- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- "надута съм и кфо??"
strawberry а ти си една от тях ?!?![]()
![]()
no doubt-don't speak
И аз съм суетна ,както всяко едно момиче, имам самочувствие, но не съм тръгнала да се изхвърлям напред-назад по даскалото и да привличам внимание със силен смях,или неща от този род.Лигавя се пред близки приятели,и роднини, но не парадирам с товаПървоначално написано от MusicIsTheKey
Можи би от части и аз съм като онези кифли, но съм си поставила и граници.И тези момичета,които коментирам, правят неща, които според мен излизат извън границите.Това си е лично мое мнение, който иска да го оспорва
![]()
„Граници? Никога не съм виждал такива, но съм чувал, че съществували в умовете на повечето хора” - Тур Хейердал
Мислят се за нещо повече от другите хора около тях,а всъщност те не струват нищо и нямат никфо покритие на огромното им самочувствие...тфа са някфи момиченца пълни с комплекси...и най-вече в крайна сметка,те си го отнасят,щото един път ще говорят,нищо никой няма да им каже,втори път ще говорят,ще го предопредят да престанат,трети път ще говорят и четвърти няма да има...![]()
kill`em aLL!!Първоначално написано от ~TeEnAgE_GiRl~
Супер смешни са ми някви такива .... кобилии
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Бахти и безмозачните каде са тия които използват подобни девизи
![]()
![]()
такива са някви пални недораслячкиии
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
съжалявам ги
![]()
![]()
![]()
![]()
I'm too scared to move, too scared to lose
Tell me what I am supposed to do
I'm too close to see you, too far to touch,
And too many times I've not done enough
Продажни курви..но повечето момчета са курвари така че нормално, като виждат че така са интересни, нека си чашат егото, мене не ме интересуват...има и някои които си го слагат на подписа просто щото е фьешън..
And in our Dying, we're more alive-than we have ever been
I've lived for these few seconds
For I am Winter born
http://vbox7.com/play:d61898cb
елате в Плевен да видите колко такива има!
Много ги "обичам" - тъпи кифли....
тоя петък съм тамПървоначално написано от Night_lover
![]()
The Spark
fu*k them all
о бате назад си с модата.. вече е модерно да се пише " "надута съм и кфооо" - ем кфо тъпа си кфо" или нещо от сортане че нещо но познавам такива момичета ии имам доста познати които пишат тези глупости обаче като хора са мн пекани .. и в същото време има и такива които са доста ...
![]()
Mi az s1m momi4e no vse pak mislq da dam mneniezna4i az mn se draznq ot ligli koito neznaqt dori kvo iskat det si mislqt 4e razbivat myjki syrca i taka 1vo te sa s mn visoko samo4uvstvie bez gram pokritie i si mislqt 4e seki gi haresva no ot strani sa mn smeshni
![]()
http://prize.bg/slynchic3 :P vlezte
www.slynchic3.aha.bg
Lovesick No longer, 'cause now I'm over you
Lovesick I'm stronger and it feels so good
Lovesick No longer, so what you gonna do?
Lovesick Understand, it's a fact
I'm not lovesick
килл килл![]()
омг.
По-добре изобщо не контактувайте с неприятни за вас хора.
За местоживеене,моля използвайте предлог "в/във".
Иначе звучи като ходене на културно мероприятие.
The words you say don't have a meaning
Arc7ic's Fan :P
Ебаси простите изчадия! Напоследък съм се скарала с търпението си и хора, които ме занимават с простотии, перчат се с т'ва, че са големи кучки или ми пишат в скайп (или на профила си в скайп) с големи и малки букви биват игнорирани или напсувани. Аман от лиготии, честно писна ми!
оффф аман от такива курви!!!!в малкия град в който живея 90% от момичетата са такива!!добре че съм от останалите 10%![]()
~ Рицар или Дявол ~
Обичам те и пак ще те обичам
дори да ме презираш ти.
Сърцето си на теб обричам
пъди ме, но не ме мрази
Във моите мечти си рицар
с лъскави доспехи,а може би
и крал дори,но не си ли просто
дявол с ангелски очи?!?
тия ''куклички'' ги ненавиждам .. направо ме вбесяват с техните лигавщини :P![]()
![]()
преди време пребих една такава
![]()
![]()
![]()
![]()
Таива мърши най-ме дразнят..лигли и половина...просто не им обръщам внемание,ако пък прекалено много ме дразнят казвам им две-три думи и айдеее...некой вече са ревнали...казвам ви,2-3 по-силни думи кажи и ако не ревне пък на ! Е,нямам предвит псувните !
![]()
пфффф просто е меко казано че са отвратителни...мислят се за голямата работа а всъщност не са нищо особено...гледам да не се занимавам с такива,щото просто не си заслужава човек да си губи времето в разправии с някви Патки...
Do you think it hurts to die? Or it's hurting so much more to stay alive... ;]
Ами адски дразнещи същества са, не заради друго ами защото всяка напира да си покаже простотията, неграмотността и стегнатите с два номера по-малък сутиен цици ( за да изглеждат по големи ). Просто ми е смешно да видя някоя 12-13 годишна "кучка", която не вярвала в любовта... Ама чакай малко бе откога 12-13 годишните разбират толкова от любов?!
Но най - страшното от цялата работа е това че от поколение на поколение положението става все по отчайващо.... Трябва да им се налее мозък на тези деца защото иначе....![]()
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..
"Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"
ами аз си имам самочувствието.. но не мисля че подобни изтъркани лафчета биха ме описали !
There isn't second place.It was invented to make the loser feel better!
"Надута съм и кфо"
-Супер тъпа си и кфо ?
"Кучка съм ама не твоята"
-Като не си моята вари се гръмни"
![]()
ВЕЧЕ НЕ СЕ ТРАЯТ СКАПАНИТЕ ИМ НАДУТИ ЛАПЕТА. ВСЕ ПО-МАЛКИ ГИ ПИШАТ ТЕЯ РАБОТИ. 5,6 И 7 КЛАС СА ВСЕ ТАКИА. ИМА РЯДКО ИЗКЛЮЧЕНИЯ.
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!