abe takiva '' pi4ki'' gi ima navsqkade ot tqh oturvane nqma da ne govorim 4e kato vlqza da si tursq spomeni i navsqka stranica zaduljitelno shte ima spomen ot truda КуЧкЪъЪЪЪъъЪ сЪм НаЛиИи ??? ili Не мИ пУкЪ За вАс мОмЧеТъ

нЕ мИ пУкЪ зА тЪпАтЪ лЮбОф. Аз сЪм пРоСтУ еДнА КуЧкЪ БеЗ сЪрЦе ЩоТу еДиН НеЩаСтНиК мИ гУ ВзЕ!!!

ВърВя нАпреД ПоСлЕ НаЗаД ПаДам И СтААм нО пАК Съм Добре. ЖиВеЯ В СобсТвЕнИя сИ роЗоВ СвЯт малкА, СлАдКъ и рАзлечнЪ, СтрАННЪ Но нЕ ОсОбЕнО ронТичнА!!!
Аз сЪм Съм КучкЪ пО ГаДнА От сИчКи и мрАзЯ ТиЯ ДеТ ми сЕ ПраЯТ нА ПичкИ. ГаЗар гО ДааШ И реСпЕнТ пПолучаВаШ аЙ Не сЕ Прай Нна НаДуФкА шТе тЕ СмАчКам с ТоКчЕт нА мЯтА обуВкА. ПрЕД Мен не се отваряй а устата си ЗаТвАрЯй Пи4 аЗ Съм ДрУгА клАсА маХаЙ Се щОм Не тИи ИзНаСя!!!

Аз сЪм гАдНа КучкА И Не вЯрВам в лЪбОвТа обичам мъЖеТе дА ТъПчА Да рАзбиВам ТЕхНиТе сЪрца!

Не мИ ПуКа зА НИкОй нямам ДуШа дЯвОл мЕ НаричаТ И мАй сИ Е ТаКа... ЖиВеЯ, зА Да нАрАнЯвАм И УбИвАм лЮбоВтА!

ОсВеН че зАвИжДаШ НиЩо дрУгО Не вИжДам. НаричаШ ме К****А, нО Аз нЕ Се обиЖдАм. ЗабрАнИ При мЕн нЕщО НЕ ВаЖи нОгАтО ме глеДаШ Не оТкАчАш ли кАЖи!!!

a pak ei toq posledniq napravo ve4e ne moga da go disham draifami se kato go 4uq awe ednoobrazzni hora kvo govorim