- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Да бъда първа цигулка или просто да свиря в оркестъра ?
Та въпроса е такъв склонни ли сте да сте един/а от многото или ако не сте на първо място, ако ще да е най- прекрасния/ата въобще не Ви интересува ... ?Вие сте
... Кое е по-важното да сте първа цигулка или просто да свирите в оркестъра
![]()
Един отимист може да види светлината и там, където я няма. Но защо песимистът винаги бърза да я гаси ?
Може да съм всичко, но никога няма съзнателно да бъда втората, още по-малко пък една от многото.
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
Аз съм диригента
Ако момичето е некоя разпоретина в буквалния смис1л на думата за 1 вечер бих станал " част от оркест1ра", иначе обичам да с1м " п1рва цигулка "
Какви цигулки, какви оркестриНяма такива, или ше сте само двамата или да си гледа работата
Какво да се прави, не съм разкрепостен човек
.
"Вероятността нещо да се случи е обратно пропорционална на неговата желателност." (Закон на Гумперсън)
"Подходящият случай се явява в най-неподходящия момент." - (праволо на Дюшарм)
Знаем, знаемПървоначално написано от hanovete
![]()
Един отимист може да види светлината и там, където я няма. Но защо песимистът винаги бърза да я гаси ?
1ва
По добре да свириш отколкото да те отсвирят![]()
Абе, зависи на кви години сте. Винаги съм на принципа ебеш и бегаш.
Първоначално написано от slun4ice
“Simplicity is Beauty and Beauty is simplicity, nothing more, nothing less.”
-- http://www.youtube.com/watch?v=15uFb2wjxjg <3
Та ще ни осведомиш ли ти на какви години си ? Че да знаем кога и как да се вържимПървоначално написано от BondageLady
![]()
Когато просто "свириш в оркестъра" ти не си нищо повече от многото други, които според мен си е унизително.Не си нищо специално за този човек, той те приема като даденост и това е.Не може да ти обърне достатъчно внимание, да прояви нежност и т.н.Зависи и от това какви са ти очакванията от този човек, колко силни са чувствата ти и ти какъв човек си.Аз съм от хората, които не биха се примирили с това.
Ако не искаш нещо сериозно, просто секс, нещо неангажиращо, тази връзка би те удовлетворил.
Еее за мен е по-важно да съм единствена, отколкото една от многото![]()
Жената цъфти, ако някой вехне по нея!
Много ясно ,че ще искам да съм първи...Не искам да я деля с друг или нещо от тоя род....само за мен я искам ...
не съм ли първа няма да стане.немога да бъде с човек,който иска да бъде с много просто нестава :P
~ Рицар или Дявол ~
Обичам те и пак ще те обичам
дори да ме презираш ти.
Сърцето си на теб обричам
пъди ме, но не ме мрази
Във моите мечти си рицар
с лъскави доспехи,а може би
и крал дори,но не си ли просто
дявол с ангелски очи?!?
Първа и единствена цигулка![]()
Само едно нещо прави мечтата невъзможна: страхът от провал![]()
Не само първата,а единствената![]()
Ох така си е ама жалко,че си пишем само жени, иначе да влезне тука един мъж да ни каже 2 думи за цигулките и оркестрите![]()
Не претендирам да съм "единствена", но поне да съм запомнена..![]()
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
АЗ казахПървоначално написано от Lady_B_
![]()
Единствена трябва да съм. Иначе...ей я вратата!
Така си е...тва ми винаги в устата "Ей я вратата" и "Ей ти пътя.Чао." ...като не ти изнася си избирай едното от 2те...всеки си живее живота както му харесва и както иска един са за форевъ лов други за форевър енд онли секс...Първоначално написано от krem4et0