Ще ти кажа едно голямо ЕВАЛА мацка.И аз съм абсолютно същата като теб...и много се радвам,че има хора като мен.Истински,които не се притесняват да са това,което са.Обвинявали са ме и са ме плюли едва ли не,че съм себе си....много гадни неща са ми се случвали и се чудех защо пък да не стана гадна,лоша,НО разкрих един факт,който много ме зарадва.Хората тук от форума,които дори не са ме виждали са ми казвали много мили думи,че не трябва да се променям,че съм много истинска и незаменима.Доста пъти съм била предавана от "приятели",и по тази проста причина много трудно доспускам непознати хора до мен....А има хора,които много искат да ме опознаят......От малка съм и по-затворена предпочитах да чета книги отколкото да си играя с децата от махалата.И сега осъзнавам,че не съм се променила не мисля и да се променям,въпреки че и сега имам доста неприятности....има хора,които много ме мразят и ми правят проблеми,но аз съм по-силна от тях.Днес например бях много тъжна,защото имам много големи проблеми в даскалото въпреки всичко сега пак се смея и се кефя на живота.Имайте вяра в себе си и ще успявате,каквито и проблеми да имате си имат решение това го казвам за тези,които доста са се отчаяли от живота.Бъдете оптимисти и въпреки всичко правете добро и това ще получите.Много пофилософствах вече......