само от красотата му ии друго разочароавана ли е че го е направила с него или не съжалява?
~ Рицар или Дявол ~
Обичам те и пак ще те обичам
дори да ме презираш ти.
Сърцето си на теб обричам
пъди ме, но не ме мрази
Във моите мечти си рицар
с лъскави доспехи,а може би
и крал дори,но не си ли просто
дявол с ангелски очи?!?
Баси бруталната история. Още на второто изречение ме побиха тръпки. Не се излагай бе, тва стаа само за латиноамериканска сапунка...
![]()
ami taka kato go 4etqh mi prili4a6e na nqkoi luboven roman![]()
![]()
![]()