- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Мислите ли, че изглеждате секси ?
Прилятелят ми - Републикански шампион по Киокушин , хах говори си .... да да измислен е
ииии + това той никога не е стъпвал в залата , не знае нищо по тази тема.
МОМЧЕТА , СМЕШНИ СТЕ МИ ВЕЧЕ.
Прeлапай и ти сигурно си някой "разбирач" на тема фитнес.
Не е важно какво говорят зад гърба ти, важно е като се обърнеш всички да мълчат!
men pak neme ebe haresvat li me -koito neme haresva da neme gledaПървоначално написано от zabravana
obi4kam te beb4eto mi!
bebeT00,beb4eto0o i aanitogb sa edni i sa6ti
може да си грозна и пак да те обарватПървоначално написано от your_secret
съвсем нормално
а че се хвалиш с това не говори много добре за теб![]()
Моят мъж пък направи супер ръце от вдигане на кашони с мобилни телефони. Аз пък не мога да разбера кое толкова е секси на мъж, който по цял ден блъска във фитнеса и е оформил гърди, по-големи от моите и ръка, по-широка от ханша ми... но все пак всеки е с вкуса си.Първоначално написано от krem4et0
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
Прав си от една страна, но от друга имаш някои пропуски.Първоначално написано от ss
Имай впредвид, че на възрастта, на която са повечето момиченца тук (предполагам 14-1тялото им, метаболизма им са съвсем различни от тези на 30 годишните жени.
Повечето са слаби дори и без да спазват особени диети.
Просто гените имат изключително важно значение. Естествено, с фитнес може да се постигнат резултати също. Но ми се струва, че фитнеса е повече за момчетата, както и за тези момичета, към които природата не е била така благосклонна да ги дари с идеални тела.
Иначе ако питаш 100 манекенки колко от тях спортуват редовно и пазят много строги диети... истината ще е че не повече от 10% са изрядните. Останалото е просто ген.
pratete mi snimk i shte vi kaja dali ste sexi
az znam che nishto neznam no drugite i tova neznaqt
ne mislq 4e sam sexy
И за мен не е секси. А и аз и с коремче си го обичам. Но той просто не прилича на себе си. Страшно отслабна, стегна се, а яде като разпран. И не е до метаболизъм, защото неговия е слаб. Просто 8-10 часа бечкане в тия жеги си казва думата. А понеже е на надник(плащат му на квадратен метър) и има изгода да работи много. за 2 дни изкарва толкова, колкото аз за 1 месец часове в училището, беПървоначално написано от Wrathchild
![]()
Аз пък не съм... и на всичкото отгоре привличам повече от моя пол.![]()
![]()
![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
Аз не съм секси ама не ме ебе.
+1Първоначално написано от MoOnLiGhT_ShAdOw
![]()
A.D.I.D.A.S.
Мани, моя господин направи страхотни ръце (те попринцип са му невероятни), ама от това неговото хранене тип цял ден не ям нищо, а вечер се натъпквам (понякога просто когато има много клиенти не може по цял ден един залък да глътне) пусна коремче... ама какво да го правя, нали не е станал някой мърльо, пак си го обичам.Първоначално написано от krem4et0
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
Уф, а мъжа постоянно се тъпче. Излезем за 2 часа и е ял поне 2 пъти.......от 6 до 8 пъти на ден. Че и аз прихванах и фигурата ми се оправи.
ми не![]()
О,да,стотици пъти са го потвърждавали хора с поведението си![]()
Брях,брях
Не
...They say learning to love yourself is the first step
that you take when you want to be real.
Flying on planes to exotic locations won't teach you how you really feel...
Ми моето мнение е че не съм.Ама много се дразня като видя в скайп или някой сайт 11-12-годишно момиченце да се пише "SeXy LaDy" ,"SeXy GiRl" и т. н. как едно 11 годишно дете пък ще претендира че е секси...
тц
Определено не..абсурд...![]()
I've learned that no matter how much I care, some people just don't care back. I've learned that your life can be changed in a matter of hours by people who don't even know you...
+1Първоначално написано от death_wish_
Иначе за мен... нем![]()
Мен хуят ми изглежда много секси, особено, когато е между две дебели устни!
В градината се слуша само наша музика --> http://www.vbox7.com/play:58df8dfc