- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- ПробЛеМче.....
афе хора нз кво ми става... като почна 2-рия тек и след няколко сек ми омеква... след колко време го правите пак знам ли... преди ми не беше така са нз кво ми стана... Помогнете ми моля ви !!!!
+1 ..Първоначално написано от Yallama
![]()
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
амии колко г/д време трряя да мине...
+1Първоначално написано от Yallama
Blonds have many special gifts...one of them is to look smart and be sexy at the same time![]()
![]()
3 луни..Първоначално написано от portokalcho
за всеки е различно бе
Изчакай 10 минути, през това време се изпикай и изпий една малка водка.
нз на мен ми се струва че ми става нещо още при свършването знам ли ....
давай си повече време,както казват другите.хапни нещо сладко или пийни нещопоне така прави моя приятел
или просто си легни и се отдай на relax (е разбира се няколкоминутен,10 примерно )
![]()
Не Е вЯрнО, чЕ сИ На мОеТо НиВо ... Ти сИ нОмЕр 2 , а Аз НомЕр 1 [!][!][!]
опа колко теми има за тия текове ве![]()
![]()
![]()
![]()
~ Рицар или Дявол ~
Обичам те и пак ще те обичам
дори да ме презираш ти.
Сърцето си на теб обричам
пъди ме, но не ме мрази
Във моите мечти си рицар
с лъскави доспехи,а може би
и крал дори,но не си ли просто
дявол с ангелски очи?!?
и аз това ще ти кажа... дай си време
най-голям кеф ми е просто да си лежим прегърнати с приятелката и тя сама да почне да ме възбужда наново(целувки, докосвания и т.н.)
ПС: не си сам в този акт, войнико. нека и тя да поработи![]()
Ама сте големи двуличници!
Някой ще отвори някоя тема и ще му се скарате, че вече има такава... следващия път ще пише в по-стара тема, за да не отваря нова... и пак ще му се скарате.....
МИ ОСВЕН ЗАКЛЮЧЕТЕ ЦЕЛИЯ ФОРУМ... ИМА ВСИЧКО В НЕГО!
A to4noПървоначално написано от SK0RP10N
![]()
Dokosva se do neq, celuvaite se i shte vidish kak pak shte ti stane. Ako veche ne ti stava vuobshte ot neq vtori put znachi moje bi ti e leko pisnala.
Eating isn't cheating - Arnold
нз последния път чаках доста и с същия ефект.... направооооо![]()
![]()
![]()
![]()
ми работи върху издражливостта си тогава... ако не можеш няколко пъти бързо го прави 1 път бавно
или пък си гей... (замисли се преди тотално да отхвърлиш идеята.... никога не е късно да излезеш от килера)![]()
Ама сте големи двуличници!
Някой ще отвори някоя тема и ще му се скарате, че вече има такава... следващия път ще пише в по-стара тема, за да не отваря нова... и пак ще му се скарате.....
МИ ОСВЕН ЗАКЛЮЧЕТЕ ЦЕЛИЯ ФОРУМ... ИМА ВСИЧКО В НЕГО!
Работи по-вапроса секи ден сам , когато аверката е сугорно че няма ти пусне или ако прасни една ношка преди.. и ще даржиш!
AKO SI PO SLEDITE NA NQKOI .. TOVA ZNACHI CHE VINAGI SI ZAD NEGO
Хммм .... странно , може би му трябва време да си почине.
Не е важно какво говорят зад гърба ти, важно е като се обърнеш всички да мълчат!
relaxirai m/y 2ta runda