.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 37 от общо 37
    тръгни се с него с уговорката че дори и да се разделите ще си останете близки айде успех!!
    ~ Рицар или Дявол ~
    Обичам те и пак ще те обичам
    дори да ме презираш ти.
    Сърцето си на теб обричам
    пъди ме, но не ме мрази
    Във моите мечти си рицар
    с лъскави доспехи,а може би
    и крал дори,но не си ли просто
    дявол с ангелски очи?!?

Категорично НЕ!

Ти остави, че сте от различни градове, ама сте и добри приятели! За к'во трябв да си разваляте приятелството?! За едното 'чу?ане'? или 'целуване'?! Намери си някой друг да те задоволява, ако е това, или станете 'приятели с привилегии', но дори и такива не издържат дълго, защото накрая все единият се привързва повече към другия... иии пак ви отиде и приятелството, и всичкото.
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Град
    Primorsko
    Ам благодаря, но аз не си търся някой да ме задоволява... Та знам и мее страх да не го загубя но мн го и иска за това и написах темата... Просто ми е трудно...
    НиКоГа нА КоЛеНе ПрЕд КоГоТо и дА Е!

Цитирай Първоначално написано от eveto_xx
    Ако мислиш, че връзката ви ще продължи дълго, и че това няма да е проблем, тръгни с него. Или просто опитайте за период от време, ако не се получат нещата , само ще разберете и ще прекратите.Не вярвам да ви повлияе на отновенията много, била съм в твоята ситуация
    спорет мен вече е повлияло на отношенията им.момичето ако има нужда от съвет за дадено момче как ще го пойска при условие че тя знае че момчето(приятеля й) я харесва ни ми е ясно

Re: Даите ми савет ако можете...

Цитирай Първоначално написано от vikiiitooo
    Здр. (За начало надявам се да няма такава тема) Тъка значи проблема ми е че най добрият ми приятел е влюбен в мен, но и аз много го харесва тук сигурно ще кажете, че няма проблем и защо не тръгнем тогава... Обаче аз толкова много съм привързана към него! Той знае всичко за мен! Не искам да стане тъка да станем гаджета и един ден да да се разделим по една или груга причина... а и след това дори и да сме приятели няма да е същото, а не искам да го губя като приятел... но как искам да тръгнем но като знам какъв ще е резултата а и тои е от др град... Даите ми савет дали да тръгна с него аегост ще е тук! Благодаря на всички предварително!
    Ти вече си го изгубила, "мила". Ако го отрежеш ще го нараниш много повече, особено ако знае, че го харесваш . По-добре да тръгнете... пък кой знай, може да издаржите по-далго от очакваното...
    Madness is the gift, that has been given to me.

Град
    Primorsko
    Не знае, но мисля, че предполага.

Не знае, но мисля, че предполага.

Еми както казах... Пробвайте. Щом те харесва е почти сигурно, че вече си го изгубила като приятел ( и не се хващай за това почти ... тоест - изгубила си го) . Успехи... ако не в края, в началото ще ви е много добре .

Град
    Primorsko
    Е стига де аз точно от това се срахувам... Нима според теб съм го загубила вече...

Град
    The Land Of The Doomed
    Е стига де аз точно от това се срахувам... Нима според теб съм го загубила вече...
    Реално погледнато ако тръгнеш с него и сте заедно има шанса ако се случи нещо кофти да се скарате, а и приятелството ви никога няма да е същото ( ако сте заедно може пък и по здраво да е де ) А ако не тръгнеш с него той може да помисли, че не го харесваш, не ти пука за него и някви такива, което пак ще го отдръпне от тебе - не е сигурно , но не е и изключено.

Цитирай Първоначално написано от huligankata
    Реално погледнато ако тръгнеш с него и сте заедно има шанса ако се случи нещо кофти да се скарате, а и приятелството ви никога няма да е същото ( ако сте заедно може пък и по здраво да е де ) А ако не тръгнеш с него той може да помисли, че не го харесваш, не ти пука за него и някви такива, което пак ще го отдръпне от тебе - -- - ------- , но не е - изключено.

Тенкс... спести ми малко букви .

Така:
    човека те харесва => иска да тръгнете... щом го отрежеш ще го нараниш много лошо ... няма да сте същите приятели. По-добре пробвайте се заедно...

Град
    Primorsko
    Всичко това го знам за това ми е трудно! Благодаря на всички за саветите и мнения...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си