.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 50

Град
    PlD ;]

изпит по Мат 7-ми клас ..

как се чувствате един ден преди него ?! нервни , отчаяни, ревете , режете си вените споделяйте ;]]]

аз лично не съм мн притеснена щот утивам да се пробваам и дори и да не го зема ( изпита ) не е края на света (:

no doubt-don't speak

Аз ще изкажа мнение,защото сега съм 8 клас,т.т миналата година и аз съм била на изпит.
    Аз и преди изпита нямах никакви притеснения,дори по математика отидох няква весела,влязох направих си го и после им се чудех как всички се оплакваха колко е било трудно.То че беше,беше,ама на мене хич не ми и пукаше.
    За притеснение място не може да има,трябва да сте уверени в себе си,това е най-важното.
    Айде и много успехи от мене и на двата изпита.

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    az sum 8 mi,ko da kaga
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Град
    СофиЯ
    OoOoOoo,аз вечерта преди изпита по БЕЛ се наревах яко,ама като отидох сутринта не ми пукаше,влезнах и си го направих.Надявам се и по математика така да стане,ама сега не се притеснявам толкова,то там хора не яли...
    So if you're asking me
    I want you to know
    When my time comes
    Forget the wrong that I've done
    Help me leave behind some
    Reasons to be missed...

Град
    Варна
    Аз съм седми клас.. Честно казано много повече се страхувах от математиката, само че като мина българския и видях. че хора не ядат се успокоих ...затва просто ще отида, ще направя каквото мога и тва е....засега единственото ми притеснение е да не се падне изключително гаден изпит.... Пък за това как се чувствам- :P ..... ми ето тва ми е на сърцето
    The only thing that cause to fear,
    is runing out of beer!

Изобщо не ми пука, като се има в предвид, че хич ме няма по математика. По БГ съм мн. добра (колко съм скромна само ) обаче ми беше хипер притеснено, даже вечерта преди изпита не можах мн да спя

Повече от фен
    По Математика въобще не ме е бъзе.
    Trust, will, courage - the three things one must have!

Град
    Razgrad Cartel
    аз имах да реша 30 страници задачи за около месец,не ги реших,след това трябваше за седмица да ги реша,пак не ги реших и после се отказах да ги решавам.Взех го с 4.200

Успех утре! Аз се притеснявам донякъде , но се надявам да се справя! Като не внимавам правя много грешки , а на тест това може да е фатално ... Геометрията ми е трудна , но смятам че ще се справя Насочил съм се към най-елитното училище в града , трябва да се справя

Мега фен Аватара на Pedigree
    Град
    на стола
    Ами, ние сме леко спечени.

Ама ще се оправим, па и без това нямам търпение да минат тези изпити, да видя резултатите, че ми писна от това цялото напрежение.

Успех на всички!

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    По БЕЛ ми беше по-претиснено...Сега по математика малко ме е страх(представете си),да не направя някви глупави грешки...Аз каквато съм тъпичка односно математиката ...Моля се само да не изкарам някоя тройка...Че тогава къде ше вляза...

Слетобяд ще си попреговоря малко...

Ох,да мине и тоя изпит,да ни кажат оценките и да заминаваме на море! ...Умръзна ми вече от това напрежение и решаване на тестове.

Град
    World of MINIMAL

Re: изпит по Мат 7-ми клас ..

Цитирай Първоначално написано от HelSy
    как се чувствате един ден преди него ?! нервни , отчаяни, ревете , режете си вените споделяйте ;]]]

аз лично не съм мн притеснена щот утивам да се пробваам и дори и да не го зема ( изпита ) не е края на света (:
    хаха от всичко по малко.. хем ми е нервно. хем ми се реве.., хем съм отчаян.. чак да си режа вените заради един изпит..

Здравейте и от мен..по БЕЛ много се притеснявах, сега и по математика е така, но в момента ми е някакво заспало и не се трефожа много.. много много искам да имам 5 ама..ако дадат някой гаден изпит и 3ката ми е в кърпа вързана
    настроението ми е смесено,хем не искам да идва,хем искам всичко да мине

Мега фен
    Бегай, беееее, изпити-отживелица.

Град
    World of MINIMAL
    хаха от изпита по БЕЛ колко имате г/д.. ако си помните отговорите и сте си ги сверили .. ?

Град
    PlD ;]
    veni7y при мен положението беше същото .. само разликата е,че не спах вечерта щото чатих с някфи и изобщо не ми беше притеснено понеже знам , че в бг съм окей .. ама тая математика толкова да я мраза
    Обаче с една мисъл приживявам .. че след изпитите ще се убия от излизане и няма да се спра вкъщи

успех на всички и ако има някой в английската около 45-та стая обаждайте се !

no doubt-don't speak

Град
    Montreal, CA
    Абе да си призная и аз съм се яко спекла ...по БЕЛ не бях толкова притеснена,но по мат хич ме няма..Не знам все пак ше се надявам да изкарам неква 4ка

бая съм сдух преди тоя изпит... щото повече от 4.80-5.03- на пробен не съм изкарвала, а на изпита няма да се случи чудо, че да изкарам над 5,50.
    По български си бях спокойна, щото ги разбирам нещата иии няма проблеми
    по математика обаче съм абсолютен ръб...

Your worst enemy is your self
    Will you fight, or give in?

кво да кажа и аз гадно ми е да не се усера с някоя 3ка но се надявам да е лесен теста и поне да покажа всичко от себе си и поне 4,5да искарам УСПЕХ НА ВСИЧКИ УТРЕ!
    Преди да се разсърдиш, увери се че нямаш повече усмивки

оф аз съм доста зле с математиката и се притеснявам ами ако е мн труден теста :shock: :shock: :shock: :cry:

Абе, той теста по математика си е по-труден!Ще видим утре!Аз на българския имам само 3 грешки !ЩЕ видим математиката!Успех

Град
    In the middle of Nowhere
    абе аз не съм притеснена мога да кажа дори,че се чуствам много по-сигурна по мат отколкото по бел...неска бях на плаж и съсвем забравих.утре ще отида ще направя квото мога,апък квото стане...ако не вляза няма да умра..
    Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..

Град
    PlD ;]
    йеп има и осми клас

no doubt-don't speak

Супер фен Аватара на gabi_94
    чувствам се много по-спокойна отколкото бях по бел. Просто по математика знам че не мога да направя кой знае какво и нямам големи надежди. По бел пък знам че зная много, но от притеснение не направих достатъчно. Имам доста грешки а се надявах на много по-добър резултат. Затова по матемтика мие вече все едно.Ще гоизкарам някак.
    If you do not tell the truth about yourself
    you cannot tell it about other people!

Супер фен Аватара на pifiella
    Град
    Шоколадовия град
    По БЕЛ почти не спах беше ми много притеснено ,а за утре ....вчера направих един тест за 2 часа и половина реших 46 задачи без грешка...ама утре ше видим ко ще стане .Не съм притеснена не ми пука ,ако не го изкарам ще си седя още една година в същото училище и тва е.Се пак утре не идва апокалипсис -а изпит!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си