- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Даите ми савет ако можете...
тръгни се с него с уговорката че дори и да се разделите ще си останете близкиайде успех!!
![]()
~ Рицар или Дявол ~
Обичам те и пак ще те обичам
дори да ме презираш ти.
Сърцето си на теб обричам
пъди ме, но не ме мрази
Във моите мечти си рицар
с лъскави доспехи,а може би
и крал дори,но не си ли просто
дявол с ангелски очи?!?
Категорично НЕ!
Ти остави, че сте от различни градове, ама сте и добри приятели! За к'во трябв да си разваляте приятелството?! За едното 'чу?ане'? или 'целуване'?! Намери си някой друг да те задоволява, ако е това, или станете 'приятели с привилегии', но дори и такива не издържат дълго, защото накрая все единият се привързва повече към другия... иии пак ви отиде и приятелството, и всичкото.![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
Ам благодаря, но аз не си търся някой да ме задоволява... Та знам и мее страх да не го загубя но мн го и иска за това и написах темата... Просто ми е трудно...![]()
НиКоГа нА КоЛеНе ПрЕд КоГоТо и дА Е!
спорет мен вече е повлияло на отношенията им.момичето ако има нужда от съвет за дадено момче как ще го пойска при условие че тя знае че момчето(приятеля й) я харесва ни ми е ясноПървоначално написано от eveto_xx
Ти вече си го изгубила, "мила". Ако го отрежеш ще го нараниш много повече, особено ако знае, че го харесвашПървоначално написано от vikiiitooo
. По-добре да тръгнете... пък кой знай, може да издаржите по-далго от очакваното...
Madness is the gift, that has been given to me.
Не знае, но мисля, че предполага.![]()
Първоначално написано от vikiiitooo
Еми както казах... Пробвайте. Щом те харесва е почти сигурно, че вече си го изгубила като приятел ( и не се хващай за това почти... тоест - изгубила си го) . Успехи... ако не в края, в началото ще ви е много добре
.
Е стига де аз точно от това се срахувам... Нима според теб съм го загубила вече...![]()
Реално погледнато ако тръгнеш с него и сте заедно има шанса ако се случи нещо кофти да се скарате, а и приятелството ви никога няма да е същото ( ако сте заедно може пък и по здраво да е де ) А ако не тръгнеш с него той може да помисли, че не го харесваш, не ти пука за него и някви такива, което пак ще го отдръпне от тебе - не е сигурно , но не е и изключено.Първоначално написано от vikiiitooo
Първоначално написано от huligankata
Тенкс... спести ми малко букви.
Така:
човека те харесва => иска да тръгнете... щом го отрежеш ще го нараниш много лошо ... няма да сте същите приятели. По-добре пробвайте се заедно...![]()
Всичко това го знам за това ми е трудно! Благодаря на всички за саветите и мнения...![]()