- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Моногамност...
Има ли моногамни хора тук,или всеки гледа да забие нещо, ако 1 седмица го оставят без секс...Аз лично никога не бих изневерила на приятеля ми, ако ще , хормоните така да ме затряскат, че да не знам къде се намирам...
Споделете![]()
„Граници? Никога не съм виждал такива, но съм чувал, че съществували в умовете на повечето хора” - Тур Хейердал
Аз също не бих изневерила .. И да .. абсолютно моногамна съм, ако така мога да се изразя.![]()
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
Uff az ne s1m monogamna. .. sega v tazi vr1zka s1m . . ma da vidim :#
мъжът е моногамен докато е девственик... след това този термин е непознат докато не му умре либидото...
не се отчайвайте момичета... все ще се намери някой свестен![]()
Ама сте големи двуличници!
Някой ще отвори някоя тема и ще му се скарате, че вече има такава... следващия път ще пише в по-стара тема, за да не отваря нова... и пак ще му се скарате.....
МИ ОСВЕН ЗАКЛЮЧЕТЕ ЦЕЛИЯ ФОРУМ... ИМА ВСИЧКО В НЕГО!
Имаше една тема по-надолу, в която едно момиче обясняваше, че това и е първата сериозна връзка, но приятелят и е болен и е на системи, ии много и се правело секс,и щяла да го прави с неин бивш.Това ме подтикна да направя темата![]()
„Граници? Никога не съм виждал такива, но съм чувал, че съществували в умовете на повечето хора” - Тур Хейердал
Знаех си.Първоначално написано от eveto_xx
![]()
iskate li i myjko mnenie po vaprosa![]()
Ycnex!!!
всеки е добре дошъл...![]()
tykammm... da razgreq prystite pyrvo)) (pyrvo se izvinqvam za latinicata - mrazq da pi6a na neq po forumi ) nooo imam virusT na flextype i nqma na4in
![]()
a sega po temata :
na 21 godini sym i neka kajem slednoto: ne sym spal samo s edno momi4e no za smetka na tova kogato imam priqtelka sym veren, a az sym po dylgite vryzki po principi za da ne bada golosloven:
parvata mi vrazka: 4 meseca (bez iznevqra)
vtora vrazka: godina i polovina (bez iznevqra dori i bez misli za neq- 4esno be!)
treta: okolo godina i polovina (bez iznevqra, no moje da se kaje 4e sam imal razni razmi6leniq po vaprosa pri skandali i pro4ie![]()
4etvarta: 9 meseca - monogamiq brat4e, no podqvolite s neq namrazih sex-a be6e nenasitna))
peta - vyrnah se pri tretata i sega vse o6te sam s neq i napravihme okolo 3 godini ob6to i vse o6te sam veren na kauzata makar i s 4esti misli za predavane na fronta porodeni ot vsekidnevnite skandali i kavgi![]()
a vazmojnosti za iznevqra sam imal mnoooogo (ne 4e se hvalqno ne sam ot nai defektnite majki individi
) tuk e mqstoto da spomena 4e samo4uvstvieto i uverenostta e edna golqma 4ast ot uspeha
)
a sega malko fakti:
neka pomislim kak e v prirodata kato izkliu4im nqkoi redki vidove koito si izqjdat majkite partniori (za6to li) - za da ne hoikat
)
v prirodata (da vzemem uli4nite pseta) - 4esto se slu4va edna jenska da se 4iftosva nqkolko pyti s edno i sa6to pse, no dali na6iqt majaga ne zahojda i po drugi - otgovorete si sami![]()
ili s drugi dumi na maja e geneti4no vrodeno da pryska semeto na lubovta i da se raznojava, dokato na jenata e pisano da otglejda potomstvo i da tarsi nai podhodq6t majki za savokoplenie![]()
ako nqkoi misli drugoq4e priemam upreci i preporaki po bade6to razvitie na voennite razmirici vav vrazkata si![]()
Ycnex!!!
малко са безнадеждните романтици на този свят.... и ти не си един от тяхПървоначално написано от gal1n
(знам, че не е по темата, но исках да го кажа
)
Ама сте големи двуличници!
Някой ще отвори някоя тема и ще му се скарате, че вече има такава... следващия път ще пише в по-стара тема, за да не отваря нова... и пак ще му се скарате.....
МИ ОСВЕН ЗАКЛЮЧЕТЕ ЦЕЛИЯ ФОРУМ... ИМА ВСИЧКО В НЕГО!
Nikoga ne bih izneveril na sebe si i principite si. Tova pravi li me monogamen?![]()
Eating isn't cheating - Arnold
Полигамна = курва
Аз съм от моногамния тип. Е?
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
da,monogamna sam , za6tosmqtam 4e e adski tapo da ima6 gadje i da izneverqva6ako e ima taq obi4 nqma nujda ot tezine6ta.osven tova ako iskam sex s dryg 6te si xvana s dryg , no sam vqrna na principite si , za6toto drygoto e predatelstvo i nekorektnost
И аз небих изневерил
На сегашния ми мъж не бих изневерила.
Освен това той нас ухо не ме оставя, така 4е...![]()
![]()
Робинята на Quench
Не бих изневерила - това би било предателство към приятеля ми. А и щом съм с него, значи го желая, от какъв зор ще оставам с него, ако желая друг?
Моногамна съм, но има още нещо - по някакъв начин не вярвам в такава "серийна" моногамия. 2 месеца с един, на когото не изневеряваш, после 2 месеца с друг, 2 месеца с трети... То е почти като полигамията.![]()
"Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"
Първоначално написано от SpOrTs_GiRl
Не и вярвайте, тя иска да ме изнасили...
![]()
Първоначално написано от pasii_sladuranata
Доколкото видях си на 13 години , каде си тръгнала да постваш тука.... макар че младите неска на 13 кой знае кака се чукат ...... И БТВ знаеш ли кво е моногамност изобщо !!!! .....![]()
![]()
![]()
http://www.impulse.bg/Xtuning
ТУКА ГЛЕДАЙ !!! >> http://goparty.myminicity.com/ << ХОРА ПОМАГАЙТЕ![]()
My Only Love
Ако не го обичам .. или той не ме обича или нещата не жържят добре и няма оправяне... със сигурност бих изневерила..
Не че не съм веднъж де ..![]()
Защо ходите въобще?Първоначално написано от Puky
![]()
![]()
Я трай там .. да не го отнесеш накрая ..Първоначално написано от Чичко_Полицай
![]()