- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Отново за частните уроци
Интересува ме как вървят цените на индивидуалните уроци по немски за астрономически час от професионалист педагоги съответно, при по-обикновен учител, на който не му се носи славата на километри, но пак може да те научи добре. става дума за начинаещ
![]()
Когато питате такива неща се научете да казвате поне откъде сте,ако не друго то поне това![]()
В Пловдив можешда си намериш учител по немски от 20 лв до..... като понякога цените са за 45 мин(учебен час)![]()
от Габрово съм и съм само един![]()
говорех общо,защото повечето все това забравяте![]()
Иначе не мога да ти помогна за габровосъжалявам
![]()
аз учител ще си потърся на локално ниво, но желанието ми беше да се ориентирам за цените (не само в Габрово)
10-20лв бяха при една учителка (от Варна) но пък много добре преподаваше
Pendulum - Blood sugar (music)~
аз сам 4увала за супер потресаващи цени от порядъка на 50-70лв, а иначе в по-малките градове цените са ро-ниски![]()
"Dream what you want to dream; go where you want to go; be what you want to be, because you only have one life to live and one chance to do all the things you want to do."
аз ходя на уроци по немски , само че се подготвям за кандидатстудентски изпити и за 2 астрономически часа 20лв но съм много доволна![]()
![]()
![]()
Hold, hold me for a while ... I know this won't last forever ... So hold, hold me tonight
before the morning takes you away ...
Може би е важно да отбележа, че дали човек е доволен от уроците зависи до голяма степен от отношението и вниманието, което получава по време на часа си. Друг фактор е квалификацията на преподавателяПървоначално написано от Laura_inlove13
от кой град си, учителят/ката ти педагог ли е?