- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- "надута съм и кфо??"
Смешна е целата работа![]()
nicolepcd
До ей ся се разправях по тел. с една пача,видела ме в колата(бях с смъкнат прозорец) и ми намерила тел. от нейната фр. и ся ми звънни и само се лигави накрая и теглих путката майна,тя ми вика ще ми очернела живота и не знам си какво...една курвичка на 16 год. хах... просто си мислят някой като имат повече пари и самочувствие че са фанали господ за шлифера,но някой ще им натрие носовете
Тъпи кифли ...![]()
I'm inlove with a criminal...
На такива кучки казвам "Яжте ми хуя!"
Oh but until then I got you
Baby I got you
Until you're used to my face
And my mystery fades
I got you
Ей т'ва и аз им го казвам само, че не за мен, а за всяко момче, което им подаде п*шка .. понеже повечкото нямат против разбира се ..Първоначално написано от AnzaRe
![]()
![]()
Колкото до имането им за нещо повече от останалите .. вярно е, че има много хора, които действително им вярват, ноо аз не съм от тях и знам колко струват .. така, че ми е през нещото, което нямам за тях стига да не ми се бъркат в живота или да се занимават с нещо МОЕ!! ..![]()
Първоначално написано от ManyG
И трябваше да върнеш тема от 2008, за да покажеш гениалното си чувство за хумор ли е ?
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
По скромните ми наблюдения излиза, че да си истински надута кифла си е цяла наука. Куцо и сакато се опитва да бъде, но повярвайте ми, много са далеч от желаният краен резултат. Всъщност, повечето са прекалено далеч. Дали бих се занимавал с такива същества? Че аз в момента се занимавам с едно(а пък можеше с три, или поне две... остарявам явно).
Като начало, оплювате ги, че били тъпи. Не споря. Повечето от тях са рядко тъпи същества, да не кажа всички. Моето не е изключение. Последното нещо, което би ме притеснило е, че коефициента ми на интелигентност е с над 50% по-висок от този на жената до мен. Всъщност аз изпитвам садистично удоволствие да си говоря с нея на теми, които й звучат като научна фантастика. Като започнем от "Парадокс на близнаците", минем през някакви злободневни неща като "Какво означава офазяване на контактите вкъщи"(това е част от лекция, която беше изнесена под името "Защо днес те гледам накриво") и се стигне до елементарните... откровено идиотски... неща от калибъра на "Има ли смисъл климатика да работи, ако сме отворили два прозореца на същата стая" или "Правилният начин за използване на сложна система за придвижване във вертикалните посоки - чип-карта за асансьор". А тя изпитва садистичното удоволствие да слуша. Повечето пъти възприема.
После се тюхкате, че им отнемало часове да си оправят прическата. Аллллооо! Маникюра къде го забравяте?!? Два до три часа. Ако тропам нервно наоколо. Иначе може и четири да откара. Докато за косата й е нужен нищо и никакъв половин-един час, плюс още поне толкова да се гримира. Въпреки, че отнема ужасно много време е наложително. Вие виждали ли сте такива същества когато се събудят? Че то не мяза на човек! Не беше рядкост, да се събудя от поредният кошмар и като видя какво спи до мен да подскоча двайсет сантиметра във въздуха, при което ми настръхват космите по цялата тазовратаната става. Оттогава съм много внимателен винаги да заспиваме на загасена лампа. Помага.
Непокритото самочувствие. Нахалството. Чакай сега, всички ли да са скромни и свити? Не върви. "В един свят на слепци, едноокият е цар"* Колко възможности съм пропуснал, понеже съм бил скромен и свит... чак започва да ме върти от лявото коляно. Или евентуално времето ще се разваля. Няма значение. Прибавете към това лъжите, конспирациите и постоянните филми в които живеят този тип хора. А вие искате и да са умни. Това е прекалено много! И ако все още не разбирате, ще дам примерче.
Карам си, като абсолютен идиот. Преминавам с над сто и двадесет покрай знак за ограничение петдесет. От храстите изскача полицай, тръгва към пътя и ми маха с някаква смешна палка. Червена такава. И друг път съм я виждал. Посредата на сложният процес, тъпият идиот получава факс и спира посредата на платното в което се движа, за да не саботира получаването му. КАТерицата прочита полученият факс, след което осъзнава с невероятният си умствен потенциал, че аз няма как да го избегна и ще го кача първо на предният капак, а после при добър късмет и на покрива, след което ще го оставя пак посредата на платното, за да може щастливеца, каращ след мен да го прегази. Той взема свекавичното животоспасяващо решение да плонжира встрани, обратно в храстите, зарязвайки палки, шапки и всичко де що не е здраво закачено на него. Последното което видях е как прелита като пеперуда покрай предният ми десен калник.
Спрях километър и нещо по-нататък и се зачудих. Дали го потроших тоя КАТеричок, дали ми записа номера, дали половин километър нататък няма пак да ми направят поредната блокада. Те шоу си правят, забавляват се, ама на мен ми писна от блокади. Честно! И не мога да взема решение какво да правя. Колата не е моя, нямам никакви документи за нея, книжка нямам(никаква), документи за самоличност също нямам в себе си... пълен аут. И надутата кифла ми вика: "Дай да се върнем, да се разберем с човека". Стоях като изтрещян с мокър парцал. Мигнах няколко пъти тъпо, обърнах и тръгнах към КАТериците. Пристигам, отбивам до тях. Нищо.
- Добър ден - почвам аз разколебано
- Добър ден - въпросително едното полицайче
- Аз само минах да се обадя... - още по-разколебано продължавам аз - ... аз преди малко минах отук, ама не можах да спра.
Ау. Както беше с нормално изражение, като почервеня тоя. Че и с гола глава. Все едно на жената й е дошло, застанала с главата надолу и ходи на ръце към мен. Кошмар и половина. На будно. Излизам аз от колата, с болка на сърцето и се чудя къде да му бутна стоте лева на човечеца, да се поуспокои малко. А в това време кифлата излязла от колата и започва да лъже и маже. Подробно. Как сме бързали за сватба. Аз съм втрещен, ама кимам. Сестра й щяла да се жени, а ние сме закъснявали. Кимам още по-усилено, стискам палци на краката в обувките, да не се види, че ще ни разконспирират. Оглежда ме почервенелият гологлав - обувките, костюма... кимна. Гледа нея... дрехи, прически, гримове - точно като за сватба нагласена. Жената обясни надълго и нашироко, как аз съм съвестен шофьор и от четири години нямам нито едно регистрирано нарушение, как тя ме е насила едва ли не си е протегнала единият крак и ми е натискала педала на газта, за да стигнем навреме за сватбата... Аз се старая да гледам невинно и кимам. Разминахме се без дам нито лев. Цъклих се петнайсет минути и не можех да осъзная как точно кифлата успя да ги налъже. Не, не... Такъв филм не се беше прожектирал до момента.
Да не споменаваме безкрайните номера по ресторанти и хотели. Рожден ден, имен ден... Истинската кифла използва своята самоувереност, за да достигне максимален ефект, дори и в ежедневните неща. Отива да си купува цигари, а аз стоя и се подсмихвам, понеже съм наясно, че няма и пукната стотинка. Очаквам да се върне бясна с гръм и трясък. А тя се връща с две кутии цигари и пет лева. Аз съм втрещен. Тя ми се хили като пача насреща, не може да си поеме въздух, да обясни как е метнала тъпият продавач в магазина. И за да не си помислите, че е еволюирала - не, започва обяснението с "Каква съм гадна кучка, а?".
А дали "разбива сърца"? Моля ви се. Застава срещу идиота, представя се с някакво измислено име и започва убедително да му обяснява детайли от живота си. Които не съществуват. Хайде бе, моля ви се, мъжете - дръжте се на място. Как й се вързвате, че е манекенка, като е висока един и шейсет и четири?!? Или пък щяла да става изпълнителка на фолк хитове? С нейното детско гласче? Хората чисто и просто стоят срещу нея и попиват всичко. Като памперси. Ужас. А най-фрапантният случай, за който даже се скарахме ли? Глухоням. Двайсетина годишен младеж, висок, рус, със сини очи. За съжаление глухоням. Човека като я видя го тресна онова - любовта от пръв поглед. Лошо, много лошо. Аз го усетих отдалеч човека, още преди кифлата да се е обърнала да го погледне. Опитах се да предотвратя нещата, но безуспешно. В момента в който тя го видя, все едно гепард засече ранена антилопа. Казах й да го остави на мира човека, да не се занимава с него и всичко щеше да мине кротко и тихо, ако идиотът не се беше набутал сам между шамарите - да идва с тъпата си миловидна усмивка, да се запознава. Е, сам си го нахака. Две седмици се гърчи човека. Намерих го, опитах се да му обясня ситуацията. Не схвана. Или по-скоро си мислеше, че го лъжа. А той милия се раздаваше колкото можеше - то не бяха цветя, бонбони, стихове... а тя е като психопат. Била алергична към ядки. Глупости. Не харесвала бонбони във формата на сърца, искала ги на звездички. Пълни глупости. Мразела розите, искала калии. Стиховете били много кратки. А онзи търчи, не може да си намери място, изпълнява като кученце. Още си му спомням неразбиращата мутра на човека, докато тя му обясняваше, че няма да го бъде, ама хич. В този момент глохонемия му дойде акъла, спомни си какво му говорих, събра две и две, след което осъзна, че хора като него нямат шансове пред кифли като тази. Толкова отчаяна физиономия не бях виждал от много време. Стоеше и ме гледаше, сякаш мога да му помогна по някакъв начин. А вие си мислите, че кифлата изпитва някакви угризения или поне за малко й се е развалило настроението? Я си помислете пак. Аха. Сещате се.
Тия хора са това, което са. За разлика от совите в Twin Peaks. Преди да започнете да мразите нещо, опитайте се да го разберете - така ще можете да го мразите по-качествено. Или както в моят случай, да останете ужасени и същевремено очаровани от жестоката реалност![]()
^ Още един. о.О
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Kill `Em AllПървоначално написано от ~TeEnAgE_GiRl~
![]()
If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
Think you’re fuckin’ with this well hell no.
Balls, volume, strength getcha come on
Първоначално написано от Priceless
Come back and set me free .. now from infinity [sun]♥ Love is a mistery , distance is killing me [music]♥[sun] You are the love i found , i feel above the ground {}~ You take me round and round {}~ ♥♥♥
Моми4ета ,които не се правят на интересни е някои се правят.
Просто много им се впрягаме , а те само това 4акат![]()
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
АмЪ вЕрнУ лИ?Първоначално написано от TheNewReligion
![]()
Не бе, ебавам се.Всъщност, +1.
![]()
"надута съм и кво " - ми тъпа си,кво
I can't stop myself from loving you <3
Пф, като няма как да си избиват комплексите ще го правят по този начин, но в крайна сметка всеки сам решава какъв да бъде.И такива трябва да ги има![]()
Жалки са ..
Ne poznawam chowek ,koito me obicha
погледни си аватара и подписа.Първоначално написано от viqnkababyy
![]()
Първоначално написано от CherryS
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
I'm inlove with a criminal...
Мислиш точно като мен ,хих.Първоначално написано от CherryS
И съм убедена ,че тези надписчета по снимката и са от чалга песновка![]()
Офф.. как ги мразя такива вчерашни пикли....![]()
Първоначално написано от lucho13
Стара тема и кфо?
Христос воскресе.