.
Отговор в тема
Страница 3 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 120

Hybrid View

?????????? да чуя мнение?
    Не е важно какво говорят зад гърба ти, важно е като се обърнеш всички да мълчат!

Голям фен

Град
    Студентски град!
    Наистина незнаеш нищо...по думите ти разбирам,че дори нямаш ни най-малка представа за това което казваш...знаеш най-общите неща,а от това което прочетох има няма 10% вярно...ама иначе агресивна и веднага със самочуствие отговаряш (нищо че не е верно духът е важен)хехе още си много малка когато пораснеш още 4-5г. и с някоя друга прочетена книга ще знаеш малко повече и вече самочуствието ти ще има покритие !Иначе и сега радваш много

Пхахахах от къде знаеш че радвам много и я ми кажи нещо невярно от това което казах???Хайде да видим г-н Компетентен във всички области.
    Не е важно какво говорят зад гърба ти, важно е като се обърнеш всички да мълчат!

Град
    Студентски град!
    Е щом настояваш...Така няма хора които са блъскали химия над 50-60 год Ето е Арнолд...не само че е пил а и върхо него са се тествали някои продукти и т.н.Не ти трябва да знаеш просто какъв е бил...отделно и наркотиците са ги тровили...
    Значи така наречените строиди и анаболи и др. продукти се изпозват над 95% от спортисти,а не от нормални момчета!А така ли си мислиш,че всеки може да стане такъв?-еми тря си много тъп за до го кажеш!Може би не разбираш,но генетично нямаш повече стероидни рецептори на мусколите просто ,,ХИМИЯТА ТИ''няма да бъде усвоена а ефекта ще е никакъв!Не ти ли е хрумвало,че някои момчета спазват хранителен режим и редовно ходят на фитнес и го правят с желание и много воля-и случайно не се интересуват от химия!Цикъла не е 20-30 лева на месец,а малко над 100лв на месец(разбира се зависи от много неща)знам го защото имам приятели в спортната академия.Задържането на вода не е от стероидите а от анаболите и от 1 хранителна добавка наречена креатин!Външно неможе да се види се е да видиш на някои черния дроб и да кажеш той е болен тва ме разби!А иначе знаеш много повече от мен....

Знам какво е креатин,хранителна добавка.
    И много се лъжеш че едно цикълче от метана струва около 100 лв.
    Аааа чакай малко ,Арнолд сиг не си е бил ИНЖЕКЦИИ,а то ако е в момента здравето му е съсипано до край.
    Приятелят ми от 14 години спортува Киокушин и досега само с аминокиселини и хранителни добавки се поддържа , той където 2-рият му дом е залата , не смее да се блъска с инжекции , а ти ми говориш че разбираш.Той си взема аминокиселини и хранителни добавки и му е добре.И всички си мислят че той се боде с глупости,ама той е от малкото хора,които ходят в залата и не се блъскат с глупости.
    Дори и големите спортисти не трябва да се зобят с такива глупости,ама кой да чуе , нали всичките трябва да са яки.
    Некви простачета , ходили 1 -2 месеца на фитнес и после надули ръчичките,ама как се доказва на такива?Никак.
    От твоите приказки ми стана ясно колко разбираш ... така че прави каквото искаш ,а пък мен не ме гледай.

Град
    Студентски град!
    Не наистина вече е под нивото ми да пиша в тази тема...

Мега фен
    Град
    Utopia..
    Цитирай Първоначално написано от ss
    Не наистина вече е под нивото ми да пиша в тази тема...
    мога да те запозная с над 10 момичета, на които кракът им не е стъпвал във фитнес и изглеждат перфектно
    това, че на тебе блъскането ти е мания, не значи че е задължителен, за да изглеждаш добре
    изкарай си филмите от главата

Град
    Интернационал
    това с фитнеса е вярно ! през комунизма такива капиталистически изродщини не е имало и хората пак са изглеждали нормално а не кат ся с големи вратове и джипове да играят ролята на биячи !
    ПРОЛЕТАРИИ - ОБЕДИНЕТЕ СЕ !

Супер фен Аватара на air_J
    Град
    Свищов Town
    Аз не можах да разбера един човек кога е секси, защото досега от темата се разбира, че секси е човек, който се харесва. Да, но по тази логика излиза, че едва ли не 75% поне от хората са секси, което най-малкото не е вярно, да не говорим, че по-голяма тъпотия не бях чувал - секси е този, който харесва сам себе си - да, да! Иначе съм 100% за ходенето на фитнес, но ви съветвам да не намесвате темата "фитнес" в темата за сексапила, че като гледам мненията нагоре и просто не се издържа...
    Левски шампион але але!

Град
    София

Re: Мислите ли, че изглеждате секси ?

Цитирай Първоначално написано от zabravana
    mislite li , 4e izglejdata sexy i 4e prevli4ate protivopolojniq pol?xaresvat li vi
    Не мисля. Ако беше така щях да знам.
    Don't tell me what I can or can't do !

Всеки човек има различни представи за "секси"! За някой човек някой грозен образ за друг може да му изглежда секси или някой съвсем изчанчен образ... На понятието "секси" НЕ може да се сложат никакви граници!!! Ае, затварайте темата!
    Fuck Anorexia. You're still UGLY on the inside!
    KoRn - Twisted Transistor

Haha do sq samo 2ma mangovci sa mi kazvali sexy Inache ne mislq che sum sexy,kato cqlo imam dobro tqlo :P No ne dostatuchno
    ~Remember,remember...25th of November~

Определено казвали са ми а и аз го мисля
    LoSing You Is lIkE liVing in A worLd witH no aiR..

hottie
    Guest
    Кремче аз не казах , че си дебела Дадох друг пример. Имах предвид, че според мен човек е секси, когато се чувства така. Не е само до харесване ами и погледа, облеклото, начина на държане и т.н.

plasti4nata herurgiq moje da napravi i krava da izglejda sexy!

Цитирай Първоначално написано от _HATERKA_
    plasti4nata herurgiq moje da napravi i krava da izglejda sexy!
    Знаех си,че имаме скрит зоофил
    А по темата-ми много ясно,че съм секси,как иначе,с изключение на сутрините,ма към обед ставам секси

Град
    Between The Hell and The Heaven
    казвали са ми го...не знам до колко е вярно
    понякога си мисля,че съм,понякога-не
    пука ми-квато съм,такава-не мога да се променя

From green to red our days pass by waiting for a sign to tell us why are we dancing all alone?

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Мъжа не ходи на фитнес, ама за 2 месеца извая супер тяло, редейки паркет, монтирайки щори, боядисвайки, циклейки. По-добре свърши нещо полезно и изкарай някой лев, вместо да харчиш такива по зали...Хем си здрав, хем имаш пари, хем извайваш и тяло. А тази вечер минах пеша 12 км, така че.......мисля, че достатъчно изгорих, че да си хапна 1 парченце шоколад.

Хоти, не съм имала предвид твоето мнение, а на ss.

по секси сам от чафка в разножителен период

Град
    София
    Не мисля, че съм секси. Аз съм сигурен, че съм секси!

Поне има хора , които подкрепят мнението ми. И този ss като видя че няколко човека мислят като мен се отказа да спори.
    Ей такива хора като него не могат да ме трогнат със знание.
    Той сам показа , че нищо не знае за фитнеса и за химийката.
    Знам доста повече неща,както казах вторият дом на приятеля ми е залата и фитнеса (не искам да се хваля ,не обръщайте така нещата) , а той ще ми спори че нещата , които знам не са така.
    Да се боцкат като бролерчета с метанче, пък после ще ги видим.
    По темата : Въпросът е дали се смятаме за секси , нали така?
    Да, отговорих вече и не смятам че ако някой си не ме харесва ще си променя мнението.
    А пък тези простотии , че само тези , които ограничават храната си и, които ходят на фитнес са секси - пълни глупости

Град
    София
    честно да си кажа не мисля че съм секси....но постоянно ме обарват...

Цитирай Първоначално написано от mishaaaaa
    Поне има хора , които подкрепят мнението ми. И този ss като видя че няколко човека мислят като мен се отказа да спори...
    Така....много рядко чета тоя форум и то с единствената цел да се посмея когато няма какво друго да правя.И ето,че днес забелязах няколко теми в които си писала, е не се сдържах.Първо-няма хора които подкрепят мнението ти,просто ти така си мислиш(тоя процес не ти се отдава много много)Второ-човека ясно и точно,без да се заяжда се опита да ти обясни някои работи,но ти с твоя плитък акъл и измислено самочувствие си толкова заблудена,че повече няма на къде.Редиш глупост след глупост и се излагаш..просто спри да пишеш за неща,които не знаеш,а си чула от приятеля ти или от който и да е измислен герой...

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    Opredeleno mislq, che izglejdam sexy.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си