- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Готин Начин Да Препишеш На Тест
Ами ако искам да препиша някво съчинение по литература ? Трябва да се затрупам с бутилкиИначе е яко, никой даскал няма да се усети.
Абе умно измислено е,ама...
Много усилия,а супер малко можеш да препишеш-тъй като пространството е малко
Не бих тръганала да преписвам така...няма смисъл..![]()
Ne e zle, ama mnogo rabota pak i malki ne6ta samo moje da se pi6at na 1 6i6e
Приятел ти е този, не който ти бърше сълзите, а този който не те кара да плачеш...
аааааааааааааамного яко.наистина много добрър начин за преписване
Иванчо имал странна болест-всеки път когато запалел цигара пред баща си му потичала кръв от носа...
Изобщо не е добре измислено.Аз ше трябва да си наредя чинна и тоя зад мене с шишета,та да си напиша всичко.Първоначално написано от Under_my_skin
А и е много играчка...
ех че сте и виййй значище си купите дерби киви или кола :P :P няма значение и готово
оставате само натписа "ДЕРБИ" и готово
ама може да има и...
![]()
![]()
-->> Не става само с ядене.... требва и пиене <<--
ами вече в ммента има хиляди начини да за преписване и не бих избрал този...
абе с тия m-tel relaxi и безплатните номер си изкарах стипендия![]()
сядам от към стената или прозореца слагам слушалките (едната де) и полото до врата звънкам на един фр и той ми говори ...
а може и със снимки ако тела ви е с хубава камера ... ама става само при някои г-жи![]()
"Оценяват го само неслучайните , които в сърцата си съхраняват истината"
Добре, ама на нас не ни дават да оставяме работите на чина![]()
Но все пак ако измисля нещо ще ви кажа.за сега се сещам само, че можете да го направите с опаковка от вафла хипер...![]()
www.river-of-flame.piczo.com
Name-->>VlaDimiR??!<<-
†Escalation666†
97% ot mujete sa geiove, ako ti si ot onezi 3% sloji tova v podpisa si xD
Eto me i men (leshper)
Принципно е идейно, не отричам, но си е голяма играчка..
Това бих го приложила само на места, където много ми зависи оценката и знам, че даскалите(или квесторите)са много наблюдателни и съвестно си гледат работата..
А и кофтито е, че не може да се побере кой знае колко инфо..
Аз съм правила нещо подобно, но в носна кърпичка от вътрешната страна.. няколко пъти през часа симулирам, че си духам носа, после да видим дали даскалът ще има смелостта да ми пипа кърпичката![]()
![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
ОЩЕ ЕДИН НАЧИН ДА ПРЕПИШЕШ КАЧЕСТВЕНО: Перфектно е за охрана, конференции, вземане на трудни изпити и всичко свързано с вашия просперитет.
Става за всеки GSM или радиостанция. Нишката е невидима с просто око, слушалката влиза безопасно и незабележимо в ушния какал, микрофонът е с висока чувствителност.
Гаранция 4 месеца.
Цена: 100лв.
Най-добре ме търсете на
GSM 0878 41 82 96, Пловдив
хахах яко.. но и на нас не ни дават да слагаме нищо на чина
.... само химикал .. и чантите отпред пред дъската
![]()
При нас е най-лесно. Даскалите са глупави и заспали. Изваждаш учебника по дадения предмет и преписваш.А ако те хванат................нищо.![]()
![]()
When I`m bad,I`m better!
Яко ... ама на нас са ни забранили да слагаме храна и напитки по чиновете.. затова пък аз крия в моливника или действам с габърчетата![]()
БисквитенотоЧудовище
Еее кофти тогаа...ама щом си измислил начин тва е добре.![]()
When I`m bad,I`m better!
Голяма играчка е, но като идея е супер. Ама докато го нагласям, мога да си науча направо за теста.![]()
![]()
\/
Никога не спирай да се усмихваш, може би някой живее за усмивката ти!