- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- От какво може да се изкриви пенисът 2 варианта?
1. От Чекии
2. От ебане на задна
И то голяма простотия за да пусне такава тема, как не мислите малко преди да пишете нещо!Първоначално написано от MostHated
Най-вече 0т глупави теми п0 форумитеПървоначално написано от Dawn_
![]()
Първоначално написано от Say It Right
стига сте му се карали бе , кривнал му е хуя на човека и сега не може да проумее от какво![]()
![]()
То май и друго му е кривнало, по-специално в голямата глава! Ама нали сме тук да се образоваме взаимно не, че има полза за такива!Първоначално написано от Yallama
И от на маикати путката може!!! тъпакПървоначално написано от Dawn_
Аз се сещам само за едно нещо, от което със сигурност кривва - полускъсана юздичка. Когато не успее да се скъса цялата, част от главичката остава, така да се каже, ”обвързана” с тялото на пениса, докато другата част ”щръква” свободно. И кривва. За други фактори не зная.
нито един от двата,просто щото няма логика.Вриантите,които знам е просто разместване на мускулите и нараняване
Ако съдбата ти е обърнала гръб...просто я изчакай да се наведе...
Само Болката е Истинска
http://prize.bg/amnesiaibiza
Първоначално написано от Dawn_
избирам отговор номер 2...
печеля ли награда?
Ама сте големи двуличници!
Някой ще отвори някоя тема и ще му се скарате, че вече има такава... следващия път ще пише в по-стара тема, за да не отваря нова... и пак ще му се скарате.....
МИ ОСВЕН ЗАКЛЮЧЕТЕ ЦЕЛИЯ ФОРУМ... ИМА ВСИЧКО В НЕГО!
От първия вариант може да ти гръмне някое мадо,а от втория ще ти мирише кофти. Дай други оферти
от чикии спри ги инак ш умрешПървоначално написано от Dawn_
Admin-Coki:
неподходящ размер на аватар!
Tiger~RulZ:
тоя как е?
Ти си пълен олигофрен..ма по принцип може да е клюмнал ако има късо гемче..