- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Първата любов
Vqrvate li v tove ,4e - PARVATA LUBOV,RAJDA NE HVA6TA i 4e tq ostava zavinagi v sarceto?pri vas taka li e >??
Модерирано по т.7 от Правилника!
коалка
Руса кукличка
1вата ми любов ех...бе има нещо верно...
ем аз забравих 1-та си любов мн отдавна,но ако сега той дойде при мен и по4нем да си говорим и зарибяваме вярвам 4е ще стане нещо.не казвам 4е все още го харесвам...просто ве4е мисля за др и изобщо не се сешам за него
Глупости на таркалета и розови кюфтета...![]()
![]()
“Simplicity is Beauty and Beauty is simplicity, nothing more, nothing less.”
-- http://www.youtube.com/watch?v=15uFb2wjxjg <3
ThinkerBell Пуснато на: Пон Юни 23, 2008 7:11 pm Заглавие:
--------------------------------------------------------------------------------
Vqrno e !!!
+1![]()
Ъхм това ти е поне 3-4 тема от тоя род само въпроса задаваш различно...
Ще ти отговоря като на предната...Любовта от кога е метална? И да "хваща ръжда" само че ще се убедиш в това след години...
Има нещо такова майТва не значи, че ще си цял живот влюбен в 1вата си любов, но няма да го/я забравиш
![]()
Животът е адът описан в Библията!
Ако тя е била много силна и истинска, ако с този човек си бил дълго време и сте споделяли толкова много неща заедно, една такава любов не се забравя.С времето нещата се променят, сигурно същите чувства не можеш да изпитваш отново, но може да се "възродят" пак, след време.
Може да се каже ДА![]()
Вярно е... за пореден път се убеждавам - как без да искам едва ли не му пиша в скайп или му се обаждам, въпреки, че знам какво ще стане - няма да иска да ме види, да поговорим. Не че искам да съм с него, но е тъжно колко много го обичах, тъжно е как обещанието, че ще останем приятели, стана поредното неизпълнено негово обещание, тъжно е как не се знае кога и дали пак ще се видим...
Не, не е така...хваща ръжда![]()
![]()
Жената цъфти, ако някой вехне по нея!
първата ми любов хахах не искам да се сещам за тоя човек няма начин да се получи каквото и да е било между нас прекалено много ме нарани (а като се има навпредвид че прощавам много лесно....)![]()
~ Рицар или Дявол ~
Обичам те и пак ще те обичам
дори да ме презираш ти.
Сърцето си на теб обричам
пъди ме, но не ме мрази
Във моите мечти си рицар
с лъскави доспехи,а може би
и крал дори,но не си ли просто
дявол с ангелски очи?!?
Rajdqsva zdravo![]()
![]()
![]()
Абе така си е .................... все още го помня и скоро няма да го забравя ..... както ще помня първата ми целувка и първото момче с което правих секс![]()
![]()
Така, че наистина не се забравя и не хваща ръжда ... поне при мен де
![]()
![]()
Е че ти колко големи ЛЮБОВИ () си имала
![]()
Пффф не.
Mi na men parvata mi ISTINSKA lubov mi ostana vse o6te vuv surceto a mina 1 godina i po4ti 2 meseca.. Stiga da e istinska ostava v surceto... Makar 4e predi nego imah o6te 2-ma..No samo toi e v surceto mi![]()
Любовта е това нещо,което те кара да летиш в небесата,но колкото по на високо се носиш,толкова по-жестоко пaдош.
Kaji rechi sega nenavijdam i preziram moqta 1va lubov shtoto e egati glupaka chesno i e .....Ayde shte si zapazq komentarite
![]()
Хайде с мен по-смел бъди в любовта аз да те светна.
Довери се, довери о-о-о-о.
Като капка карамел по езика ти ще лепна ти,
вкуса ми осети о-о-о-о.
Опитай мене ти,
Целувай мене ти, усещаш ме нали
http://geimarkata.aha.bg/
Вярно е. Това е нещо ново, запомнящо се. Може да обичаш следващите, които идват в живота си повече от него/нея. Но...първата любов е по-запомняща се.
+1Първоначално написано от koalka
![]()
Не ИсКаМ Да СпОрЯ, СаМо ИзРаЗяВаМ МнЕнИе!
При мен е така
Трудно е да скъсаш корабно въже,
но още по-трудно е да разбереш
истината за едно момче....