- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Върви ми много силно
zna4i v4era mi doide i mi te4e adski ama adski mnogo i nz kvo da pravq....ima li nqkvi xap4eta koito moga da piq za da mi namalee 4e ne se izdarja......blagodarq na vski4ki koito 6te pi6at smisleni komentari
т.7
krem4et0
абе хапчета няма...
Споко,и аз съм така...закъсня ми иии сега е ебати ужаса...
Само не пий аналгин,ще тече повече.
И на мен ми закъсня и е силно.
Решението OB super
Хахах
МомИче съм!
Пий мнооого витамин C. На мен ми повлияват някъде 12-15 хапчета на ден, когато е много силно. Ама не очаквай чудеса де, ще тр да потърпиш.
Ако действително ти тече много отиди на гинеколог да ти изпише противозачатъчни.
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
Е това с 12-15 хапчета е много вредно. Все пак хапчетата са наркотик не са бонбонки.Първоначално написано от 08mdam__
![]()
Слагай по големи превръзки и трай .. 100% съм сигруна , че е от климата . Освен ако не си пила противозачатъчни .![]()
Ако е инцидентно - климат, стрес, и т.н. може да са причината.
Ако редовно е така, отиди на гинеколог.
Не се тъпчи с хапчета, няма да помогнат.
+1Първоначално написано от ~egoistiC
Ъх, не, по - добре не взимай хапчета, а аналгин по смъртно не барай, че ще дежуриш у вас, без да можеш да излезеш.![]()
Нормално е да ти тече повече, ако си се притеснявала, закъсняло/ пропуснало ти е. Споко, след 2 дена ще си по - добре.![]()
нормално е. На мен също ми е така, но.. от факта, че ми закъсня с 3 седмици(бях се побъркала). И като дойде... бях като лейка. Сега малко е затихнало положението, ама... като за последен ден пак тече много.
Съвет - не взимай никакви хапчета, а само сменяй често превръзките (като е препоръчително да ползваш нощни). И.. ако си у дома се подмивай поо-често, за да не изпитваш чак толкова дискомфорт. =)
хапчетата,които могат да ти помогнат са противозачатъчни. само че трябва гинеколог да ти изпише подходящите. като ти се нормализира и регулира цикълът ще ги спреш.![]()
![]()
![]()
на мен ми закасня с 2 седмици и аз бях в същото положение ....само дето така ме болеше,че стоях и се гърчих от болка,и от хапчетата, които пиех за да не ме боли корема, ми течеше още по силно
![]()
все пак е нормално не се притеснявай![]()
мене последния път като ми дойде също ми беше доста силно течението... явно е от рязкото затопляне на времетомога да ти препоръчам само витамин ц ама и той не помага мн мн...
tochno.. vitamin C say tui moe ti pomogne.. ama ne poo hilqda hap4eta.. kato se priseti6 moe pie6 po edno dve.. spira.. ;]]![]()
не съм идеална и няма значение какво казват другите защото отнeма много време за да станеш човека които искаш да бъдеш .. [!]
Издребнели момченца,превзети лигли и комплексари - Full reSpecT и пътя!... ДА, обичам се!Обичайте се и вие..
Витамин C
Hey ! Mr Tambourine Man, play a song for me,
In the jingle jangle morning I'll come followin' you..
Мила,недей си поврежда организма с тия хапчета.Аз в момента го преживявам същото нещо и то е напълно нормално първите няколко шъти да ти е мн силно.После нещата при нас ще се нормализират.Можеш да си слагаш тампони,стават и за девствени момичета,но мен мн ме боля и престанах.Все пак е хубаво първите 2-3 дни да си с тампон като излизаш,защото има риск да ти стане петно на панталоните (и тва ми се е случвало)
.Поизтърпи малко
.Ако продължи повече от 10 дена си купи хапчетата.
Изпий 2-3 витамин С и ще си по-добре![]()
Кой знае момичето колко е малко. С какъв акъл и казвате, за нещо напълно нормално, да се тъпче с разни хапчета и хормони?? о.О
Това е нещо съвсем нормално, а и може би от жегата се е увеличило. Просто... търпи.
Simplicity, complexity, oh what a tragedy! Reality, insanity, strange normality. Incredible, untouchable, but just visual...
malko,malko na 15.....ami poprincip ne sam ot ligavite i ne bix se opplakvala bez pri4ina no mislq 4e naistina si te4e mnogo silni4ko i ne mi idva za parvi pat ta da neznam kakvo govorq.....6te iz4akam i utre i si vsimam xap4etaПървоначално написано от *-*Krisito*-*
blagodarq na vsi4ki za mneniqta
Уф, толкова ти знае главата. Витамин C не се натрупва в организма, а излишъка си отива с урината. Няма никакъв проблем ударната доза. Не й казвам да пие антибиотици, баси.Първоначално написано от Puky
Да, малка си (:Първоначално написано от paola_Rey
Говори с майка си, като за начало.
Ако ще взимаш хапчета, то нека да са Витамин C - не противозачатъчни, за Бога...
И все пак, не мисля че имаш поводи за притеснение...![]()
Simplicity, complexity, oh what a tragedy! Reality, insanity, strange normality. Incredible, untouchable, but just visual...
Една лъжичка канела + половин чаша вода на ставане,една на обяд и една на лягане...На следващия ден ще ти тече тече много слабо![]()
..поне при мене действа :P
Babble, Babble, Bitch, Bitch...
Rebel, Rebel, Party, Party
Sex, sex, sex, and don't forget the violence..
Blah, blah, blah got your lovey-dovey sad and lonely...
И на мен един път ми се беше случило/беше ми закъсняло доста и така течеше/Сега пак ми закъснява и дано да не стане пак така
![]()