- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Мислите ли, че изглеждате секси ?
Секси съм..Обичам винаги да съм най-красивата и да се гордея със себе си![]()
f@nt@zi@
Че той моя преди да се хване на тази работа изяждаше невъобразимо количество храна и казваше 'ох, не се наядох'. Ако някой друг ядеше толкова да е заприличал на кюфте.Първоначално написано от krem4et0
А колко се отклонихме...
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
ако само това ти е амбицията и повод за гордост...Първоначално написано от f@nt@zi@
![]()
Имам доста поводи за гордост,но и Този е един от тях..Вие ако не се гордеете с това,което сте..това вече е проблемА отностно амбициите ми..те са доста по-високи от това,да бъда секси
f@nt@zi@
nz ... az ne moga da kaja 4e sum sexy zashtoto ne se 4ustvam takava.. i ne sum
Но когато обичаш някого пусни на свобода , ако той/тя те обича ще се върне твоята страна, ако ли не няма за какво да съжаляваш,щастлив е той/тя без тебе и за него/нея ще се радваш.
Нямъл съм отрицателни отговори до ся![]()
http://www.impulse.bg/Xtuning
ТУКА ГЛЕДАЙ !!! >> http://goparty.myminicity.com/ << ХОРА ПОМАГАЙТЕ![]()
My Only Love
Мисля че да.
Някои хора минават набързо през живота ни!Други спират за миг и оставят диря в сърцата ни и после ние никога не можем да бъдем същите.
Да.
A day without sunshine is like you know...night
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=39415 !!!
+1 Sa6to taka e vajno 4ovek da ima samo4uvstvie-tova pravi vsi4ko v 4oveka o6te po magneti4no(ne sam kazala nqkakvo prekaleno golqmo samo4uvstvie ta 4ak do oblacite..prosto normalno da e).Първоначално написано от baby_leisy
а това, което си написала в подписа ти е пълна простотияПървоначално написано от f@nt@zi@
знаеш го, нали ?![]()
Зависи от това в какво настроение съм.Имала съм и моменти в които не съм се чуствала така,но и такива в които съм се.
Притискаш ме. Изтръгваш със страст ръцете ми разголени...
чувала съм го няколко пъти,но не секси ами сладка,чаровна,хубава..![]()
Всяка песен свършва,но това не е причина да не се наслаждаваш на музиката,нали?
ако тфа си ти на снимката..смех..егати фешаните пффПървоначално написано от BlindedAngel
Всяка песен свършва,но това не е причина да не се наслаждаваш на музиката,нали?
иии че определено сме сексиАз и моят Силвестър ( така се казва хуя ми ) симпатяги и двамата и големи инати
![]()
МАЙКИ ПАЗЕТЕ СИ ДЪЩЕРИТЕ
казвали са ми го няколко пъти,а напоследък забелязвам,че момчетата все по-често ме заглеждат,но определено не мисля,че съм секси,по скоро сладка,чаровна,но не и секси
Не си секси. Моля да се запише в протокола.Първоначално написано от Xtuning
П.П. По темата: естествено. Моля ви се, момичета, отдавна не е модерно да се правиш на срамежлива. Скромността е за хората, които нямат други добри качества.
А може би просто са започнали да ти растат гърди? По принцип това е част от дефиницията за ”секси” - да имаш цици (ако ще и малки, ама да има нещо там, различно от чорапи и памук в сутиена).Първоначално написано от little_elf
въпросът е дебилски....
...
...
а отговорите ОнЕкални...
"Мисля че да"... в момента, в който започнеш да мислиш, статута ти на "секси" изгаря... изчезва...
...........
.........
.........
ако това да си срамежлив означава, че нямаш по-добри качества... то да си оперен значи, че имаш сервилни родители... (beat that, eh?)
По темата: I'm like a flame for ze moths....
Ама сте големи двуличници!
Някой ще отвори някоя тема и ще му се скарате, че вече има такава... следващия път ще пише в по-стара тема, за да не отваря нова... и пак ще му се скарате.....
МИ ОСВЕН ЗАКЛЮЧЕТЕ ЦЕЛИЯ ФОРУМ... ИМА ВСИЧКО В НЕГО!
Еми всеки ще отговори "да,секси съм","да,харесват ме","да,харесвам се"и това не е самохвалство или фукня!Всеки един човек на света който се погледне в огледалото вижда най-красивия човек на света.Така че за самооценка е безсмислено да говорим!
Поздрави!!! :P
Mad