.
Отговор в тема
Страница 5 от 5 ПървиПърви 12345
Резултати от 101 до 120 от общо 120
    Супер фен Аватара на CVETELLINA
    Град
    ПлеВеН
    Секси съм..Обичам винаги да съм най-красивата и да се гордея със себе си
    f@nt@zi@

Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    Уф, а мъжа постоянно се тъпче. Излезем за 2 часа и е ял поне 2 пъти.......от 6 до 8 пъти на ден. Че и аз прихванах и фигурата ми се оправи.
    Че той моя преди да се хване на тази работа изяждаше невъобразимо количество храна и казваше 'ох, не се наядох'. Ако някой друг ядеше толкова да е заприличал на кюфте.
    А колко се отклонихме...
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Мега фен
    Град
    Utopia..
    Цитирай Първоначално написано от f@nt@zi@
    Секси съм..Обичам винаги да съм най-красивата и да се гордея със себе си
    ако само това ти е амбицията и повод за гордост...

Супер фен Аватара на CVETELLINA
    Град
    ПлеВеН
    Имам доста поводи за гордост,но и Този е един от тях..Вие ако не се гордеете с това,което сте..това вече е проблем А отностно амбициите ми..те са доста по-високи от това,да бъда секси

f@nt@zi@

nz ... az ne moga da kaja 4e sum sexy zashtoto ne se 4ustvam takava.. i ne sum
    Но когато обичаш някого пусни на свобода , ако той/тя те обича ще се върне твоята страна, ако ли не няма за какво да съжаляваш,щастлив е той/тя без тебе и за него/нея ще се радваш.

Нямъл съм отрицателни отговори до ся
    http://www.impulse.bg/Xtuning

ТУКА ГЛЕДАЙ !!! >> http://goparty.myminicity.com/ << ХОРА ПОМАГАЙТЕ

My Only Love

Град
    in youR dReams (mm)
    Мисля че да.
    Някои хора минават набързо през живота ни!Други спират за миг и оставят диря в сърцата ни и после ние никога не можем да бъдем същите.

Да.
    A day without sunshine is like you know...night

http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=39415 !!!

Цитирай Първоначално написано от baby_leisy
    Da mislq i do nqkakva stepen tva dali misli6 4e si seksi opredelq i tva kak 6te te vyzpriemat drugite okolo teb! Taka 4e saveta mi e 4uvstaite se sksi za da vi vijdat drugite hora taka
    +1 Sa6to taka e vajno 4ovek da ima samo4uvstvie-tova pravi vsi4ko v 4oveka o6te po magneti4no(ne sam kazala nqkakvo prekaleno golqmo samo4uvstvie ta 4ak do oblacite..prosto normalno da e).
    ObIcHaM nApUk Na TeZi , KoItO m3 mRaZqT[!] JiVeQ nApUk Na TeZi , KoItO gRoB mI kOpAqT[!] ZaBaVlQvAm Se NaPuK nA tEzI , kOiTo IsKaT dA sUm NeShTaStNa[!]

Мега фен
    Град
    Utopia..
    Цитирай Първоначално написано от f@nt@zi@
    Имам доста поводи за гордост,но и Този е един от тях..Вие ако не се гордеете с това,което сте..това вече е проблем А отностно амбициите ми..те са доста по-високи от това,да бъда секси

а това, което си написала в подписа ти е пълна простотия
    знаеш го, нали ?

Мега фен Аватара на katttto3
    Град
    В тайните на нощта
    Зависи от това в какво настроение съм.Имала съм и моменти в които не съм се чуствала така,но и такива в които съм се.
    Притискаш ме. Изтръгваш със страст ръцете ми разголени...

чувала съм го няколко пъти,но не секси ами сладка,чаровна,хубава..
    Всяка песен свършва,но това не е причина да не се наслаждаваш на музиката,нали?

Цитирай Първоначално написано от BlindedAngel
    Миии Да...Определено привличам погледа било то с походка или облекло...Харесвам си тялото не съм дебел,грам мазнина нямам по тялото,което е доста стегнато и релефно Абе честно казано завиждам на всички само защото може да ме гледат постояно
    ако тфа си ти на снимката..смех..егати фешаните пфф
    Всяка песен свършва,но това не е причина да не се наслаждаваш на музиката,нали?

иии че определено сме секси Аз и моят Силвестър ( така се казва хуя ми ) симпатяги и двамата и големи инати
    МАЙКИ ПАЗЕТЕ СИ ДЪЩЕРИТЕ

казвали са ми го няколко пъти,а напоследък забелязвам,че момчетата все по-често ме заглеждат,но определено не мисля,че съм секси,по скоро сладка,чаровна ,но не и секси

Цитирай Първоначално написано от Xtuning
    Нямъл съм отрицателни отговори до ся
    Не си секси. Моля да се запише в протокола.

П.П. По темата: естествено. Моля ви се, момичета, отдавна не е модерно да се правиш на срамежлива. Скромността е за хората, които нямат други добри качества.

Цитирай Първоначално написано от little_elf
    казвали са ми го няколко пъти,а напоследък забелязвам,че момчетата все по-често ме заглеждат,но определено не мисля,че съм секси,по скоро сладка,чаровна ,но не и секси
    А може би просто са започнали да ти растат гърди? По принцип това е част от дефиницията за ”секси” - да имаш цици (ако ще и малки, ама да има нещо там, различно от чорапи и памук в сутиена).

E to Az Ako Ne sAm.. koi drug

въпросът е дебилски....

...

...

а отговорите ОнЕкални...

"Мисля че да"... в момента, в който започнеш да мислиш, статута ти на "секси" изгаря... изчезва...

...........
    .........
    .........

ако това да си срамежлив означава, че нямаш по-добри качества... то да си оперен значи, че имаш сервилни родители... (beat that, eh?)

По темата: I'm like a flame for ze moths....
    Ама сте големи двуличници!
    Някой ще отвори някоя тема и ще му се скарате, че вече има такава... следващия път ще пише в по-стара тема, за да не отваря нова... и пак ще му се скарате.....
    МИ ОСВЕН ЗАКЛЮЧЕТЕ ЦЕЛИЯ ФОРУМ... ИМА ВСИЧКО В НЕГО!

Град
    София-град
    Еми всеки ще отговори "да,секси съм","да,харесват ме","да,харесвам се" и това не е самохвалство или фукня!Всеки един човек на света който се погледне в огледалото вижда най-красивия човек на света.Така че за самооценка е безсмислено да говорим!

Поздрави!!! :P
    Mad

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си