.
Затворена тема
Страница 4 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 120
    Цитирай Първоначално написано от mishani
    ами аз си имам самочувствието.. но не мисля че подобни изтъркани лафчета биха ме описали !
    да, и аз така...по-добре със самочувствие,отколкото смачкани...
    I'm The Classical T.G.F.Y - Too Good For You!!! :]

Неучтивият Ми Характер Е Въпрос На Навик... xD

Abe shtom gi kefi da sa takiva ,neka sa , seki da si jivee kak si shte ...
    ChuDq se na Kade ....?

Повече от фен
    az pak moga da vi kaja che mnoogo ot teq spomeni me kefqt e moje bi bez " naduta sum i kfo " ... i tva ne me prai chek sa kak beshe - kurva, kompleksarka ili tupa

kompleksar e chovek koito obsajda i tursi nedostatcite v daden chovek ili hora za da se izopachi sebe si i da se chustva udovoletvoren - polovinata ot vas sa taka .... nishty nqma da napravite kat si gi trovite zabilo v nekav forum ;]

Мега фен Аватара на kuklichka_bg
    Град
    в мечтите ми
    naduta sam i kfo--->mi super tapa si kfo

malki tapi ligli det ne moa gi ponasqm
    Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.

смешни лигли

Цитирай Първоначално написано от `ТвОеТо`бОнБоНчЕ`
    az pak moga da vi kaja che mnoogo ot teq spomeni me kefqt e moje bi bez " naduta sum i kfo " ... i tva ne me prai chek sa kak beshe - k***a, kompleksarka ili tupa

kompleksar e chovek koito obsajda i tursi nedostatcite v daden chovek ili hora za da se izopachi sebe si i da se chustva udovoletvoren - polovinata ot vas sa taka .... nishty nqma da napravite kat si gi trovite zabilo v nekav forum ;]
    напълно съм съгласна.. все пак доста трудно, дори невъзможно ми се струва да определиш,човек по това какво е сложил на профила си .. !! все пак всеки си има собствен вкус и стил.. !!!! длъжни ли сме да харесваме това което и всички останали ??? НЕ МИСЛЯ !
    Нека бъдем реалисти.. темата е безмислена и породена от свободното време на авторката.. !!! Комплексарка , курва , кучка.. и т.н <-- не ви ли омръзна с тези изтъркани измишлиотини ?
    There isn't second place.It was invented to make the loser feel better!

Цитирай Първоначално написано от xaxa
    "надута съм и кфо??"
    t1pa si i kfo??

о
    м
    г

Madness is the gift, that has been given to me.

Цитирай Първоначално написано от Chess
    Цитирай Първоначално написано от xaxa
    "надута съм и кфо??"
    t1pa si i kfo??

о
    м
    г

a tfa go znam

ay
    mai
    gad

Голям фен Аватара на Remini
    Дреме ли ми за тях?!Още са малки и наивни...простено им е!
    Когато пораснат и живота ще им цапардоса един здрав шамар ще разберат,че не всичко е толкова просто....
    К'во да направиш- пубертети.Гледа ме като Симеон 3-ти!

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Remini
    Когато пораснат и живота ще им цапардоса един здрав шамар ще разберат,че не всичко е толкова просто....
    + 100

Колкото аз и ти ги псуваме, толкова и те ни псуват.

Подобен спор е безсмислен за мен, защото аз не се занимавам с такива и те не се занимават с мен, всички сме доволни и светът отново е хубав.

Повече от фен
    Град
    Ниее сме на всекии километъъър... хлъц ! :D
    Абсолютно !

Голям фен
    Е забавляват ме,какво да мисля...
    98% от младото поколение харесва чалгата!
    Ако си от 2%, които я мразят сложи това в подписа си.
    Maybe I'm addicted, I'm out of control,but you're the drug,that keeps me from dying...
    all I really know is,you're the only reason I'm trying...

Подут сам и кфо!!!

Град
    Petrich
    Безмозъчни същества , които изпитват липса на внимание
    КрАсИвА,мНоГо ДиВа ,ЗаЯдЛиВа,РяДк0 ПрОщАвА,Н0 ВиНаГи Си ЗаСлУЖаВа ! Ей ТвА СъМ АзЗз и Не Ми ПуКа За ВаС...:P :P :P

епа кухи п*тки ко да мисля..зле са..нема се оправат горките
    Всяка песен свършва,но това не е причина да не се наслаждаваш на музиката,нали?

Пфф.. хаха :Ебати тъпата работа.Малки,надути,тъпи и недое*ани мърли.
    Ku4kA sum,No nE tVoqTa
    ``кАзФЪъТ кУчкА съМ бИла...тЪъпАа съМ бИлАа...нАглА сЪм билА...поВърхНОстнА съМ билА...кАзВат КФоО лИ нЕ...амА истИнатА е еднАаа...КойТу УбИждЪъ..зЪВиждАа``

Чесно казано съжалявам ги,това са момичета,който искат лигавенето и курвеенето да стане нормален начин на живот,за тях е важо колко момчета им пишат,колко момчета са отрязали,а не осъзнават,че всички тия момчета са се ебавали с тях .. Горките и идея си нямат за какво живеят ..
    Da sI v zatv0r-shte go razbIq beIbe beIbe da sI studen-shte te zatoplq beIbe beIbe beIbe da sI s jeNa-shte q ubIq beIbe beIbe beIbe-az sъm prah,az sъm snqg..topq se beIbe beIbe bez teb ..

Цитирай Първоначално написано от eveto_xx
    Цитирай Първоначално написано от HelSy
    за тях мисла,че губят мн от сичкото тва ..губят време да сепредставят за някоя друга за да впечатлят някой си .. и когато разберат,че този някой си търси земно момиче а не някоя от сорта "кой си ти и коя съм аз " ще почнат драмите говоря за спомените " аз съм кучкъЪЪъЪъ беЗз сЪрЦе зЪщОтУ еди къф си ми го отне " съжалявам просто нямам време и вола да продължа със спомените с мАлКи и ГоЛеМи букви
    а пък след тази фаза съм била свидетел и за по нататашното развитие на такова момиче : пропива се .. пише името на момчето по ръката си с ножче,ножица или подръчни матеряли и не и се живее даже тая дет знам посегна и към наркотици ... лошо лошо ...
    И лошо в случея е, че не са малко Мен честно казано ме дразнят повече мацките тип "Ще отида до магазина след 1 час мамо, защото трябва да си оправя косата и гримът, а пък магазина е през две къщи , а пък около нас живея само бабички, ама нищо." и след това "уааа много зле ми седи всичко, никъде няма да ходя"...дразнят ме толкова, сигурно,защото тази учебна година живях с две такива , незнам...
    e to i az sam taka smisal ne sam nadyta i ligla ama ne moga da izlqza pred horata v nekaf ebati vida nishto 4 ee prez 2 kashti
    ЩаСтИеТо ПрИ мЕн ДоЛетЯ с БуТиЛкА вОдКа В рЪкА.ВчЕрА бяХ пРиМеРнО дЕтЕ,пИеХ сОк ВмЕсТо ПиТиЕ,аЛа ДнЕс Ми ПиСнА оТ тОвА-жИвОтА сВоЙ щЕ пРоМеНя!По КлУбоВе Ще Си ВиСя,Ще БъДа ГаДнА кУчКа БеЗ дУшА!

Цитирай Първоначално написано от KuKla Na KoNcI
    нЕ мИ пУкЪ зА тЪпАтЪ лЮбОф. Аз сЪм пРоСтУ еДнА КуЧкЪ БеЗ сЪрЦе ЩоТу еДиН НеЩаСтНиК мИ гУ ВзЕ!!!
    Много мразя написани хо този начин простотии - както е модерно сега, с малки и големи букви и 100% неграмотно - колко ли трябва да ти е мозъка, за да парадираш с това колко неграмотно пишеш?

"naduta sum i kvo"
    Mi qj Aktiviq kvo

Супер фен Аватара на LoveRetroMusic
    Град
    Dreamland
    Цитирай Първоначално написано от ManyG
    "naduta sum i kvo"
    Mi qj Aktiviq kvo
    браво е, хумор : )
    “I don’t know why I’m scared,
    I’ve been here before,
    Every feeling, every word,
    I’ve imagined it all,
    You’ll never know if you never try,
    To forget your past and simply be mine” ♥ Adele

охх омръзнало ми е от такива лигли

Град
    Hueco Mundo
    Цитирай Първоначално написано от sexy&crazy
    e to i az sam taka smisal ne sam nadyta i ligla ama ne moga da izlqza pred horata v nekaf ebati vida nishto 4 ee prez 2 kashti
    O RLY

ЩаСтИеТо ПрИ мЕн ДоЛетЯ с БуТиЛкА вОдКа В рЪкА.ВчЕрА бяХ пРиМеРнО дЕтЕ,пИеХ сОк ВмЕсТо ПиТиЕ,аЛа ДнЕс Ми ПиСнА оТ тОвА-жИвОтА сВоЙ щЕ пРоМеНя!По КлУбоВе Ще Си ВиСя,Ще БъДа ГаДнА кУчКа БеЗ дУшА!
    NO RLY

офф аз съм такава ''лигла '' и кво на някой причи ли муу голяма раута такива сме сии .. кой е виновен че примерно момчетата ни обръщат внимание .. и аз преди не бях такава бях свита и срамежлива .. но сегаа

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си