- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- "надута съм и кфо??"
да, и аз така...по-добре със самочувствие,отколкото смачкани...Първоначално написано от mishani
![]()
![]()
![]()
I'm The Classical T.G.F.Y - Too Good For You!!! :]
Неучтивият Ми Характер Е Въпрос На Навик... xD
Abe shtom gi kefi da sa takiva ,neka sa , seki da si jivee kak si shte ...![]()
ChuDq se na Kade ....?
az pak moga da vi kaja che mnoogo ot teq spomeni me kefqt e moje bi bez " naduta sum i kfo " ... i tva ne me prai chek sa kak beshe - kurva, kompleksarka ili tupa![]()
kompleksar e chovek koito obsajda i tursi nedostatcite v daden chovek ili hora za da se izopachi sebe si i da se chustva udovoletvoren - polovinata ot vas sa taka .... nishty nqma da napravite kat si gi trovite zabilo v nekav forum ;]
naduta sam i kfo--->mi super tapa si kfo
malki tapi ligli det ne moa gi ponasqm
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
напълно съм съгласна.. все пак доста трудно, дори невъзможно ми се струва да определиш,човек по това какво е сложил на профила си .. !! все пак всеки си има собствен вкус и стил.. !!!! длъжни ли сме да харесваме това което и всички останали ??? НЕ МИСЛЯ !Първоначално написано от `ТвОеТо`бОнБоНчЕ`
![]()
Нека бъдем реалисти.. темата е безмислена и породена от свободното време на авторката.. !!! Комплексарка , курва , кучка.. и т.н <-- не ви ли омръзна с тези изтъркани измишлиотини ?![]()
There isn't second place.It was invented to make the loser feel better!
t1pa si i kfo??"надута съм и кфо??"
![]()
Първоначално написано от xaxa
о
м
г
![]()
Madness is the gift, that has been given to me.
a tfa go znamПървоначално написано от Chess
ay
mai
gad
![]()
Дреме ли ми за тях?!Още са малки и наивни...простено им е!
Когато пораснат и живота ще им цапардоса един здрав шамар ще разберат,че не всичко е толкова просто....
К'во да направиш- пубертети.Гледа ме като Симеон 3-ти!
+ 100Първоначално написано от Remini
Колкото аз и ти ги псуваме, толкова и те ни псуват.
Подобен спор е безсмислен за мен, защото аз не се занимавам с такива и те не се занимават с мен, всички сме доволни и светът отново е хубав.
Дреме ли ми за тях?!Още са малки и наивни...простено им е!
Когато пораснат и живота ще им цапардоса един здрав шамар ще разберат,че не всичко е толкова просто....
Абсолютно !![]()
Е забавляват ме,какво да мисля...
98% от младото поколение харесва чалгата!
Ако си от 2%, които я мразят сложи това в подписа си.
Maybe I'm addicted, I'm out of control,but you're the drug,that keeps me from dying...
all I really know is,you're the only reason I'm trying...
Безмозъчни същества , които изпитват липса на внимание
КрАсИвА,мНоГо ДиВа ,ЗаЯдЛиВа,РяДк0 ПрОщАвА,Н0 ВиНаГи Си ЗаСлУЖаВа ! Ей ТвА СъМ АзЗз и Не Ми ПуКа За ВаС...:P :P :P
епа кухи п*ткико да мисля..зле са..нема се оправат горките
![]()
Всяка песен свършва,но това не е причина да не се наслаждаваш на музиката,нали?
Пфф.. хаха:Ебати тъпата работа.Малки,надути,тъпи и недое*ани мърли.
Ku4kA sum,No nE tVoqTa
``кАзФЪъТ кУчкА съМ бИла...тЪъпАа съМ бИлАа...нАглА сЪм билА...поВърхНОстнА съМ билА...кАзВат КФоО лИ нЕ...амА истИнатА е еднАаа...КойТу УбИждЪъ..зЪВиждАа``
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Чесно казано съжалявам ги,това са момичета,който искат лигавенето и курвеенето да стане нормален начин на живот,за тях е важо колко момчета им пишат,колко момчета са отрязали,а не осъзнават,че всички тия момчета са се ебавали с тях .. Горките и идея си нямат за какво живеят ..
Da sI v zatv0r-shte go razbIq beIbe beIbe da sI studen-shte te zatoplq beIbe beIbe beIbe da sI s jeNa-shte q ubIq beIbe beIbe beIbe-az sъm prah,az sъm snqg..topq se beIbe beIbe bez teb ..
e to i az sam taka smisal ne sam nadyta i ligla ama ne moga da izlqza pred horata v nekaf ebati vida nishto 4 ee prez 2 kashtiПървоначално написано от eveto_xx
ЩаСтИеТо ПрИ мЕн ДоЛетЯ с БуТиЛкА вОдКа В рЪкА.ВчЕрА бяХ пРиМеРнО дЕтЕ,пИеХ сОк ВмЕсТо ПиТиЕ,аЛа ДнЕс Ми ПиСнА оТ тОвА-жИвОтА сВоЙ щЕ пРоМеНя!По КлУбоВе Ще Си ВиСя,Ще БъДа ГаДнА кУчКа БеЗ дУшА!
Много мразя написани хо този начин простотии - както е модерно сега, с малки и големи букви и 100% неграмотно - колко ли трябва да ти е мозъка, за да парадираш с това колко неграмотно пишеш?Първоначално написано от KuKla Na KoNcI
"naduta sum i kvo"
Mi qj Aktiviq kvo![]()
браво е, хумор : )Първоначално написано от ManyG
“I don’t know why I’m scared,
I’ve been here before,
Every feeling, every word,
I’ve imagined it all,
You’ll never know if you never try,
To forget your past and simply be mine” ♥ Adele
охх омръзнало ми е от такива лигли
O RLYПървоначално написано от sexy&crazy
NO RLYЩаСтИеТо ПрИ мЕн ДоЛетЯ с БуТиЛкА вОдКа В рЪкА.ВчЕрА бяХ пРиМеРнО дЕтЕ,пИеХ сОк ВмЕсТо ПиТиЕ,аЛа ДнЕс Ми ПиСнА оТ тОвА-жИвОтА сВоЙ щЕ пРоМеНя!По КлУбоВе Ще Си ВиСя,Ще БъДа ГаДнА кУчКа БеЗ дУшА!
офф аз съм такава ''лигла '' и кво на някой причи ли мууголяма раута такива сме сии .. кой е виновен че примерно момчетата ни обръщат внимание .. и аз преди не бях такава бях свита и срамежлива .. но сегаа
![]()