.
Отговор в тема
Страница 4 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 120
    Прилятелят ми - Републикански шампион по Киокушин , хах говори си .... да да измислен е
    ииии + това той никога не е стъпвал в залата , не знае нищо по тази тема.
    МОМЧЕТА , СМЕШНИ СТЕ МИ ВЕЧЕ.
    Прeлапай и ти сигурно си някой "разбирач" на тема фитнес.
    Не е важно какво говорят зад гърба ти, важно е като се обърнеш всички да мълчат!

Re: Мислите ли, че изглеждате секси ?

Цитирай Първоначално написано от zabravana
    mislite li , 4e izglejdata sexy i 4e prevli4ate protivopolojniq pol?xaresvat li vi

Moderated by miloto
    т.7 от Правилника
    men pak neme ebe haresvat li me -koito neme haresva da neme gleda
    obi4kam te beb4eto mi!
    bebeT00,beb4eto0o i aanitogb sa edni i sa6ti

Мега фен
    Град
    Utopia..
    Цитирай Първоначално написано от your_secret
    честно да си кажа не мисля че съм секси....но постоянно ме обарват...
    може да си грозна и пак да те обарват
    съвсем нормално
    а че се хвалиш с това не говори много добре за теб

Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    Мъжа не ходи на фитнес, ама за 2 месеца извая супер тяло, редейки паркет, монтирайки щори, боядисвайки, циклейки. По-добре свърши нещо полезно и изкарай някой лев, вместо да харчиш такива по зали...Хем си здрав, хем имаш пари, хем извайваш и тяло. А тази вечер минах пеша 12 км, така че.......мисля, че достатъчно изгорих, че да си хапна 1 парченце шоколад.

Хоти, не съм имала предвид твоето мнение, а на ss.
    Моят мъж пък направи супер ръце от вдигане на кашони с мобилни телефони. Аз пък не мога да разбера кое толкова е секси на мъж, който по цял ден блъска във фитнеса и е оформил гърди, по-големи от моите и ръка, по-широка от ханша ми... но все пак всеки е с вкуса си.
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Цитирай Първоначално написано от ss
    Тцтц...брей ми вие се изкарахте бахти сексито...еми ок я кажете колко пъти ходите на фитнес седмично и каква диета спазвата?какъв тип е твоето тяло?Мога да ви кажа че се занимавам от достатъчно дълго време с бодибилдинг и пак се нямам за секси!Моето мнение-малко или много трябва да се съобразявате с тва което ядете и колко спортувате за да се наричате СЕКСИ!
    Прав си от една страна, но от друга имаш някои пропуски.

Имай впредвид, че на възрастта, на която са повечето момиченца тук (предполагам 14-1 тялото им, метаболизма им са съвсем различни от тези на 30 годишните жени.

Повечето са слаби дори и без да спазват особени диети.

Просто гените имат изключително важно значение. Естествено, с фитнес може да се постигнат резултати също. Но ми се струва, че фитнеса е повече за момчетата, както и за тези момичета, към които природата не е била така благосклонна да ги дари с идеални тела.

Иначе ако питаш 100 манекенки колко от тях спортуват редовно и пазят много строги диети... истината ще е че не повече от 10% са изрядните. Останалото е просто ген.

Град
    na moreto
    pratete mi snimk i shte vi kaja dali ste sexi
    az znam che nishto neznam no drugite i tova neznaqt

ne mislq 4e sam sexy

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от Wrathchild
    Мъжа не ходи на фитнес, ама за 2 месеца извая супер тяло, редейки паркет, монтирайки щори, боядисвайки, циклейки. По-добре свърши нещо полезно и изкарай някой лев, вместо да харчиш такива по зали...Хем си здрав, хем имаш пари, хем извайваш и тяло. А тази вечер минах пеша 12 км, така че.......мисля, че достатъчно изгорих, че да си хапна 1 парченце шоколад.

Моят мъж пък направи супер ръце от вдигане на кашони с мобилни телефони. Аз пък не мога да разбера кое толкова е секси на мъж, който по цял ден блъска във фитнеса и е оформил гърди, по-големи от моите и ръка, по-широка от ханша ми... но все пак всеки е с вкуса си.
    И за мен не е секси. А и аз и с коремче си го обичам. Но той просто не прилича на себе си. Страшно отслабна, стегна се, а яде като разпран. И не е до метаболизъм, защото неговия е слаб. Просто 8-10 часа бечкане в тия жеги си казва думата. А понеже е на надник(плащат му на квадратен метър) и има изгода да работи много. за 2 дни изкарва толкова, колкото аз за 1 месец часове в училището, бе

Аз пък не съм... и на всичкото отгоре привличам повече от моя пол.
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Аз не съм секси ама не ме ебе.

Цитирай Първоначално написано от MoOnLiGhT_ShAdOw
    Най-важното е, че приятелят ми ме харесва такава, каквато съм, другите са без значение.
    +1
    A.D.I.D.A.S.

ми не знам и не ме интересува много де

Цитирай Първоначално написано от Wrathchild

И за мен не е секси. А и аз и с коремче си го обичам. Но той просто не прилича на себе си. Страшно отслабна, стегна се, а яде като разпран. И не е до метаболизъм, защото неговия е слаб. Просто 8-10 часа бечкане в тия жеги си казва думата. А понеже е на надник(плащат му на квадратен метър) и има изгода да работи много. за 2 дни изкарва толкова, колкото аз за 1 месец часове в училището, бе
    Мани, моя господин направи страхотни ръце (те попринцип са му невероятни), ама от това неговото хранене тип цял ден не ям нищо, а вечер се натъпквам (понякога просто когато има много клиенти не може по цял ден един залък да глътне) пусна коремче... ама какво да го правя, нали не е станал някой мърльо, пак си го обичам.
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Уф, а мъжа постоянно се тъпче. Излезем за 2 часа и е ял поне 2 пъти.......от 6 до 8 пъти на ден. Че и аз прихванах и фигурата ми се оправи.

ми не

Град
    София
    ДА, мисля,че съм секси
    И още как
    Smile!?

Супер фен Аватара на Zarity
    Град
    Шумен...
    О,да,стотици пъти са го потвърждавали хора с поведението си
    Брях,брях

Не
    ...They say learning to love yourself is the first step
    that you take when you want to be real.
    Flying on planes to exotic locations won't teach you how you really feel
    ...

Ми моето мнение е че не съм. Ама много се дразня като видя в скайп или някой сайт 11-12-годишно момиченце да се пише "SeXy LaDy" ,"SeXy GiRl" и т. н. как едно 11 годишно дете пък ще претендира че е секси... тц

Град
    в куза :)
    тцът

Град
    Boulevard of broken dreams
    Определено не..абсурд...
    I've learned that no matter how much I care, some people just don't care back. I've learned that your life can be changed in a matter of hours by people who don't even know you...

Фен Аватара на al_bundy316
    Град
    Plovdiv
    Цитирай Първоначално написано от death_wish_
    Ми моето мнение е че не съм. Ама много се дразня като видя в скайп или някой сайт 11-12-годишно момиченце да се пише "SeXy LaDy" ,"SeXy GiRl" и т. н. как едно 11 годишно дете пък ще претендира че е секси... тц
    +1
    Иначе за мен... нем

Фен Аватара на al_bundy316
    Град
    Plovdiv
    Иначе Шушулчица лъже нагло!

Мен хуят ми изглежда много секси, особено, когато е между две дебели устни!
    В градината се слуша само наша музика --> http://www.vbox7.com/play:58df8dfc

Град
    В АдА
    Ми мисля че Да

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си