- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Eдна наистина брутална история...
Побиха ме тръпкиииииииииАааааа чакай бе....то от вентилатора зад мене
![]()
По темата-женката сама си е виновна![]()
Първоначално написано от HePeAJIeH
![]()
![]()
![]()
``jenkata rulzz
![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
A сега какво да направим,не мога да спя,така ме наплаши.![]()
ROCK
ON!
все едно четях приказка ...
x
аь ус ефь пьтнсше
Както казва един съученик - бахти тъпата история бахти.
Първоначално написано от AFT
+1!Първоначално написано от crazyhair
Брутално е да извадиш окото на някого с лъжица,или да си прережеш вените с лист хартия...ако сме за убийствата ;д бруталити в тази историйка не скивах,но пък за сметка на тва има 12 годишно курвенце влюбено в циганче на име Хелс...двамата много се обичали ма само за 1 нощ...ръката му била студена...може да не е имал правилно оросяване на крайниците и затова да му е студена ръката...не си ли се замисляла колко е тъпа историйката...до средата някъде ми звучеше като приказка,от там на татъка става толкова тъпо...приказката с красивото езеро и белите къщурки се стопи в няква секс история,която не се води любов,ами авантюра!някакво двудневно приключение с 4 години разтояние м/у 2та дена![]()
идиотщина...фантазии...събуд и се!![]()
Да простиш не означава да забравиш за грешката на някого. Означава да запомниш, че всички правим такива!
бахти филма вкарваш чоек![]()
![]()
Защото когато затворя очи, виждам само теб...
http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)
+1Първоначално написано от Зелената фея на отбора
![]()
Все същия ™G-Baby™
Лудият се оплаква,
че хората не го познават,
а мъдрецът —
че не познава хората.
House M.D.
-Sometimes we can't see why normal isn't normal.
Нищо брутално не намерих... Пък и какво трябва да мислим? Някаква история на момиче... Нищо кой знае какво...
Live 2 Ride And Ride 2 Die.
Honda - The Power Of Dreams!
If you can't be a good example then you'll just have to be a horrible warning..!! ;]
Чудя се защо се занимаваш да описваш толкова старателно,обстойно и изчерпателно фона на картината в която се случва действието? Може би за да ни предразположuш като един истински писател, своите читатели... И кво става по нататъка, кога да очакваме продължение.След 4 години ли?Давам ти идея за сценария- тя вече ще бъде бременна и води детето си на тая къщурка до езерцето и се виждат с Хелс. Детето се казжа- Ханс и като вижда баща си отива и му казва: - Тате, тате, дай пари за колело!
Докато всички сте ми противни, ще знам, че имам добър вкус !!
abe 6e glupavo ako kaje 4e ne mi zy4i kato prikazka ili kato sapunka ....![]()
СеГа Е Моя рЕд Да бЪда л0шА, Сега Е Моя рЕд Да кАзвАм Не, Сега Е Моя рЕд да пРичИнЯжам боЛка ,Да мразЯ мЪниЧкО понЕ!
абе момичето се кефивие убихте всичко детско в нея!
и въпреки всичко...наистина не е брутална..спр неподходяща думичка си подбрала
я дай сайта,че ми стана интересно![]()
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
mislq 4e imate bogayo vaobrajenieПървоначално написано от zabraven_spomen
![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Това значи,че заглавието ти е било написано на латиница. Във второто си мнение също си писала на латиница. Как тогава целия този текст се презори да напишеш на кирилица? Бил е копиран и евентуално леко изменен от теб.
Модерирано по т.7 от Правилника!
коалка
Според мен темата е несериозна и мястото й е в "Кофата".
Само това прочетох.Първоначално написано от zabraven_spomen
И ще ти кажа нещо-същото се случи и с мен.
Бяхме эаедно цяла нощ.Нощ,която няма да эабравя и която ввсеки ден си спомням.Не го видях,няма и да го видя.
But all the miles that separate,
They disappear now when I’m dreaming of your face.
Първоначално написано от MaMkaMy
![]()
![]()
![]()
![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!