Цитирай Първоначално написано от MrS.bEpS
Цитирай Първоначално написано от veni7y
Цитирай Първоначално написано от MrS.bEpS
napravo mi e vtrasnalo ot tqh.... iskam ve4e da ne se vqsvam v daskalo nikogaaa v moq klas e palno s takiva naprimer momicheto koeto ne se pribira u tqh-> "80% ot romanite sa romantichni" pri vaprosa koq kniga e pro4ela posledna tq otgovarq"ti nqma da mi kazvash az koga i kakavo da cheta !" " az sam prekrasna na men ne mi trqbva da sam umna " drugoto momichence-> vrashtat ni klasnite i gospojata ni kazvam podpishete se i mi varnete kontrolnite pri koeto tq pita gospojata "gospojo s moq podpis ili s na mama podpisa da se podpisha " noo..tova razbirase ne e ni6to..... i ve4e stava qsno kfo mislq za takav tip hora
Чудя се, да се смея ли, да плача ли .. Боже мой на къде отиде светът !? За моя радост, все още не съм се срещала с такива "индивиди" но се надявам да не срещам за в бъдеще.
radvai se..... no tfa deto sam go opisala e nishto v sravnenie koeto pravqt v chas i v mejdu4asiqta snimat se dokato barkat v gashtite na nqkoe momche..postoqnno qdat,piqt,grimirat se v chas,dori i kato zvanne nqkoi gsm i go 4uqt po4vat da peqt na silno ti si kasmetliika togava
Аз просто не го проумявам ... те са "напаст" явно. Май наистина съм късметлийка