- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво нещо са думите
Ще се старая да бъда кратък.
Преди няколко дена се зачетох из форума и намерих потребител, в които се влюбих. Проблема е, че аз съм стеснителен, на 19 съм, а Меги е на 23 и е студентка във СУ и си има Фиат Пунто 2003 и сериозен приятел, знае 4ри езика и се старае да помага на всички . Иначе от всичките и 2848 поста( поне толкова бяха на Вто Юни 24, 2008 11:55 pm да прочетох ги свички тези ) стигнах до извода, мн си преличаме ето няколко примера:Тя харесва мъже с косми, а аз съм си бръснал брадата точно 7 пъти никъде другаде
, Пада си по екстремните спортове, а аз обичам да ги гледам. От това което прочех в постовете й ми върна доверието в хората, хората можели да помагат едни на други и без да се познават. Мислех си дали би било нахално да я питам как й е скупе? Вие какво мислите ?
Ами мисля че вече я попита.![]()
I have the darkest soul of all human on the Earth...
e nai-nakraq nqkoi da pusne smislensa tema=D>
айдее Меги къде се губиш ..караш момчето да чака:P
no doubt-don't speak
aaaaaaaaaa tuke shte ima neshto aaa?![]()
![]()
![]()
![]()
Но когато обичаш някого пусни на свобода , ако той/тя те обича ще се върне твоята страна, ако ли не няма за какво да съжаляваш,щастлив е той/тя без тебе и за него/нея ще се радваш.
zashto da ne q popitash..ti veche go napravi no dali shte zabeleji temata..pishi i ls shtom e zemen 4ovek bi trqbvalo da prieme da si pishete po skype..6tom si ima priqtel neochakvai neshto poveche ot neq osven ako tq ne go iska :} uspeh
За кака ни хоти ства дума нали? Не мога да разбера защо не оставите момичето на мира а само се правите на интересни...![]()
Срам ме е да й пиша. Не се правя на интересен истина е, че е обичам макар и да не е познавам. Никой от познатите ми не е толкова добър човек. Аз искам ако може поне да станем приятели.
Добре ти глупав ли си или се правиш на такъв? Не можеш да казваш че я обичаш точно защото не се познавате. Не знаеш каква е с приятелите си, каква е когато се ядоса, когато е в кофти настроение...Първоначално написано от WTF±
Ако толкова искаш пиши и лс макар че аз лично не бих си дала скайпа на някой луд от форума...
Първоначално написано от slun4ice
![]()
.. Another day's gone,but you still hide behind your fear ... The fear of the silence ..Open your mind .. Find the way how out of this darkness ..
Ако не става дума за Хоти аз си режа главата. Честито, имаш си обожател. О божее, ми пиши й бе, човекСамо дето ти си лигльо, а аз съм останала с впечатлението, че не си пада по такива... ама как може да се влюбиш в човек, който не познаваш?
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
Не разбрах защо съм лигльо, аз съм стеснителен ама много.Първоначално написано от Wrathchild
Да луд съм. В един ненормален свят лудите са най-нормални.Първоначално написано от slun4ice
А извинявай за в1проса ама маструбираш ли докато гледаш аватара й ?
Първоначално написано от WTF±
...![]()
Madness is the gift, that has been given to me.
Ахахах шестак :Д
[size=7][b][u]fosse cos
е не мисля че точната дума в случея е "любов",но наистина е хубаво да намериш човек с сходни итереси и тн.
аз лично съм "за". Защо пък не?![]()
When there's something you really want,fight for it,And when you've lost hope,ask yourself if you're gonna wish you gave it one more shot,because the best things in life don't come free! ||
Лигльо си, защото 'ааамааа срам ме е да я заговоряяя'.Първоначално написано от WTF±
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
Това момиче подозира ли,че има таква тема?
;]
a trqbva!Първоначално написано от WTF±
![]()
Добре че само ти си космат в целия форум, че иначе нямаше да си допаднете![]()
And in our Dying, we're more alive-than we have ever been
I've lived for these few seconds
For I am Winter born
http://vbox7.com/play:d61898cb