- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Как по дяволите стигнахме дотук ??
Повечто хора забелязват, че нещата не вървят на добре, но нищо не правят по въпроса...
Не си спомням за момент който съм могла да върна, за мечта, която да съм осъществила точно така като бих искала, така както би била едно приятно изживяване за всички.... Не знам за някой който да е променил света и да го е върнал назад в развитието му, дори и по-добото... Нали уж всички казваме "добрите стари времена" ! Да, ама все не сме доволни, след време ще изричаме същите думи и за днешните дни! Жалкто в цялата история, че светът се променя и ще можем истински да оценим новостите чак след време :S Сега няма място за съжаление и ние сме за бабите та дори и за само с няколко години по-големите от нас "черните овци"! Сега се развиват технологиите, за добро или зло никой не може да каже. Образованието си го знаем, промените няма да станат туку така. Можем единствено да се радваме и да се опитваме да гледаме само от добрата стрна на нещата, да извличаме възможно най-полезното от всичко, а сега имаме много възможности за това! Насадения разсъдък у много хора трудно ще се променинека се усмихнем и да помагаме на хората в беда
дори и само един човек да се замисля на ден за тези неща, пак ще е капчица надежда
Усмивки на всички
Smile becаuse it's the second best thing you can do with your lips
Прочетох полувината тема и нито едно мнение и все пак...какво искаш ние да направим?
Ами да кажете своите мнения и да предложите какво според вас трябва да се направи.
Абе да ти кажа като ходиш по поправителни сащо не си секс бомбата на училещото .. но се пак малко като поотраснат .. така 11 12 клас вече се замислят че е по добре да се учиПървоначално написано от {SeXy_BaBy}
и да се надяваме че до тогава няма да е късно да поправят простотиите които са правили като по малки
ОБЩЕСТВОТО Е ВИНОВНО ЗА ВСИЧКО!!!
Под обществото имам предвид всичко!Аз ти ,те ,медийте ,политици ,всичко !!!
Първоначално написано от ScionOfStorm
omfg![]()