.
Затворена тема
Страница 1 от 5 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 120

Град
    49 Layer

"надута съм и кфо??"

Какво мислите за тези момичета, по-скоро лигли, правещи се на интересни и с девизите "кучка съм ама не твоята", "надута съм и кво" и т.н. и т.н. Че и във vbox видях едно такова клипче пълно с глупости, тия момичета си мислят че стоят над всички пък иначе са много глупави и комплексирани. Разбивали сърца, пишат навсякъде fuck love и т.н. Имали ли сте връзка с такива и какво мислите за тях? Как се вписват в тийнейджърския любовен живот?

Пффф, днес се разправях с една такава "лигла", защото ме беше наклеветила пред приятеля ми за нещо, което никога не съм правила...Ами тея момиченца си мислят, че е яко да си лигла и да си надута, и за тях това е да си различна.Ама няма какво да си говорим, всички са еднакви, копиращи една от друга ... Не знам момчетата какво отношение имат към тях, но хората които познавам, не биха се занимавали с такива момичета
    „Граници? Никога не съм виждал такива, но съм чувал, че съществували в умовете на повечето хора” - Тур Хейердал

Град
    49 Layer
    Общо взето само клеветят и създават неприятности, заслужават да ги изнасилят и да им хвърлят един здрав бой да им дойде акъла.

kill`em

Град
    Primorsko
    Лигли които се опитват да привлекат вниманието към себеси понейе не могат по др начин...
    НиКоГа нА КоЛеНе ПрЕд КоГоТо и дА Е!

Град
    PlD ;]
    за тях мисла,че губят мн от сичкото тва ..губят време да се представят за някоя друга за да впечатлят някой си .. и когато разберат,че този някой си търси земно момиче а не някоя от сорта "кой си ти и коя съм аз " ще почнат драмите говоря за спомените " аз съм кучкъЪЪъЪъ беЗз сЪрЦе зЪщОтУ еди къф си ми го отне " съжалявам просто нямам време и воля да продължа със спомените с мАлКи и ГоЛеМи букви
    а пък след тази фаза съм била свидетел и за по нататашното развитие на такова момиче : пропива се .. пише името на момчето по ръката си с ножче,ножица или подръчни матеряли и не и се живее даже тая дет знам посегна и към наркотици ... лошо лошо ...

П.С. в отг на заглавието щраквате едно " ми тъпа си и кфо ?" иии keep walking xD

no doubt-don't speak

Цитирай Първоначално написано от HelSy
    за тях мисла,че губят мн от сичкото тва ..губят време да сепредставят за някоя друга за да впечатлят някой си .. и когато разберат,че този някой си търси земно момиче а не някоя от сорта "кой си ти и коя съм аз " ще почнат драмите говоря за спомените " аз съм кучкъЪЪъЪъ беЗз сЪрЦе зЪщОтУ еди къф си ми го отне " съжалявам просто нямам време и вола да продължа със спомените с мАлКи и ГоЛеМи букви
    а пък след тази фаза съм била свидетел и за по нататашното развитие на такова момиче : пропива се .. пише името на момчето по ръката си с ножче,ножица или подръчни матеряли и не и се живее даже тая дет знам посегна и към наркотици ... лошо лошо ...
    И лошо в случея е, че не са малко Мен честно казано ме дразнят повече мацките тип "Ще отида до магазина след 1 час мамо, защото трябва да си оправя косата и гримът, а пък магазина е през две къщи , а пък около нас живея само бабички, ама нищо." и след това "уааа много зле ми седи всичко, никъде няма да ходя"...дразнят ме толкова, сигурно,защото тази учебна година живях с две такива , незнам...
    „Граници? Никога не съм виждал такива, но съм чувал, че съществували в умовете на повечето хора” - Тур Хейердал

Град
    PlD ;]
    ой ой ой eveto_xx не ти завиждам аз пък имам една такава приятелка ..
    "викам : айде да излизаме тя: о нененене духа вятър не мога .. само ще ми се развали косата .." някой др ден абе да се оправят нас "безинтересните " кадето не сме лигави кво ни грее

no doubt-don't speak

Град
    Primorsko
    Добре че не движа с такива или поме основния ми краг от приятели не е такъв иначе навсякаде има такива и в моита компания
    НиКоГа нА КоЛеНе ПрЕд КоГоТо и дА Е!

abe takiva '' pi4ki'' gi ima navsqkade ot tqh oturvane nqma da ne govorim 4e kato vlqza da si tursq spomeni i navsqka stranica zaduljitelno shte ima spomen ot truda КуЧкЪъЪЪЪъъЪ сЪм НаЛиИи ??? ili Не мИ пУкЪ За вАс мОмЧеТъ

нЕ мИ пУкЪ зА тЪпАтЪ лЮбОф. Аз сЪм пРоСтУ еДнА КуЧкЪ БеЗ сЪрЦе ЩоТу еДиН НеЩаСтНиК мИ гУ ВзЕ!!!

ВърВя нАпреД ПоСлЕ НаЗаД ПаДам И СтААм нО пАК Съм Добре. ЖиВеЯ В СобсТвЕнИя сИ роЗоВ СвЯт малкА, СлАдКъ и рАзлечнЪ, СтрАННЪ Но нЕ ОсОбЕнО ронТичнА!!!
    Аз сЪм Съм КучкЪ пО ГаДнА От сИчКи и мрАзЯ ТиЯ ДеТ ми сЕ ПраЯТ нА ПичкИ. ГаЗар гО ДааШ И реСпЕнТ пПолучаВаШ аЙ Не сЕ Прай Нна НаДуФкА шТе тЕ СмАчКам с ТоКчЕт нА мЯтА обуВкА. ПрЕД Мен не се отваряй а устата си ЗаТвАрЯй Пи4 аЗ Съм ДрУгА клАсА маХаЙ Се щОм Не тИи ИзНаСя!!!

Аз сЪм гАдНа КучкА И Не вЯрВам в лЪбОвТа обичам мъЖеТе дА ТъПчА Да рАзбиВам ТЕхНиТе сЪрца!

Не мИ ПуКа зА НИкОй нямам ДуШа дЯвОл мЕ НаричаТ И мАй сИ Е ТаКа... ЖиВеЯ, зА Да нАрАнЯвАм И УбИвАм лЮбоВтА!

ОсВеН че зАвИжДаШ НиЩо дрУгО Не вИжДам. НаричаШ ме К****А, нО Аз нЕ Се обиЖдАм. ЗабрАнИ При мЕн нЕщО НЕ ВаЖи нОгАтО ме глеДаШ Не оТкАчАш ли кАЖи!!!

a pak ei toq posledniq napravo ve4e ne moga da go disham draifami se kato go 4uq awe ednoobrazzni hora kvo govorim
    Но когато обичаш някого пусни на свобода , ако той/тя те обича ще се върне твоята страна, ако ли не няма за какво да съжаляваш,щастлив е той/тя без тебе и за него/нея ще се радваш.

Абе тея момичета трябва да се екзекутират , това си мисля от няколко дена....

Град
    в къщи :D
    абе тея са ебаси лиглите,мислят се за нещо "по-така" и наистина са нещо,ама са паданали прекалено ниско и не го осъзнават.за мене това са надути кукли "барби"някои дори не заслужават това сравнение ама както и да е / без грам мозък.хубаво е да се мислиш за нещо,но лошо когато си вярваш...

Голям фен Аватара на BlindedAngel
    Град
    Варна
    Всичките са без покритие с парите на мама и татко или саа си хванали някой спонсор...
    "По - добре 10 години да живея като цар, отколкото цял живот като мишка" - Жоро Илиев

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там
    Не ги харесвам.

Животът е адът описан в Библията!

Супер фен Аватара на MoOnLiGhT_ShAdOw
    Град
    Into the great wide open... Under the sky so blue...
    Имаше такава тема, беше много популярна и много постове събра. Като цяло (почти) всички са на мнение, че това са лигави кикимори, с които често е дяволски трудно да се занимаваш, поради това, че за тази дейност се изисква адското търпение. Да не говорим непокритото самочувствие, заради което носът им е вдигнат до небето...
    И какво, всички тези "споменчета" са по подобие на поп-фолк текстовете. Аз самата нямам добро мнение за този тип музика, но не съм и предполагала, че негативният ефект от нея може да стигне чак дотам.
    Явно тази картинка наистина се оказа вярна:
    "Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"

Град
    тРоЯн
    Цитирай Първоначално написано от vikiiitooo
    Лигли които се опитват да привлекат вниманието към себеси понейе не могат по др начин...
    точно определение !

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    Цитирай Първоначално написано от jujulinkaa
    1
    точно определение !
    +1
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Град
    Пловдив
    napravo mi e vtrasnalo ot tqh.... iskam ve4e da ne se vqsvam v daskalo nikogaaa v moq klas e palno s takiva naprimer momicheto koeto ne se pribira u tqh-> "80% ot romanite sa romantichni" pri vaprosa koq kniga e pro4ela posledna tq otgovarq"ti nqma da mi kazvash az koga i kakavo da cheta !" " az sam prekrasna na men ne mi trqbva da sam umna " drugoto momichence-> vrashtat ni klasnite i gospojata ni kazvam podpishete se i mi varnete kontrolnite pri koeto tq pita gospojata "gospojo s moq podpis ili s na mama podpisa da se podpisha " noo..tova razbirase ne e ni6to..... i ve4e stava qsno kfo mislq za takav tip hora

Град
    при мама
    Правят се на такива каквито не са,нямат никакква индивидуалност.
    А най-тъпото е,че не се усещат колко са смешни....
    ;]

Цитирай Първоначално написано от MrS.bEpS
    napravo mi e vtrasnalo ot tqh.... iskam ve4e da ne se vqsvam v daskalo nikogaaa v moq klas e palno s takiva naprimer momicheto koeto ne se pribira u tqh-> "80% ot romanite sa romantichni" pri vaprosa koq kniga e pro4ela posledna tq otgovarq"ti nqma da mi kazvash az koga i kakavo da cheta !" " az sam prekrasna na men ne mi trqbva da sam umna " drugoto momichence-> vrashtat ni klasnite i gospojata ni kazvam podpishete se i mi varnete kontrolnite pri koeto tq pita gospojata "gospojo s moq podpis ili s na mama podpisa da se podpisha " noo..tova razbirase ne e ni6to..... i ve4e stava qsno kfo mislq za takav tip hora
    Чудя се, да се смея ли, да плача ли .. Боже мой на къде отиде светът !? За моя радост, все още не съм се срещала с такива "индивиди" но се надявам да не срещам за в бъдеще.

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от veni7y
    Чудя се, да се смея ли, да плача ли .. Боже мой на къде отиде светът !? За моя радост, все още не съм се срещала с такива "индивиди" но се надявам да не срещам за в бъдеще.
    radvai se..... no tfa deto sam go opisala e nishto v sravnenie koeto pravqt v chas i v mejdu4asiqta snimat se dokato barkat v gashtite na nqkoe momche..postoqnno qdat,piqt,grimirat se v chas,dori i kato zvanne nqkoi gsm i go 4uqt po4vat da peqt na silno ti si kasmetliika togava

Цитирай Първоначално написано от veni7y
    radvai se..... no tfa deto sam go opisala e nishto v sravnenie koeto pravqt v chas i v mejdu4asiqta snimat se dokato barkat v gashtite na nqkoe momche..postoqnno qdat,piqt,grimirat se v chas,dori i kato zvanne nqkoi gsm i go 4uqt po4vat da peqt na silno ti si kasmetliika togava
    Аз просто не го проумявам ... те са "напаст" явно. Май наистина съм късметлийка

Град
    Слънчевата система
    Moje i da se opravqt kato porasnat, ama ne e sigorno

Град
    В Раят,покрит в тъмнина ...
    Цитирай Първоначално написано от soul1199
    Цитирай Първоначално написано от jujulinkaa
    1
    точно определение !
    +1
    +1
    И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black

The love is behind the gossip! ;]

Цитирай Първоначално написано от ~TeEnAgE_GiRl~
    kill `em

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си