.
Отговор в тема
Страница 2 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 120
    Ако ти не се харесваш, промени нещо в себе си, защото ако сам/а се чувстваш непривлекателен/а, другите никога няма да те възприемат за секси...ти просто излъчваш несигурност.
    По темата - ДА

Град
    BurGasSs 8-)
    не винаги.. нз що.... зависи как ще се облека и тн... но има и моменти, в които се чувствам адски секси и тн и виждам как някои се обръщат след мен...казвали са ми , че съм секси .... ама нещо не им вярвам...

Мега фен
    Град
    SF
    Ъхх.. не знам. Казват ми го, но аз за себе си съм много крити4на...

Робинята на Quench

Всяка сутрин ставам, отивам в банята и се гледам в огледалото - Рошав, Гурлясъл, Подут, Брадясъл - Мацките са луди по мен

Град
    в куза :)
    еба ли го ... важното е да се харесваш

Много момичета ми казват, че имам sexy задник. Ама не се имам за сексапилен...

Бати темата ... който трябва си ме харесва ... Хора всякакви .. един ми се кефи мноого - друг не ме понася Всичко е индивидуално :P
    Здрав като Арни, хубав като Брад Пит, с погледа на Де Ниро и лижа като Ласи :P

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Да, мисля че съм секси, колкото и тъпо да е да се хваля сама. Наскоро без малко да предизвикам няколко катастрофи......така се бяха зазяпали шофьорите.

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    Да, мисля че съм секси, колкото и тъпо да е да се хваля сама. Наскоро без малко да предизвикам няколко катастрофи......така се бяха зазяпали шофьорите.
    Хаха и аз днеска така Майка ми само вика "Абе, Сандра, ще предизвикаш пътно произшествие"

Град
    Студентски град!
    Цитирай Първоначално написано от slun4ice
    Хаха и аз днеска така Майка ми само вика "Абе, Сандра, ще предизвикаш пътно произшествие"
    Тцтц...брей ми вие се изкарахте бахти сексито...еми ок я кажете колко пъти ходите на фитнес седмично и каква диета спазвата?какъв тип е твоето тяло?Мога да ви кажа че се занимавам от достатъчно дълго време с бодибилдинг и пак се нямам за секси!Моето мнение-малко или много трябва да се съобразявате с тва което ядете и колко спортувате за да се наричате СЕКСИ!

Да, харесвам се, не съм перфектна (то перфектни хора няма), но мисля, че изглеждам добре.Аз се харесвам и приятелят ми ме харесва - това е важно.Всеки човек е уникален и различен, така че важното е да се харесваме такива каквито сме.
    Да живее естествената красота!(естествено не да се оставяме космясали .. хахаха)
    Не е важно какво говорят зад гърба ти, важно е като се обърнеш всички да мълчат!

Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от ss
    Тцтц...брей ми вие се изкарахте бахти сексито...еми ок я кажете колко пъти ходите на фитнес седмично и каква диета спазвата?какъв тип е твоето тяло?Мога да ви кажа че се занимавам от достатъчно дълго време с бодибилдинг и пак се нямам за секси!Моето мнение-малко или много трябва да се съобразявате с тва което ядете и колко спортувате за да се наричате СЕКСИ!
    Аз не мисля, че 1 слаба жена е секси. За сексапил си трябва месце. Имам си дупенце, краката ми са леко закръглени, а преди малко нагънах 1 вафла. Но харесвам лицето си, харесвам косата си, която се откроява сред тълпата, смятам извивките си за хубави, а в рокля или пола изглеждам много добре. В крайна сметка сексапилът си уе субективно понятие. И все пак за мен не е секси жена, която има само мускули или от дупето й ссе подават 2 голи кокала, вместо крака.

Супер фен
    е как да не съм, аз сам си посягам, пък за момиченцата да не говорим кво ми правят

Голям фен
    100% сигорна че в очите на моя
    изглеждам ацки секси,както и той за мен.
    Иначе не ми липсва и самочуствие.

Град
    Студентски град!
    Цитирай Първоначално написано от ss
    Аз не мисля, че 1 слаба жена е секси. За сексапил си трябва месце. Имам си дупенце, краката ми са леко закръглени, а преди малко нагънах 1 вафла. Но харесвам лицето си, харесвам косата си, която се откроява сред тълпата, смятам извивките си за хубави, а в рокля или пола изглеждам много добре. В крайна сметка сексапилът си уе субективно понятие. И все пак за мен не е секси жена, която има само мускули или от дупето й ссе подават 2 голи кокала, вместо крака.
    Аз тези неща за мусколите и за кокалите не сам казвал!Значи е ло6о да се подържа тялото?Значи всеки модел и известна лично които ходят на фитнес и малко или много се съобразяват с това което ядът не са секси?Имаш погрешни представи,не мисли че цял ден може да си стоиш на задника да ядеш фафли и най-накрая да излезеш и да си най-секси еми не не става моето момиче няма как да стане тва!Всичко трябва да се подържа...

hottie
    Guest
    има и дебели жени, които са невероятно сексапилни! Както споменах по-горе познавам такава и мъжете са й на краката !

Град
    Свищов
    Аз не се намирам за дебела жена. Не ходя на фитнес, защото здравето ми не го позволява, но всеки ден се занимавам с нещо у дома. Внимавам какво ям, но просто сега ми се прияде това и вместо да ме гложди и да се моря от мисълта колко ми се яде с хапвам. За възрастта и за годините си тежа нормално, ишзглеждам добре и определено мисля, че има какво да се види в мен. И да, мускулистите и слаби жени не са секси. за сексапил си трябва дупе и гръд.

Град
    Варна
    Не но като си сваля "гащите" ДА

Прекалено слабата жена е кофти гледка и определено едно по-закръглено момиче според мен би направило доста по-голямо впечатление от изпит чироз. Самата аз се опитвам да кача 1-2 килца, не повече, но не става...
    Сексапила идва от начина по който се чувстваш - ако се чувстваш така и излъчването ти ще е такова, ако не се - няма. Аз самата имам периоди, когато си самовтълпявам, че не приличам на нищо, а иначе редовно привличам мъжките погледи, но не е защото примерно съм се гримирала и облякла по-така... нося си съвсем нормални дрехи, а грим рядко слагам. Просто харесвам това, което виждам в огледалото и се отразява на цялостното ми излъчване.
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Град
    Свищов
    Точно...аз си се харесвам, вървя с високо вдигната глава, позволяввам си да нося по-разголени и по-къси рокли да речем. И изобщо мисля, че съм привлекателна. Пък който не ме харесва си е негов проблем. Важното е, че аз си се харесвам.

Ей , ss , много ми е интересно да видя как изглеждаш и като ходиш на фитнес какво можеш да покажеш? Предполагам , че си надут с химия като бролер , ама това е друг въпрос. И щом krem4et0 се харесва теб това какво те засяга. На пук на това ще ти кажа , че и аз не ходя на фитнес и не се ограничавам с храната и изглеждам секси , колкото и надуто да звучи, защото ми е писнало от комплексари без собствено мнение и завист, то това си е ген да не ти се лепи.
    Не е важно какво говорят зад гърба ти, важно е като се обърнеш всички да мълчат!

А и пък ако видиш приятеля ми как изглежда и че не бутвал химия и тем подобни глупости .... просто можеш да мечтаеш за такова тяло и най- вече не е комплексар като повечето момчетии в днешно време.

Град
    Студентски град!
    Не знаеш значението на думата химия нали...100%?!Такам тоя твоя така наречен ,,ген''се нарича ектоморфно тяло,и така нареченото ,,не лепене на мазнините''се нарича бърз метаболизъм който е по характерен за твоя тъп тяло заедно с по тънките кости!Таа пак ли искаш да си говорим за ,,химия''?!Вместо да се изказваш неподготвена,по добре да беше прочела нещо по биология,та да има нещо в главата-може би и коментарите ти ще звучат по умно

За моя тъп тяло - няма какво да говорим (научи се на грамотност и не ме убиждай ако обичаш, не сме тук да се обиждаме, а да споделяме)
    Химия:
    стероиди
    ти знаеш ли какво може да причини една инжекция от "химииките ви"
    на организма.
    Посочи ми един жив човек на около 50-60 години , който да си е блъснал поне една инжекция?Такива хора няма.
    Най - честата смърт за тях е инфарктът.
    И сега някакви пикльовци, които се надуват като бролери и не им стават пишките по на 18 години .... нямам думи.
    На мен не ми трябва значението на думата "химия".
    Защото един учен е казал "Сега сме в ерата на изродите"
    и наистина е така.Замисли се колко момчета на 15-16 години НЕ взимат химии и стероиди ... малко са нали.
    А знаеш ли че цикълчето на метанчето, дето го взема цяла България
    за един месец ти струва около 20-30 лева?А да не говорим че като се напомпаш яко с тея боклуци и не влезеш един месец във фитнеса ще приличаш на маймунка.Защото именно тези инжекцийки задържат вода във мускулите ти и веднага мога да позная кой се е напомпал и кой не е.То се вижда ясно и точно - плакне се - все една има една турбичка с вода.

Може и да не се изказвам добре , но съм изнервена и бързо пиша.
    Е , поне се утешавам , че съм по - грамотна от теб. Пхахаахх

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си