.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 63
    Супер фен
    Град
    България
    Цитирай Първоначално написано от ЕкЗеКуТоPкаТа
    да.любовта наистина не пита...но малко ме съмнява в близкото бъдеще да се влюбя,а дори да се случи ще предпочета да съм сама...
    +1 И аз мисля като ЕкЗеКуТоPкаТа само ,че съм момче!
    Цитирай Първоначално написано от ScionOfStorm
    Танц

Звънците ми глупашки
    Нека бъдат нашия звучен съпровод.
    Усмивки веселяшки...
    Тъга са те, ала от особен род.

Цитирай Първоначално написано от ANTIHUMAN
    Цитирай Първоначално написано от ЕкЗеКуТоPкаТа
    да.любовта наистина не пита...но малко ме съмнява в близкото бъдеще да се влюбя,а дори да се случи ще предпочета да съм сама...
    +1 И аз мисля като ЕкЗеКуТоPкаТа само ,че съм момче!
    Радвам се,че някой мисли като мен...

Цитирай Първоначално написано от Wrathchild
    Защо пък не? Все пак е човек, ако го харесвам нищо няма да ми пречи. Е, може би общуването, ще се озоря докато науча езика на глухонемите...
    +1
    “Simplicity is Beauty and Beauty is simplicity, nothing more, nothing less.”

-- http://www.youtube.com/watch?v=15uFb2wjxjg <3

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Цитирай Първоначално написано от GregoryHouse
    Това че са глухи не значи че са някфи прокажени...но пък как да я забия? Да седна да изучавам езика на глухите ли? Още малко и Брайл...
    ey tova e ; ) za men nyama problemi ,oba4e nyama kak da kontaktuvam s nego ; )

Голям фен Аватара на soulja_girl4e
    Град
    Sofiq :)
    Цитирай Първоначално написано от vvs_go
    има6е един филм кадето глухия го бяха напрайли бахти пи4а и мацката му се кефе6е няма ло6о като 4е ли
    hahaha da i be6e kapitan na otbora po futbol i be6e nai-qkiq v celoto daskalo!!!
    Цитирай Първоначално написано от Riot
    вечния въпрос "Кой съм аз и какво правя под масата"

Град
    НякъДе Там ... В Club Mania In Sunny Beach .. :P
    Еми няма нищо лошо да харесваш някой глух .. Стига да може да общувате. Аз нямам нищо против такива хора . Даже ще ми е интересно да имам такива познати макар и да ме е жал за тях..
    Sex Is Not The Answer . . . "Sex" Is The Question "Yes" Is The Answer . . .
    WwW.ImPulSe.Bg/Puky

Цитирай Първоначално написано от MonSitY
    да!!!любовта не пита!!тези хора също заслужават да обичат още повече че притежават този сериозен недостатък!!
    :+1315

Цитирай Първоначално написано от haterkata
    аз също мисля че аз няма да мога,но иначе не виждам нищо лошо!
    +1

Мега фен Аватара на Pliok0019
    Да, разбира се. Ако знаех как да общувам с него не би имало никакъв проблем.

мдааа
    чакай малко ... и те са хора нали
    От студ умри!!! Гъзар бъди!!!

еми аз бих го харесала но ако е глух или нешо подобно не се сещам как ще се запознаем дори да се познаваме не бих тръгнала да у4а езика на глухонемите само зарад някой познат,а ако не го направя няма на4ин да се опознаем и да си падна по него.но пък тва е голямо предимство-като му се ядосам мога да му крещя на воля,кагато го правим моа да си пъшкам колкото искам и бррр

Повече от фен Аватара на laila_94
    Град
    burgas
    Защо не Любовта няма граници
    Summer (h)

Голям фен Аватара на Remini
    Всеки трябва да получи своя шанс в живота
    К'во да направиш- пубертети.Гледа ме като Симеон 3-ти!

Мега фен
    Град
    SF
    4естно казано, не знам дали бих могла. Много е трудно да си с такъв 4овек.. Но пък никога нищо не се знае

Робинята на Quench

Да...харесвала съм,но връзка не можехме да имаме...но беше страшно сладък,а и братовчедка ми е глуха и знам повечето жестове и се разбирахме...но не е като нормален разговор...което не можехме да разберем си писахме на листчета...беше преди 3-4 години...
    Жал ми беше,но си знаех,че нищо няма да се получи...и така и стана...преди няколко месеца се засякохме в метрото и ме позна...беше станал още по-хубав...една приятелка беше с мене и много ме ядоса,защото каза,че не съм добре да се занимавам с такива хора...а той си е напълно нормален...а и...аз не съм се занимавала...не съм прекрачвала никога границата,според мен...тези хора са чувствителни и не е шега работа да си играеш с тях...

Guest
    наистина ли всички са толкова повърностни ами какво лошо има.......всеки човек има нужда от любов

Град
    там където мечтите стават реалност
    Цитирай Първоначално написано от GregoryHouse
    Това че са глухи не значи че са някфи прокажени...но пък как да я забия? Да седна да изучавам езика на глухите ли? Още малко и Брайл...
    Съгласен.
    Ако днес си нещастен не планувай щастието за утре,а направи нещо и се изкефи днес

Супер фен
    Град
    na edno mqsto
    в даден момент от живота вси4ко е възможно
    Света е любов,а тя е създадена,за да прави щастлив само един човек..А този човек е най-добрия на света...той е ...

Nqma losho
    Бъди себе си..

Дори и глух,по какво се различава от другите момчета?
    Щом ми харесват характера и външността,нищо не ми пречи да имам връзка с такъв човек.

да..всичко зависи от съшността на човека.ако е приятен,забавен и всичко останало,може наистина да се получи нещо.ако обаче човек тръгне с нагласата,че тези да кажа по-различни хора,са неспособни да общуват нормално и неша от този род....той няма никакъв шанс да опознае човека с проблем получен поради една или друга причина и кой знае..може би да го обикне...
    When there's something you really want,fight for it,And when you've lost hope,ask yourself if you're gonna wish you gave it one more shot,because the best things in life don't come free! ||

може би да не мисля че има някаква пречка ..

Голям фен
    Аз не виждам нищо лошо,в това да харесам някой,който има дефект....всички знаем,че любовта не пита...а и всички,които са били истински влюбени знаят,че за любовта няма граници и пречки(физически дефекти,социални различия и други).Така че да , бих харесала такова момче! Не страдам от предрасъдъци!

Цитирай Първоначално написано от KillSwitchEngage
    Цитирай Първоначално написано от spensi
    Няма невъзможни работи в любовта!глух, сляб,инвалит няма значение

сляп , инвалиД бе келеш, за другото си прав
    И аз мислех да го храня, ама си ме изпреварил..

Едит: забравих да си кажа мнението..
    Начи.. бих си харесал такъв човек (говоря за момиче), само не знам как ще се запознаем.. Като цяло не мисля, че би имало проблем.. Просто ще е малко по-трудно да се разбираме..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си