.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Отново за частните уроци

Интересува ме как вървят цените на индивидуалните уроци по немски за астрономически час от професионалист педагог и съответно, при по-обикновен учител, на който не му се носи славата на километри, но пак може да те научи добре. става дума за начинаещ

Когато питате такива неща се научете да казвате поне откъде сте,ако не друго то поне това
    В Пловдив можешда си намериш учител по немски от 20 лв до..... като понякога цените са за 45 мин(учебен час)

от Габрово съм и съм само един

говорех общо,защото повечето все това забравяте
    Иначе не мога да ти помогна за габрово съжалявам

аз учител ще си потърся на локално ниво, но желанието ми беше да се ориентирам за цените (не само в Габрово)

Град
    BapHa
    10-20лв бяха при една учителка (от Варна) но пък много добре преподаваше
    Pendulum - Blood sugar (music)~

аз сам 4увала за супер потресаващи цени от порядъка на 50-70лв, а иначе в по-малките градове цените са ро-ниски
    "Dream what you want to dream; go where you want to go; be what you want to be, because you only have one life to live and one chance to do all the things you want to do."

аз ходя на уроци по немски , само че се подготвям за кандидатстудентски изпити и за 2 астрономически часа 20лв но съм много доволна

Hold, hold me for a while ... I know this won't last forever ... So hold, hold me tonight
    before the morning takes you away ...

Цитирай Първоначално написано от Laura_inlove13
    аз ходя на уроци по немски , само че се подготвям за кандидатстудентски изпити и за 2 астрономически часа 20лв но съм много доволна
    Може би е важно да отбележа, че дали човек е доволен от уроците зависи до голяма степен от отношението и вниманието, което получава по време на часа си. Друг фактор е квалификацията на преподавателя от кой град си, учителят/ката ти педагог ли е?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си