- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Ще харесате ли някой, който не може да чува?
+1 И аз мисля като ЕкЗеКуТоPкаТа само ,че съм момче!Първоначално написано от ЕкЗеКуТоPкаТа
Първоначално написано от ScionOfStorm
Радвам се,че някой мисли като мен...Първоначално написано от ANTIHUMAN
+1Първоначално написано от Wrathchild
“Simplicity is Beauty and Beauty is simplicity, nothing more, nothing less.”
-- http://www.youtube.com/watch?v=15uFb2wjxjg <3
ey tova e ; ) za men nyama problemi ,oba4e nyama kak da kontaktuvam s nego ; )Първоначално написано от GregoryHouse
hahaha da i be6e kapitan na otbora po futbol i be6e nai-qkiq v celoto daskalo!!!Първоначално написано от vvs_go
![]()
Първоначално написано от Riot
Еми няма нищо лошо да харесваш някой глух .. Стига да може да общувате.Аз нямам нищо против такива хора . Даже ще ми е интересно да имам такива познати макар и да ме е жал за тях..
![]()
Първоначално написано от haterkata
+1
Да, разбира се. Ако знаех как да общувам с него не би имало никакъв проблем.
мдааа
чакай малко ... и те са хора нали![]()
![]()
От студ умри!!! Гъзар бъди!!!
еми аз бих го харесала но ако е глух или нешо подобно не се сещам как ще се запознаемдори да се познаваме не бих тръгнала да у4а езика на глухонемите само зарад някой познат,а ако не го направя няма на4ин да се опознаем и да си падна по него.но пък тва е голямо предимство-като му се ядосам мога да му крещя на воля,кагато го правим моа да си пъшкам колкото искам
и бррр
Защо не Любовта няма граници![]()
Summer (h)
Всеки трябва да получи своя шанс в живота![]()
К'во да направиш- пубертети.Гледа ме като Симеон 3-ти!
4естно казано, не знам дали бих могла. Много е трудно да си с такъв 4овек.. Но пък никога нищо не се знае![]()
![]()
Робинята на Quench
Да...харесвала съм,но връзка не можехме да имаме...но беше страшно сладък,а и братовчедка ми е глуха и знам повечето жестове и се разбирахме...но не е като нормален разговор...което не можехме да разберем си писахме на листчета...беше преди 3-4 години...
Жал ми беше,но си знаех,че нищо няма да се получи...и така и стана...преди няколко месеца се засякохме в метрото и ме позна...беше станал още по-хубав...една приятелка беше с мене и много ме ядоса,защото каза,че не съм добре да се занимавам с такива хора...а той си е напълно нормален...а и...аз не съм се занимавала...не съм прекрачвала никога границата,според мен...тези хора са чувствителни и не е шега работа да си играеш с тях...
наистина ли всички са толкова повърностниами какво лошо има.......всеки човек има нужда от любов
![]()
Съгласен.Първоначално написано от GregoryHouse
Ако днес си нещастен не планувай щастието за утре,а направи нещо и се изкефи днес
в даден момент от живота вси4ко е възможно
Света е любов,а тя е създадена,за да прави щастлив само един човек..А този човек е най-добрия на света...той е ...
Дори и глух,по какво се различава от другите момчета?
Щом ми харесват характера и външността,нищо не ми пречи да имам връзка с такъв човек.
да..всичко зависи от съшността на човека.ако е приятен,забавен и всичко останало,може наистина да се получи нещо.ако обаче човек тръгне с нагласата,че тези да кажа по-различни хора,са неспособни да общуват нормално и неша от този род....той няма никакъв шанс да опознае човека с проблем получен поради една или друга причина и кой знае..може би да го обикне...
When there's something you really want,fight for it,And when you've lost hope,ask yourself if you're gonna wish you gave it one more shot,because the best things in life don't come free! ||
може би дане мисля че има някаква пречка ..
![]()
Аз не виждам нищо лошо,в това да харесам някой,който има дефект....всички знаем,че любовта не пита...а и всички,които са били истински влюбени знаят,че за любовта няма граници и пречки(физически дефекти,социални различия и други).Така че да , бих харесала такова момче! Не страдам от предрасъдъци!![]()
И аз мислех да го храня, ама си ме изпреварил..Първоначално написано от KillSwitchEngage
Едит: забравих да си кажа мнението..![]()
Начи.. бих си харесал такъв човек (говоря за момиче), само не знам как ще се запознаем.. Като цяло не мисля, че би имало проблем.. Просто ще е малко по-трудно да се разбираме..![]()