Казвам се Тайра.Аз съм дванадесет годишно момиче от малко градче край столицата.Ако трябва да се опиша с няколко думи, бих казала – добра, притеснителна, с приключенски характер.Моето семейство е малко.Освен родителите си имам по-малко братче Доли и куче , най-добрият домашен любимец на света.
Един пролетен ден, аз и семейството ми отидохме за уикенда на почивка в планината, в някаква си вила на приятеля на баща ми.Пътуването беше изморително, а брат ми както винаги се оплакваше от всичко.Когато пристигнахме пред нас се разкри хубава гледка на двуетажна къщурка, а на няколко метра по-надолу беше разположено едно повече от великолепно езеро, покрай което бяха разположени още къщурки.Прекарах няколко часа в размисли и наслаждаване на незабравимата гледка.Родите ли те ми ме извикаха на обяд.Влязох в къщата погледнах я, подредих си нещата, наобядвах се и реших да пообиколя наоколо.Тръгнах по брега на езерото,където имаше ниска трева, теменужки и малки кръгли камъчета.Отидох на отсрещният бряг.Седнах и замечтах.Не след дълго време на рамото ми усетих студенина.Това беше ръката на едно красиво момче.Погледнах го, а то се усмихна.Не се усетих кога се запознахме. За мен бе като принцът на мечтите ми.Казваше се Хелс, който имаше по-малка сестра.Поговорихме,опознах ме се и прекарахме една страхотна вечер.С позволението на родителите ми останах и вечерта навън.Аз и Хелс се харесахме много.Навярно ми личеше че бях хлътнала по него.Но наближаваше другият ден, в който трабваше да си тръгна.Нишо не знаех за него,но се надявах да се видим отново.
Мина време….Седейки на езерото край запустялата вила си спомнях преди четири години,ръката, която ме пипна и която, в този момент почувствах отново.Обърнах се и видях още по прекрасен Хелс, който не бях забравила.Тръгнахме през гората да се поразходили си мислехме за приятните ни мигове изживени заедно.
Неусетно се озовахме на малка полянка под звездите гушнати един в друг.Той ме целуваше страстно.Усещах устните му допрени до моите.Почувствах обич и закрила.Нещо стана…Увличане може би..Никой не се замисляше за последствията.
Бавно усещах как го вкарва в мен….Как ме целува и прегръща…на сутринта се събудихме заедно.Навярно бяхме заспали.Никога няма да забравя тази нощ.Никога повече не го видях……..
Модерирано по т.7 от Правилника!
коалка