.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 22 от общо 22

Възможно ли е .... ?

Мм несъм мн сигурна дали и преди е пускана подобна тема но ето я и нея ... значи въпросът ми е дали между момиче и момче може да съществува само приятелство .... без нищо друго? А също така дали може пък да се получи нещо повече когато момичето и момчето посточнно си казват че са само най-добри фр. и дали с времето можи и да станат повече от добри приятели... ? Нз но мн често с една моя фр често спорим по тозе въпросии и ако може да споделите и вашето мнение ... Мс предварително....
    I'm too scared to move, too scared to lose
    Tell me what I am supposed to do
    I'm too close to see you, too far to touch,
    And too many times I've not done enough

Мега фен Аватара на Blab
    Щом го мислиш, значи има нещо гнило.

Sprite иска да ти каже нещо....

Супер фен Аватара на thefreak
    Град
    Пловдив
    В очакване на ключ...

Цитирай Първоначално написано от NaNa_SladuRana
    Sprite иска да ти каже нещо....
    +1

Ами аз лично мисля че би могло да съществува приятелство между момиче и момче .... но пък относно другия въпрос нещу ме кара да мисля че с времето може доста работи да се променят и този втория въпрос някак противоречи на първия и от там идва една обарквация че нз кво да мисля и аз вечее...

Град
    Darkness
    Ами ако момчето е гей или момичето лезбийка, може да има приятелство.

I have the darkest soul of all human on the Earth...

puskana e 1000 puti

Град
    PlD ;]
    може! свидетел съм на такива работи :P

no doubt-don't speak

Град
    София
    Може момиче и момче да бъдат много добри приятели. В момента с мен е така. Има едно момиче с което се познавам от 2 години и сме като брат и сестра.

В повечето случаи единия поне харесва другия даже в началото става несъзнателно..и всеки се успокоява с мисълта не ние сме просто приятели.. ако момчето е гей приятелството е възможно ...ии btw гейовете са адски добри приятели хаха
    ZnaI CenAta sI.. nO ne se ProdaVai!!!

Град
    Велико Търново
    всичко е възможно
    Руса кукличка

Възможно е, но най-сигурна ситуация, в която се знае, че няма това приятелство да прерастне в нещо повече е ако момчето е гей, момичето - лесбийка.
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Vijte sega ot kakto ne s1m v BG ,aboslutno vis4kite mi priyateli sa mom4eta.Nay-dobriya mi priyatel e mom4e ,no me obi4a oba4e v1preki vsi4ko sigurno mu e gadno ,oba4e vinagi mi pomaga daje za mom4eta ako stava v1pros...i az mnogo go obi4am ,oba4e pri men e samo kato priyatel.Drugiyat mi nay-dob1r priyatel ,nito az nito toy se haresvame 100% ,taka 4e moje ; )

ами да, може да съществува приятелство между момче и момиче без нищо повече!

Голям фен Аватара на soulja_girl4e
    Град
    Sofiq :)
    priqteli - da
    nai-dobri fr - neeeee!
    Цитирай Първоначално написано от Riot
    вечния въпрос "Кой съм аз и какво правя под масата"

Супер фен Аватара на vesito13
    Град
    Nowhere :)))
    Преди мислех , че приятелството между момиче и момче , но вече съм на друго мнение . Такова приятелство не съществува
    Имах пълно доверие на едно момче , споделях му всичко , нямаше нещо , което той не знае за мен И сега вече просто усещам , че от негова страна има чувства Не исках да става така , исках всичко да е различно , имах нужда от него , а сега просто знам , че го наранявам Той много добре знаеше , че обичам друг , че си имам приятел , знаеше и всичко за нещата , които ставаха между нас Но защо за бога се появиха тези чувства , защо изгубих най-добрия си приятел , единственият човек на когото имах такова доверие Сега бих дала всичко , за да нещата да бъдат както преди , но вече няма такъв вариант Той ме обича , а аз обичам друг

Може да съществува само приятелство, аз имам много приятели момчета!Апък ми се е случвало да сме само приятели а после...

Мега фен Аватара на koalka
    Толкова добро приятелство между момче и момиче, и да са толкова близки не може да има, според мен.Просто в един момент в единия нещата прерастват в нещо повече.Границата е много тънка, защото това е човек, на когото всичко казваш, допада ти като характер, разликата е само в целуването и секса.

няма такова йивотно като истинско приятелство между момче и момиче

ако сте наистина добри приятели то или на момчето много му се иска да го прави с теб и те харесва или на теб ти се иска много да го направиш с него и го харесваш

Всичко е според-зависи.

ами искам само да благодаря на всички които си направиха труда да обърнат малко внимание на темата и за това че ми помогнахте много с вашите мнения мерси мн

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си