.
Затворена тема
Страница 3 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 120
    Повече от фен Аватара на laila_94
    Град
    burgas
    Смешни са
    Summer (h)

Град
    PlD ;]
    strawberry а ти си една от тях ?!?

no doubt-don't speak

Цитирай Първоначално написано от MusicIsTheKey
    Дори в този форум има много такива момичета, но всички, които пишат в тази тема са перфектни, нормални, умни и т.н. Много се радвам на подобни теми, защото всеки започва да се оправдава и да дърдори колко мрази подобни хора.

heh typi bili negramotni ligli i kvo li o6te ne ama i vie ste cvetq 6toto i mojete da kajete drugite kvi sa... "...Koito misli,4e e bezgre6en neka hvurli kamuk po gre6nicata..." Dano nqkoi znae ot kude e citatyt
    И аз съм суетна ,както всяко едно момиче, имам самочувствие, но не съм тръгнала да се изхвърлям напред-назад по даскалото и да привличам внимание със силен смях,или неща от този род.Лигавя се пред близки приятели,и роднини, но не парадирам с това Можи би от части и аз съм като онези кифли, но съм си поставила и граници.И тези момичета,които коментирам, правят неща, които според мен излизат извън границите.Това си е лично мое мнение, който иска да го оспорва
    „Граници? Никога не съм виждал такива, но съм чувал, че съществували в умовете на повечето хора” - Тур Хейердал

Град
    Sofia
    Мислят се за нещо повече от другите хора около тях,а всъщност те не струват нищо и нямат никфо покритие на огромното им самочувствие...тфа са някфи момиченца пълни с комплекси...и най-вече в крайна сметка,те си го отнасят,щото един път ще говорят,нищо никой няма да им каже,втори път ще говорят,ще го предопредят да престанат,трети път ще говорят и четвърти няма да има...

Град
    РЮАР
    Цитирай Първоначално написано от ~TeEnAgE_GiRl~
    kill`em
    kill`em aLL!!

Супер смешни са ми някви такива .... кобилии Бахти и безмозачните каде са тия които използват подобни девизи такива са някви пални недораслячкиии съжалявам ги
    I'm too scared to move, too scared to lose
    Tell me what I am supposed to do
    I'm too close to see you, too far to touch,
    And too many times I've not done enough

Град
    Видин
    Продажни курви..но повечето момчета са курвари така че нормално, като виждат че така са интересни, нека си чашат егото, мене не ме интересуват...има и някои които си го слагат на подписа просто щото е фьешън..
    And in our Dying, we're more alive-than we have ever been
    I've lived for these few seconds
    For I am Winter born
    http://vbox7.com/play:d61898cb

Фен
    Град
    Плевен'dgeee :)
    елате в Плевен да видите колко такива има!
    Много ги "обичам" - тъпи кифли....

Мега фен Аватара на 5StaR
    Град
    7 hills..
    Цитирай Първоначално написано от Night_lover
    елате в Плевен да видите колко такива има!
    Много ги "обичам" - тъпи кифли....
    тоя петък съм там
    The Spark

fu*k them all

о бате назад си с модата.. вече е модерно да се пише " "надута съм и кфооо" - ем кфо тъпа си кфо" или нещо от сорта не че нещо но познавам такива момичета ии имам доста познати които пишат тези глупости обаче като хора са мн пекани .. и в същото време има и такива които са доста ...

Град
    Targovishte
    Mi az s1m momi4e no vse pak mislq da dam mnenie zna4i az mn se draznq ot ligli koito neznaqt dori kvo iskat det si mislqt 4e razbivat myjki syrca i taka 1vo te sa s mn visoko samo4uvstvie bez gram pokritie i si mislqt 4e seki gi haresva no ot strani sa mn smeshni
    http://prize.bg/slynchic3 :P vlezte
    www.slynchic3.aha.bg
    Lovesick No longer, 'cause now I'm over you
    Lovesick I'm stronger and it feels so good
    Lovesick No longer, so what you gonna do?
    Lovesick Understand, it's a fact
    I'm not lovesick

Град
    Ин Дъ Клуб
    килл килл

омг.
    По-добре изобщо не контактувайте с неприятни за вас хора.

За местоживеене,моля използвайте предлог "в/във".
    Иначе звучи като ходене на културно мероприятие.
    The words you say don't have a meaning

Arc7ic's Fan :P

Мега фен Аватара на babity
    Ебаси простите изчадия! Напоследък съм се скарала с търпението си и хора, които ме занимават с простотии, перчат се с т'ва, че са големи кучки или ми пишат в скайп (или на профила си в скайп) с големи и малки букви биват игнорирани или напсувани. Аман от лиготии, честно писна ми!

Град
    РЮАР
    фъргай ги на мачките тея фусти мръсни..

оффф аман от такива курви!!!!в малкия град в който живея 90% от момичетата са такива!!добре че съм от останалите 10%
    ~ Рицар или Дявол ~
    Обичам те и пак ще те обичам
    дори да ме презираш ти.
    Сърцето си на теб обричам
    пъди ме, но не ме мрази
    Във моите мечти си рицар
    с лъскави доспехи,а може би
    и крал дори,но не си ли просто
    дявол с ангелски очи?!?

Град
    в мазето ;dd
    тия ''куклички'' ги ненавиждам .. направо ме вбесяват с техните лигавщини :P преди време пребих една такава

Мега фен
    Таива мърши най-ме дразнят..лигли и половина... просто не им обръщам внемание,ако пък прекалено много ме дразнят казвам им две-три думи и айдеее...некой вече са ревнали...казвам ви,2-3 по-силни думи кажи и ако не ревне пък на ! Е,нямам предвит псувните !

пфффф просто е меко казано че са отвратителни...мислят се за голямата работа а всъщност не са нищо особено...гледам да не се занимавам с такива,щото просто не си заслужава човек да си губи времето в разправии с някви Патки...
    Do you think it hurts to die? Or it's hurting so much more to stay alive... ;]

Град
    Там, където е сърцето...
    Ами адски дразнещи същества са, не заради друго ами защото всяка напира да си покаже простотията, неграмотността и стегнатите с два номера по-малък сутиен цици ( за да изглеждат по големи ). Просто ми е смешно да видя някоя 12-13 годишна "кучка", която не вярвала в любовта... Ама чакай малко бе откога 12-13 годишните разбират толкова от любов?!
    Но най - страшното от цялата работа е това че от поколение на поколение положението става все по отчайващо.... Трябва да им се налее мозък на тези деца защото иначе....
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..

Супер фен Аватара на MoOnLiGhT_ShAdOw
    Град
    Into the great wide open... Under the sky so blue...
    "Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"

ами аз си имам самочувствието.. но не мисля че подобни изтъркани лафчета биха ме описали !
    There isn't second place.It was invented to make the loser feel better!

Супер фен Аватара на FancyGirl
    "Надута съм и кфо"
    -Супер тъпа си и кфо ?
    "Кучка съм ама не твоята"
    -Като не си моята вари се гръмни"

Супер фен Аватара на gabi_94
    ВЕЧЕ НЕ СЕ ТРАЯТ СКАПАНИТЕ ИМ НАДУТИ ЛАПЕТА. ВСЕ ПО-МАЛКИ ГИ ПИШАТ ТЕЯ РАБОТИ. 5,6 И 7 КЛАС СА ВСЕ ТАКИА. ИМА РЯДКО ИЗКЛЮЧЕНИЯ.
    If you do not tell the truth about yourself
    you cannot tell it about other people!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си