Цитирай Първоначално написано от PeturPopov
Да родителите са важна част от живота ни и от наичинът по който ще бъдем възпитани.Но вината не трябва да се прехвърля изцяло на родителите.И родителите ни някога са били деца и те са имали същите проблеми като нас.Незнам може би вината е в техните родители ? или в родителите на техните родители ?и така ще се получи един порочен кръг,който води до създаването на човека.По тази логика излиза,че или си имал късмет и си попаднал на добро семейство и си станал човек или просто нямаш никакви шансове.Според мен въпросът е в това,че всеки може да се промени,стига по някакъв начин осъзнае своите грешки. Дано да успея да помогна поне на 1 човек Благодаря ти че си направи труда да прочетеш това,което написах по-горе Всичко хубаво
Напротив, вината Е изцяло на родителите. Всички хора се раждат от нулата, вярно че със свойте дарби и недостатъци, но средата ги оформя. И аз съм "за", че всеки може да се промени (цената не се посочва), но проблемите на тийновете които си забелязъл идват от това, че няма накъде да се насочат, а не че са поели в погрешна посока. За промяна може да се говори при изградена личност, а не за младите които нямат посока. Не им трябва теория на добродетелите, а достатъчно практика за да имат някаква основа.