- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- "надута съм и кфо??"
Тези индивиди ги има навсякъде.За мен са тъпи и елементарни,няма нищо интересно в това да обиждаш себе си или пък да се държиш грубо с другите.
“Simplicity is Beauty and Beauty is simplicity, nothing more, nothing less.”
-- http://www.youtube.com/watch?v=15uFb2wjxjg <3
LELELE teq rushat predstavite za 4ovek napravo.Mislqt 4e sa hvanali gospod za shlifera .Defakto sa padnali tolkova 4e ne da izglejdat interesni ami SMESHNI v o4ite na ostanalite
....ostanaloto e BEZ KOMENTAR to se znae shto za "syshtestva" sa
Опитват да привличат внимание..Имам една в скайп тя на 12 ли е,на 13 ли е ..Абе не знам ще излъжа,ама и тя така се пише "Надътътъ пикла пак се надуфъ"![]()
![]()
Еми .. Друга пък имах "Кучка,но не твоята" някви от сорта на,"Цуни гаджето си от мен бе мърло","Аз съм дрога,бейби,ти си наркоман" и т.н и т.н..
![]()
![]()
Търсят нечие внимание ..Лошото е че повече от половината са такива
![]()
.. Another day's gone,but you still hide behind your fear ... The fear of the silence ..Open your mind .. Find the way how out of this darkness ..
Те губят .. само изпорстяват . Всеки гледа да се възползва от тях . На тях не им пречи да въврят да се натискат с всеки който им подсвирне , защото си мислят че така стават много повече от другите момичета . Проблема им е че е точно обратното , те падат колкото се може по надолу .. Имала съм работа с такива момичета .. Не питайте какво стана с тях.
Първоначално написано от dark_sw
Ако тези момичета се екзекутират, то ние трябва да станем обратни ....
Защото в днешни времена ги има в изобилие. (шегувам се за първото)
По темата: Много е тъпо т'ва което правят, може би го правят защото искат да бъдат истински курви.Аз бих им препоръчал да отидат на околовръстното, поне може да изкарат и някой друг лев...![]()
Ае тъпи пу**и!![]()
Не ИсКаМ Да СпОрЯ, СаМо ИзРаЗяВаМ МнЕнИе!
смешни са
Ku4Ki SaAaa Ma mENe TvA nE ME GrEe
Първоначално написано от Riot
Боклуци.Ще си намерят майстора някога и те.Въпрос на време.
"надута съм и кфо??"
"тъпа си и кфо..."
Комплексарки... нямам какво друго да кажа!
Искам те,но те искам завинаги,нощ и ден само с мен да си истински!
http://www.poster.net/kimberlin-keit...py-5001238.jpg
тъпи комплексарки...тва е
аЗ сЪм дРоГа мИлО...тИ сИ нАрКоМаН...[!]
тъпи деца, дет кат са направили една свирка на некой си мсилят, че са видели сичко от живото.
ама не става така. Просто тва са 80% от тея фешъни или каквито са там, чалга подобия на ора.
Войни на Тангра
нямам такива приятелки и много се радвам за това,защото направо ми се ще да не съществуват///ужасни да!!!
someone else...
Тия просто трябва да ги игнорираш, а когато се месят и въртят интриги - един шамар и млъкват.
Доста често ми се налага да се срещам с такива "лигли". Даскалото ми е пълно с такива.То преобладаваме само момичета и малка част са свестни другите са некви надувки...Ужасс
И на всичкото от горе се гордея с неща от рода на "Не съм барнала книга от първи клас" (не че са можели да четът тогава) или пък "Един футболист от 11ти клас ми каза, че иска да ме опъне"...И като чуят такова нещо, и край, омират от кеф.Една такава тея дни на мой гръб се е правела на интересна, и като отскоча до въпросния град, ще я направя на нищо пред всички,нищо , че може и някоя примитивна тъпа овца може да ми скочи и на бой...Принципно не ми пука за хорското мнение и за никои около мене, обаче тези кифли просто много шум вдигат ,и много интриги ми правят,а пък и да не говоря и че живея на София с такива...Абе с няколко думи -не ги понасям...
„Граници? Никога не съм виждал такива, но съм чувал, че съществували в умовете на повечето хора” - Тур Хейердал
heh typi bili negramotni ligli i kvo li o6te ne ama i vie ste cvetq 6toto i mojete da kajete drugite kvi sa... "...Koito misli,4e e bezgre6en neka hvurli kamuk po gre6nicata..." Dano nqkoi znae ot kude e citatyt
~VyRnI RaDosTTa mI~{PiQNiCi TeAm} `[!ЧаЛгА`ФеНоВе!]`
Нкои от моите съученички са такива имного дразнят ,правят се на адските красавици,а всъщност изглеждат,гадно,кво да правиш ,имат си комплекси,явно.![]()
ROCK
ON!
Не ги понасям тея.Мислят се за непобедими и вечни.Имат самочувствие до небето,но не струват нищо.
po dqvolite zaobikolena sum ot takiva....ne moga da gi traq seriozno vi kazvam..amo kato 4etqh taq tema i ako edna takava mi be6e pred o4ite 6tqh da imam golqmoto jelanie da i 6ibna edin v nacupenite ustni (deto sa po vsi4ki snimki s tqh) daje se zamislih za pone 5-6 takiva na koito edvam im izdurjam ligavite nomerca.... vsi4kite sa "copy-paste"
btw vednaj edna takava ligla mi kaza...:"of vse hodq da si tursq edin model bluzka deto si bqh haresala ama nqma... vinagin taka stava.. KATO SI HARESAM NQKoI BLUZKA PRIMERNO OT NQKOE MOMI4E I NE MOGA DA Q NAMERQ...... .. ... . .. . . . . . . da ti imam problema... tva samo dokazva kolko sa ligaviiiiiiiii.......
i po lo6oto e 4e mom4etata smo po takiva se zaglejdat v posledno vreme
ama vsi4ko e ot 4algata... damm.. nqkude bqh pro4ela iz komentarite "KILL'EM!" ideqta mi haresva mnoooogooooo![]()
![]()
My heart is always searching for a place to hide. I'm afraid I can't keep myself from falling. Living in a perfect dream or in the cruel reality... I can't escape from that feeling...
Дори в този форум има много такива момичета, но всички, които пишат в тази тема са перфектни, нормални, умни и т.н. Много се радвам на подобни теми, защото всеки започва да се оправдава и да дърдори колко мрази подобни хора.
heh typi bili negramotni ligli i kvo li o6te ne ama i vie ste cvetq 6toto i mojete da kajete drugite kvi sa... "...Koito misli,4e e bezgre6en neka hvurli kamuk po gre6nicata..." Dano nqkoi znae ot kude e citatyt![]()