- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Възможно ли е .... ?
Мм несъм мн сигурна дали и преди е пускана подобна тема но ето я и нея ... значи въпросът ми е дали между момиче и момче може да съществува само приятелство .... без нищо друго? А също така дали може пък да се получи нещо повече когато момичето и момчето посточнно си казват че са само най-добри фр. и дали с времето можи и да станат повече от добри приятели... ? Нз но мн често с една моя фр често спорим по тозе въпросии и ако може да споделите и вашето мнение ...
Мс предварително....
![]()
![]()
![]()
I'm too scared to move, too scared to lose
Tell me what I am supposed to do
I'm too close to see you, too far to touch,
And too many times I've not done enough
Щом го мислиш, значи има нещо гнило.![]()
Sprite иска да ти каже нещо....
Ами аз лично мисля че би могло да съществува приятелство между момиче и момче .... но пък относно другия въпрос нещу ме кара да мисля че с времето може доста работи да се променят и този втория въпрос някак противоречи на първия и от там идва една обарквация че нз кво да мисля и аз вечее...
Ами ако момчето е гей или момичето лезбийка, може да има приятелство.![]()
I have the darkest soul of all human on the Earth...
puskana e 1000 puti
може! свидетел съм на такива работи:P
no doubt-don't speak
Може момиче и момче да бъдат много добри приятели. В момента с мен е така. Има едно момиче с което се познавам от 2 години и сме като брат и сестра.
В повечето случаи единия поне харесва другия даже в началото става несъзнателно..и всеки се успокоява с мисълта не ние сме просто приятели.. ако момчето е гей приятелството е възможно ...ии btw гейовете са адски добри приятели хаха![]()
ZnaI CenAta sI.. nO ne se ProdaVai!!!
всичко е възможно![]()
Руса кукличка
Възможно е, но най-сигурна ситуация, в която се знае, че няма това приятелство да прерастне в нещо повече е ако момчето е гей, момичето - лесбийка.
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
Vijte sega ot kakto ne s1m v BG ,aboslutno vis4kite mi priyateli sa mom4eta.Nay-dobriya mi priyatel e mom4e ,no me obi4aoba4e v1preki vsi4ko sigurno mu e gadno ,oba4e vinagi mi pomaga daje za mom4eta ako stava v1pros...i az mnogo go obi4am ,oba4e pri men e samo kato priyatel.Drugiyat mi nay-dob1r priyatel ,nito az nito toy se haresvame 100% ,taka 4e moje ; )
ами да, може да съществува приятелство между момче и момиче без нищо повече!
priqteli - da
nai-dobri fr - neeeee!
Първоначално написано от Riot
Преди мислех , че приятелството между момиче и момче , но вече съм на друго мнение . Такова приятелство не съществува![]()
Имах пълно доверие на едно момче , споделях му всичко , нямаше нещо , което той не знае за менИ сега вече просто усещам , че от негова страна има чувства
Не исках да става така , исках всичко да е различно , имах нужда от него , а сега просто знам , че го наранявам
Той много добре знаеше , че обичам друг , че си имам приятел , знаеше и всичко за нещата , които ставаха между нас
Но защо за бога се появиха тези чувства , защо изгубих най-добрия си приятел , единственият човек на когото имах такова доверие
Сега бих дала всичко , за да нещата да бъдат както преди , но вече няма такъв вариант
Той ме обича , а аз обичам друг
![]()
Може да съществува само приятелство, аз имам много приятели момчета!Апък ми се е случвало да сме само приятели а после...
Толкова добро приятелство между момче и момиче, и да са толкова близки не може да има, според мен.Просто в един момент в единия нещата прерастват в нещо повече.Границата е много тънка, защото това е човек, на когото всичко казваш, допада ти като характер, разликата е само в целуването и секса.
Всичко е според-зависи.
![]()
ами искам само да благодаря на всички които си направиха труда да обърнат малко внимание на темата и за това че ми помогнахте много с вашите мнения мерси мн
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()