.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

червени точки след бръснене

Искам да попитам някои знае ли нещо крем ала бала за тъкива червени точки дето ми излзиат след като си бръсна някои по интивни части от тялото щото обръсна си.... и после излезнат като пъпки една до друга са и ужасно боли пак

ПП-говора за триъгълника

Голям фен
    Попитай в някоя аптека или магазин за козметика за кремче след епилация. Те са по принцип успокояващи кожата, предполагам могат да свършат работа и след бръснене. При мене краката са така при всякакъв вид обезкосмяване и няма отърване, но всичко си опира и до кожа
    When the power of love overcomes the love of power, the world will know peace

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    Sigurno ti e mnogo chuvstvitelna kojata, makar che ot brysneneto e normalno. Sled brysneneto se namaji s nqkakvo kremche, koeto da ti uspokoi kojata ot razdrazneniata.

да,но искам да питам какво да е щото сам опитвал доста и пак същя резултат

Град
    Студентски град!
    Дам така е,но има решение-няма смисъл да се бръснеш и после да се мажеш с крем!По добре земи някакъв крем като тия Депилатор и няма да имаш този поблем...

Голям фен
    Аз днеска си взех крем депилатоар на Вийт против възпаления и врастнали косми. До няколко дни ще споделя има ли ефект
    When the power of love overcomes the love of power, the world will know peace

skoro ni6to 4ove6ko nqma da ima v nas.. 50% 6te si e ebasi ximiqta po tqloto..

ползваш ли някакъв гел когато се бръснеш? защото ако се бръснеш на сухо мисля че е нормалнО. :P

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си