Здравейте, имам проблем и се надявам да можете да ми помогнете.
Проблемът е следният:
От няколко дни имам проблеми във вагиналната област. Зачервяване, но не на клитора, а в по-вътрешната област и като че ли слабо подуване. Също така и сърбеж. Всичко това е комбинирано с бяло течение, което е по-обилно от обикновенно. Също така е по-гъсто от обикновенно. Трябва да спомена, че наскоро прекарах паротит (заушка) и пих доста силен антибиотик.
Това от 4-5 дена. Днес (тази вечер), правих любов с приятела си изпитвах слаба болка от време на време и беше...как да го опиша...като лютене мога да го опиша.
Надявам се да не е нещо опасно и ако някой има идея какво е, да каже, защото предпочитам да избегна посещение при лекар.
Благодаря предварително
По въпроса ти не мога да ти дам друг съвет, освен да отидеш на лекар, само не тоя, който те е лекувал от заушката. Само ще отбележа, че при заушка не се пият никакви антибиотици, и аз я изкарах преди 2-3 месеца.
Имаш или гъбична или бактериална инфекция най-вероятно. И аз съм имала подобно нещо и е абсолютно задължително да отидеш на лекар възможно най-бързо. Ако чакаш може да стане хронично и после ще ти се ебе майката. И не прави секс дотогава, щото и приятеля ти ще трябва да се лекува, дори да няма оплаквания. Може и да е някакво усложнение от заушката или лекаствата, които си взимала, но каквото и да е е задължително да отидеш на гинеколог възможно най-бързо. Патила съм си от такива неща.
Успех
мацка споко всичко се оправя стига да се хване на време ...... и според мен е гъбична инфекция .... аз също имах и я бях хвана от мръсната вода на морето ... но всичко се оправи. Наистина най - добре отиди на лекар и ако си правила секс без презерватив нека и приятелят ти да отиде, защото може и той да я е прихванал ...... И наистина е най - добре да не правите секс докато не се излекуваш, дори и да е с презерватив пак не е хубаво......
От антибиотика! И аз пих преди време антибиотик и после имах същите проблеми като теб. Лекарят ми каза, че антибиотиците не са най- полезното нещо и може да доведат до подобни усложнения. Лечението е около седмица с лекарства и вагинални таблетки. Отиди на лекар да ти предпише и да се увериш, че е това.