Темата не е за този раздел,но ще ви бъда благодарен ако я оставите тук за да бъде видяна от повече хора.
Аз лично съм отвратен от състоянието до което нашето общество стигна.Конкретно имам впредвид подрастващите,тъй като имам възможността да ги наблюдавам пряко.Как стигнахме дотук,хората стават все по необразовани,примери има хиляди извън и във този форум (в който мнозинството е над средно интелигентното равнище,по мое мнение).Виждал съм хора да задават въпроси дали е възможно да се забременее от мастурбиране,въпроси от типа да му пусна ли,нимфоманки на 12-13 години.Как наистина стигнахме до тук?Дали е виновна образователната система ? Може би виновни са медиите ?Правителството ? Парламента ? Системата на управление ? Възможно е.НО някъде тази верига трябва да бъде прекъсната.Трябва да спрем да прехвърляме вината на други.Нека да променим нещата !Защото го можем.Нека да направим така,че животът да стане по-приятен за нас и за нашите наследници.Нека всеки да започне да мисли какво е добре за него,а не да слуша какво му втълпяват другите.Да започнем да си помагаме един на друг, да се образоваме и да направим планетата Земя по-добра.За мен не е нормално децата да смятат,че е готино да не се пишат домашни и да не учат, да не говорим,че има деца,които пишат своите домашни и изпълняват своите задължения,но вместо да са горди от това,те подражават на други и твърдят,че не са отваряли учебник и подобни безсмислени неща.Това може да е съвсем малък детайл,но демонстрира изкривеното мислене на подрастващите.При по-голямата част от тях се създава впечатлението,че училището е едно неприятно задължение,което трябва да изпълнят,а не че това е благодат,която не всеки има.Какви хора ще стане по-късно от тях ?Глупави,наивни потребители,които са лесни за манипулиране,идеални за целите на някой по хитър човек,който е решил да прави пари на гърба на другите.Затова учете,четете книги,пишете си домашните,дори другите да не го правят.Но недейте да слушате и мен,не приемайте всяка моя дума за даденост, а помислете и преценете сами за себе си.Споделете своята гледна точка.Нека да започнем да променяме света към по-добро.Всичко зависи от нас.