.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 30

Харесва ли ви в училище?

kakvo mislite za u4ili6teto?xaresva li vi ,mislite li 4e e po-dobre da rabotite otkolkoto da u4ite?6te vi lipsva li sled vreme?i ima li ne6to,koeto mrazite tam?

т.7
    krem4et0

Град
    СофиЯ
    Обожавам да ходя нба даскало колкото и странно да звучи... Нищо не мразя,обичам го даскалото!
    So if you're asking me
    I want you to know
    When my time comes
    Forget the wrong that I've done
    Help me leave behind some
    Reasons to be missed...

Мразя го.Мразя класа си.МОже би и за това ходя с нежелание на даскало.Преди обичах да хода,ама то и класа ми си беше прекрасен и го обожавах,и за тфа .А за е тъпо,сички се делят на групи,има там някакви които се мислят за принцеси,за лидерки ии се надуват.Абе тъпа работа.Ще ми липсват,ама тва е положението

Фен Аватара на Persie
    Град
    София
    Определено го заобичах, но чак когато се разделих с него.Едва от месец не съм ученичка, а вече ми липсва онова безгрижно ежедневие, учителите, приятелите ... всичко ...
    [b][i]Je t'aime au-del

i

na men ni6to nqma da mi lipsva tam , za6toto ni6to xubavo ne sam vidqla.edinstveno skandali , mizerii,prostotii
    I AM HOT , YOU ARE NOT !

Град
    Варна
    Ами аз сега кандидатствам (седми клас съм..) Стария ми клас беше много задружен, училището ми харесваше, но както навсякъде другаде и при нас си имаше скандали и разправии....Обичах да ходя на училище (през повечето време) и сега искрено се надявам да попадна в хубав клас ........
    The only thing that cause to fear,
    is runing out of beer!

Цитирай Първоначално написано от Voodo_doll
    Ами аз сега кандидатствам (седми клас съм..) Стария ми клас беше много задружен, училището ми харесваше, но както навсякъде другаде и при нас си имаше скандали и разправии....Обичах да ходя на училище (през повечето време) и сега искрено се надявам да попадна в хубав клас ........
    Пффф,дано попаднеш в по-хубав от моя

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    Абе,като видя къде съм приета,ще ти кажа.

хах...абе яко си е там са приятелите враговете гаджетата и тн... само да не дават домашно и да не на изпитват .. няя проблем да спинкам в час
    От студ умри!!! Гъзар бъди!!!

Супер фен Аватара на cunt
    Град
    София
    Предпочитам да работя.

Re: i

Разбира се,че харесвам училището.Даже бих казала,че го обичам.
    В него:
    1.Всеки ден научаваш нещо ново.
    2.Прави те човек.Кара те да свикваш с задълженията и отговорностите в живота.
    3.Забавляваш се.Прекарваш си страхотно.Намираш нови приятели.

Жалко,че лятната ваканация започна.

Не знам кое е по-приятно да работиш или да учиш,но щом всички родители казват,че да учиш е по-хубаво и искат да си върнат ученическите години,значи е така.
    Вярно,че понякога е неприятно да се караш с побъркан учител или с някой задръстен съученик,но какво от това?Ще го преживееш.
    London Tipton

Голям фен
    Град
    sofiq
    Преди неоценявах колко хубаво е там.Сега съм 10 клас и като си спомня че след 2 години няма вече.Предо броях годините до завършването ми.А сега неискам да свъшва.Верно много пъти даскалите са ни крещяли,класа ми е на групички и имаме некви "аз съм най-великата",ама ще ми липсват.Всичко ще ми липсва вечната разправия,вечния купон,мотаенето по куридора по време на час и всички онезиии простотиии които правихме.Да харесвам даскалото!!!

Град
    Велико Търново
    обичам учили6тето и всичко там 6те ми липссва.аз не съм студентка ,но бих предпочела да уча вместо да работиа.не,че съм мързелива,но по-добре е да има6 акъл,отколкото да се мъчи6 например в ниакой цех и да взима6 по 100 лв на месец.кофти е а?
    Руса кукличка

Аз съм студентка вече от една година и училището не ми липса... Но то и моето даскало беше място, където човек затъпява
    С малки изключения, учителите не проявяваха никакво желание да ни научат на каквото и да е, даже някои не влизаха в час.
    От 11 клас нататък в клас ходеха по 5 човека максимално.
    Изобщо...
    Поне се насочих към това, което искам да уча и да се реализирам професионално.

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от ^Miss_Independent^
    Обожавам да ходя нба даскало колкото и странно да звучи... Нищо не мразя,обичам го даскалото!
    Точно
    Don't worry, be happy!

Град
    Испания
    На 100% съм сгурна че ще ми липсва....то сега като се сетя че след 2 години няма да съм на даскало и ми се Няма нещо което не ми харесва....там са всичките ми приятели
    Toda mi vida habia sonado alguien como tu....

дААА !!!!! ОБИЧАМ ДАСКАЛОТО КОГАТО НЯМАМ МАТЕМАТИКААААА :P :P

Понякога наистина го мразя. Не, по-скоро отвратителното, неудовлетворително, несправедливо отношение на някои учители. Пък и съм принудена да слушам чалга там, да ме занимават с математика, да съм сред хора, с които не бих прекарала и минута, дори за пари... Така че, не, не го обичам.
    It's like I can't breathe
    It's like I can't see anything
    Nothing but you
    I'm addicted to you...

Не, средата не ми допада пълно е със лигави нафукани зубари иначе учителите ми са готини хора общо взето ,и добре че е една приятелка, да си се крепиме двете Мразя да съм на даскало, защото съм в общежитие, и съквартирантките ми тази година бяха пълни кифли, непоносими...На есен дано съм с някакви нормални зайки...
    „Граници? Никога не съм виждал такива, но съм чувал, че съществували в умовете на повечето хора” - Тур Хейердал

Супер фен Аватара на BrokenInnocence
    Започна да ми липсва чак след като се махнах. Докато бях на училище ми беше все едно честно казано, не ми беше най- любимото място на света, но нямах и нищо против. Класа беше готин, учителите повечето си ги харесвах... Като цяло... предпочитам да работя, но да е нещо, което наистина ми доставя удоволствие.
    No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.

обичам да ходя на училище искам да ям там да спя там абе да живея там мн ще ми липсва и е мн по-яко да учиш от колкото да работиш!

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt

Re: i

Цитирай Първоначално написано от Your Nightmare
    Разбира се,че харесвам училището.Даже бих казала,че го обичам.
    В него:
    1.Всеки ден научаваш нещо ново.
    2.Прави те човек.Кара те да свикваш с задълженията и отговорностите в живота.
    3.Забавляваш се.Прекарваш си страхотно.Намираш нови приятели.

Жалко,че лятната ваканация започна.

Не знам кое е по-приятно да работиш или да учиш,но щом всички родители казват,че да учиш е по-хубаво и искат да си върнат ученическите години,значи е така.
    Вярно,че понякога е неприятно да се караш с побъркан учител или с някой задръстен съученик,но какво от това?Ще го преживееш.
    Съгласна съм с тебе
    Само че на мен малко простотии ми се случиха В сегашното ми училище ОбОжАвАх госпожата ми и й споделих такива неща ,където тя се закле ,че остава тайна и днеска на последния ден ,в който ме вижда мен + родителите ми ,на тях изпя всичко + си го доукраси . . . шибана работа ,аз и имах толкова доверие цялата година . . . .

Град
    In the middle of Nowhere
    сегашния ми клас които беше(7ми за 8ми съм и кандидатсвам)е супер наи-хубавия всички си ги обичам и мнофо ще ми липсват...преди от 1-4 клас бях в друго даскало,сруг клас които беше ужасен с никои неможеше да се говори нормално всички бяха "най" мислеха за кви ли не и все още се мислят много искам ако ме приемат няккъде класа ми да е като този в които съм сега...и да от 5ти клас обожавам да ходя на даскало но преди това ходих с нежелание защото класът ми беше отвратителен
    Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..

ima qki momenti..ama kato cqlo ne
    I'm from the west side of the 6-4 impala
    When niggas say where you from
    Well never say holla
    Gun on the left side!

Имах перфектен клас .. и наистина заобичах училището си ..
    ONCE A RED , ALWAYS A RED !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си