- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Мислите ли, че изглеждате секси ?
Ако ти не се харесваш, промени нещо в себе си, защото ако сам/а се чувстваш непривлекателен/а, другите никога няма да те възприемат за секси...ти просто излъчваш несигурност.
По темата - ДА
не винаги.. нз що.... зависи как ще се облека и тн... но има и моменти, в които се чувствам адски секси и тн и виждам как някои се обръщат след мен...казвали са ми , че съм секси .... ама нещо не им вярвам...
Ъхх.. не знам. Казват ми го, но аз за себе си съм много крити4на...
![]()
Робинята на Quench
Много момичета ми казват, че имам sexy задник.Ама не се имам за сексапилен...
![]()
Бати темата ... който трябва си ме харесва ...Хора всякакви .. един ми се кефи мноого - друг не ме понася
Всичко е индивидуално :P
Здрав като Арни, хубав като Брад Пит, с погледа на Де Ниро и лижа като Ласи :P
Да, мисля че съм секси, колкото и тъпо да е да се хваля сама. Наскоро без малко да предизвикам няколко катастрофи......така се бяха зазяпали шофьорите.
Хаха и аз днеска такаПървоначално написано от krem4et0
Майка ми само вика "Абе, Сандра, ще предизвикаш пътно произшествие"
![]()
Тцтц...брей ми вие се изкарахте бахти сексито...еми ок я кажете колко пъти ходите на фитнес седмично и каква диета спазвата?какъв тип е твоето тяло?Мога да ви кажа че се занимавам от достатъчно дълго време с бодибилдинг и пак се нямам за секси!Моето мнение-малко или много трябва да се съобразявате с тва което ядете и колко спортувате за да се наричате СЕКСИ!Първоначално написано от slun4ice
Да, харесвам се, не съм перфектна (то перфектни хора няма), но мисля, че изглеждам добре.Аз се харесвам и приятелят ми ме харесва - това е важно.Всеки човек е уникален и различен, така че важното е да се харесваме такива каквито сме.
Да живее естествената красота!(естествено не да се оставяме космясали .. хахаха)![]()
![]()
![]()
Не е важно какво говорят зад гърба ти, важно е като се обърнеш всички да мълчат!
Аз не мисля, че 1 слаба жена е секси. За сексапил си трябва месце. Имам си дупенце, краката ми са леко закръглени, а преди малко нагънах 1 вафла. Но харесвам лицето си, харесвам косата си, която се откроява сред тълпата, смятам извивките си за хубави, а в рокля или пола изглеждам много добре. В крайна сметка сексапилът си уе субективно понятие. И все пак за мен не е секси жена, която има само мускули или от дупето й ссе подават 2 голи кокала, вместо крака.Първоначално написано от ss
е как да не съм, аз сам си посягам, пък за момиченцата да не говорим кво ми правят![]()
100% сигорна че в очите на моя
изглеждам ацки секси,както и той за мен.
Иначе не ми липсва и самочуствие.![]()
Аз тези неща за мусколите и за кокалите не сам казвал!Значи е ло6о да се подържа тялото?Значи всеки модел и известна лично които ходят на фитнес и малко или много се съобразяват с това което ядът не са секси?Имаш погрешни представи,не мисли че цял ден може да си стоиш на задника да ядеш фафли и най-накрая да излезеш и да си най-секси еми не не става моето момиче няма как да стане тва!Всичко трябва да се подържа...Първоначално написано от krem4et0
има и дебели жени, които са невероятно сексапилни! Както споменах по-горе познавам такава и мъжете са й на краката !
Аз не се намирам за дебела жена. Не ходя на фитнес, защото здравето ми не го позволява, но всеки ден се занимавам с нещо у дома. Внимавам какво ям, но просто сега ми се прияде това и вместо да ме гложди и да се моря от мисълта колко ми се яде с хапвам. За възрастта и за годините си тежа нормално, ишзглеждам добре и определено мисля, че има какво да се види в мен. И да, мускулистите и слаби жени не са секси. за сексапил си трябва дупе и гръд.
Прекалено слабата жена е кофти гледка и определено едно по-закръглено момиче според мен би направило доста по-голямо впечатление от изпит чироз. Самата аз се опитвам да кача 1-2 килца, не повече, но не става...
Сексапила идва от начина по който се чувстваш - ако се чувстваш така и излъчването ти ще е такова, ако не се - няма. Аз самата имам периоди, когато си самовтълпявам, че не приличам на нищо, а иначе редовно привличам мъжките погледи, но не е защото примерно съм се гримирала и облякла по-така... нося си съвсем нормални дрехи, а грим рядко слагам. Просто харесвам това, което виждам в огледалото и се отразява на цялостното ми излъчване.
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
Точно...аз си се харесвам, вървя с високо вдигната глава, позволяввам си да нося по-разголени и по-къси рокли да речем. И изобщо мисля, че съм привлекателна. Пък който не ме харесва си е негов проблем. Важното е, че аз си се харесвам.
Ей , ss , много ми е интересно да видя как изглеждаш и като ходиш на фитнес какво можеш да покажеш? Предполагам , че си надут с химия като бролер , ама това е друг въпрос. И щом krem4et0 се харесва теб това какво те засяга. На пук на това ще ти кажа , че и аз не ходя на фитнес и не се ограничавам с храната и изглеждам секси , колкото и надуто да звучи, защото ми е писнало от комплексари без собствено мнение и завист, то това си е ген да не ти се лепи.
Не е важно какво говорят зад гърба ти, важно е като се обърнеш всички да мълчат!
А и пък ако видиш приятеля ми как изглежда и че не бутвал химия и тем подобни глупости .... просто можеш да мечтаеш за такова тяло и най- вече не е комплексар като повечето момчетии в днешно време.
Не знаеш значението на думата химия нали...100%?!Такам тоя твоя така наречен ,,ген''се нарича ектоморфно тяло,и така нареченото ,,не лепене на мазнините''се нарича бърз метаболизъм който е по характерен за твоя тъп тяло заедно с по тънките кости!Таа пак ли искаш да си говорим за ,,химия''?!Вместо да се изказваш неподготвена,по добре да беше прочела нещо по биология,та да има нещо в главата-може би и коментарите ти ще звучат по умно
![]()
За моя тъп тяло - няма какво да говорим (научи се на грамотност и не ме убиждай ако обичаш, не сме тук да се обиждаме, а да споделяме)
Химия:
стероиди
ти знаеш ли какво може да причини една инжекция от "химииките ви"
на организма.
Посочи ми един жив човек на около 50-60 години , който да си е блъснал поне една инжекция?Такива хора няма.
Най - честата смърт за тях е инфарктът.
И сега някакви пикльовци, които се надуват като бролери и не им стават пишките по на 18 години .... нямам думи.
На мен не ми трябва значението на думата "химия".
Защото един учен е казал "Сега сме в ерата на изродите"
и наистина е така.Замисли се колко момчета на 15-16 години НЕ взимат химии и стероиди ... малко са нали.
А знаеш ли че цикълчето на метанчето, дето го взема цяла България
за един месец ти струва около 20-30 лева?А да не говорим че като се напомпаш яко с тея боклуци и не влезеш един месец във фитнеса ще приличаш на маймунка.Защото именно тези инжекцийки задържат вода във мускулите ти и веднага мога да позная кой се е напомпал и кой не е.То се вижда ясно и точно - плакне се - все една има една турбичка с вода.
Може и да не се изказвам добре , но съм изнервена и бързо пиша.
Е , поне се утешавам , че съм по - грамотна от теб. Пхахаахх