- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво нещо са думите
Еми думите са едно мощно оръжие.Нали гледате новините ?!? До преди няколко месеца убиха човек заради неговите думи
Все същия ™G-Baby™
Лудият се оплаква,
че хората не го познават,
а мъдрецът —
че не познава хората.
House M.D.
-Sometimes we can't see why normal isn't normal.
Все още подозирам че косматия пич се гаври ^^
And in our Dying, we're more alive-than we have ever been
I've lived for these few seconds
For I am Winter born
http://vbox7.com/play:d61898cb
1во не съм чак толкова космат, колкото ме изкарваш.Първоначално написано от SiegHeil
2ро сериозен съм.
3то тя не е поствала от 03.2008 от 11:42.
Кво се притесняваш тогава, щом не е влизала може пък да я е блъснало нещо, знае ли човек...
And in our Dying, we're more alive-than we have ever been
I've lived for these few seconds
For I am Winter born
http://vbox7.com/play:d61898cb
03 като трето число от юли или като март месец?Ти си психопат
![]()
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
надявам се темата да е ебавка иначе пич ти скоро няма да си хванеш някое момиче ако ще да си и буги барабата
Първоначално написано от WTF±
леле ще се гръмна...как може още да има толкова стеснителни хора лелеееееееее ужас...накъде отива тая държавапросто подяволите и искай скайпа ако ти го даде 4естито ако не 6анс...кой как се уреди... =]
а мацка...ти ме убиПървоначално написано от gPa3HuTeJl
![]()
![]()
![]()
хахаха не я е виждал не я познава не си е говорил с нея а твърди че я обича няма смисал да се пише повече по тази темасмешна работа или си на 13 или си на 20 но с мозък на 13 годишен за да се влюбош в човек които даже не си виждал лоллллл
![]()
My heart is elated
But my head is exhausted
It's this powerful magic
Can it really be true?
+1Първоначално написано от PePeLePew
ама ако става дума за тази, за която си мисля, тя си има сериозно гадже, пък даже и да нямаше, едва ли щеше да ти обърне и капка внимание
![]()
Нов проблем, тя няма SKYPE .
Абсолютно съм съгласна. Тези чатове са губене на време, освен ако не говориш с някой , който е далече в чужбина !
Аз лично нямам скайп и няма и да имам![]()
Не съм подготвена за тази тема. За пръв път не знам какво да пиша.![]()
^^ Излей душата си пред нас така, както е направил автора![]()
Сигурно е шегичкаАвтора знае, че чета форума
А може и да не е...и ако не е - нямам скайп , но автора може да ми пише на ЛС да се изясним![]()
Не е шегичка, не очаквах да изровиш тази тема. Като събера смелост да ти пиша ще го направя обещавам.Първоначално написано от the_hottie
Не ям хораПървоначално написано от WTF±
мисля, че след тази тема не ти е нужно повече смелост. Но си прав. Шанса да прочета тази тема беше 1 на 100, ако не и повече. По-често се навъртам в другите раздели.
![]()
радва ....Първоначално написано от SiegHeil
автора : човек време е да станеш от компа ...
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
Съвсем бях забравил за тая тема. Преди няколко дена не помня колко, под въздействието на 1/2 бутилка джак и писах.
оправдавай се, оправдавай се![]()
Здрасти и от мен,ако даваш автографи мини и покрай моя ред,17 седалка на първия ред.Първоначално написано от the_hottie
Ако днес си нещастен не планувай щастието за утре,а направи нещо и се изкефи днес
Ти пък, чак любовСигурен ли си, че си на 20
![]()