.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 27
    Повече от фен Аватара на paola_Rey

Върви ми много силно

zna4i v4era mi doide i mi te4e adski ama adski mnogo i nz kvo da pravq....ima li nqkvi xap4eta koito moga da piq za da mi namalee 4e ne se izdarja......blagodarq na vski4ki koito 6te pi6at smisleni komentari

т.7
    krem4et0

абе хапчета няма...
    Споко,и аз съм така...закъсня ми иии сега е ебати ужаса...
    Само не пий аналгин,ще тече повече.

И на мен ми закъсня и е силно.
    Решението OB super
    Хахах
    МомИче съм!

Пий мнооого витамин C. На мен ми повлияват някъде 12-15 хапчета на ден, когато е много силно. Ама не очаквай чудеса де, ще тр да потърпиш.

Ако действително ти тече много отиди на гинеколог да ти изпише противозачатъчни.
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Супер фен Аватара на rakiQ
    нормално е ...

Град
    НякъДе Там ... В Club Mania In Sunny Beach .. :P
    Цитирай Първоначално написано от 08mdam__
    Пий мнооого витамин C. На мен ми повлияват някъде 12-15 хапчета на ден, когато е много силно. Ама не очаквай чудеса де, ще тр да потърпиш.
    Е това с 12-15 хапчета е много вредно. Все пак хапчетата са наркотик не са бонбонки.
    Слагай по големи превръзки и трай .. 100% съм сигруна , че е от климата . Освен ако не си пила противозачатъчни .
    Sex Is Not The Answer . . . "Sex" Is The Question "Yes" Is The Answer . . .
    WwW.ImPulSe.Bg/Puky

Ако е инцидентно - климат, стрес, и т.н. може да са причината.
    Ако редовно е така, отиди на гинеколог.
    Не се тъпчи с хапчета, няма да помогнат.

Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от ~egoistiC
    нормално е ...
    +1

Мега фен Аватара на Pedigree
    Град
    на стола
    Ъх, не, по - добре не взимай хапчета, а аналгин по смъртно не барай, че ще дежуриш у вас, без да можеш да излезеш.

Нормално е да ти тече повече, ако си се притеснявала, закъсняло/ пропуснало ти е. Споко, след 2 дена ще си по - добре.

нормално е. На мен също ми е така, но.. от факта, че ми закъсня с 3 седмици (бях се побъркала). И като дойде... бях като лейка. Сега малко е затихнало положението, ама... като за последен ден пак тече много.
    Съвет - не взимай никакви хапчета, а само сменяй често превръзките (като е препоръчително да ползваш нощни). И.. ако си у дома се подмивай поо-често, за да не изпитваш чак толкова дискомфорт. =)

Град
    в съня на елфите
    хапчетата,които могат да ти помогнат са противозачатъчни. само че трябва гинеколог да ти изпише подходящите. като ти се нормализира и регулира цикълът ще ги спреш.

Guest
    на мен ми закасня с 2 седмици и аз бях в същото положение .... само дето така ме болеше,че стоях и се гърчих от болка,и от хапчетата, които пиех за да не ме боли корема, ми течеше още по силно

все пак е нормално не се притеснявай

Повече от фен Аватара на plamka
    мене последния път като ми дойде също ми беше доста силно течението... явно е от рязкото затопляне на времето мога да ти препоръчам само витамин ц ама и той не помага мн мн...

tochno.. vitamin C say tui moe ti pomogne.. ama ne poo hilqda hap4eta.. kato se priseti6 moe pie6 po edno dve.. spira.. ;]]
    не съм идеална и няма значение какво казват другите защото отнeма много време за да станеш човека които искаш да бъдеш .. [!]

Издребнели момченца,превзети лигли и комплексари - Full reSpecT и пътя!... ДА, обичам се!Обичайте се и вие..

Град
    Blondeland
    Витамин C
    Hey ! Mr Tambourine Man, play a song for me,
    In the jingle jangle morning I'll come followin' you..

Мила,недей си поврежда организма с тия хапчета.Аз в момента го преживявам същото нещо и то е напълно нормално първите няколко шъти да ти е мн силно.После нещата при нас ще се нормализират. Можеш да си слагаш тампони,стават и за девствени момичета,но мен мн ме боля и престанах.Все пак е хубаво първите 2-3 дни да си с тампон като излизаш,защото има риск да ти стане петно на панталоните (и тва ми се е случвало) .Поизтърпи малко .Ако продължи повече от 10 дена си купи хапчетата.

Изпий 2-3 витамин С и ще си по-добре

Супер фен Аватара на Devilsplaymate
    Град
    Nowhereland
    Кой знае момичето колко е малко. С какъв акъл и казвате, за нещо напълно нормално, да се тъпче с разни хапчета и хормони?? о.О
    Това е нещо съвсем нормално, а и може би от жегата се е увеличило. Просто... търпи.
    Simplicity, complexity, oh what a tragedy! Reality, insanity, strange normality. Incredible, untouchable, but just visual...

Цитирай Първоначално написано от *-*Krisito*-*
    Кой знае момичето колко е малко. С какъв акъл и казвате, за нещо напълно нормално, да се тъпче с разни хапчета и хормони?? о.О
    Това е нещо съвсем нормално, а и може би от жегата се е увеличило. Просто... търпи.
    malko,malko na 15.....ami poprincip ne sam ot ligavite i ne bix se opplakvala bez pri4ina no mislq 4e naistina si te4e mnogo silni4ko i ne mi idva za parvi pat ta da neznam kakvo govorq.....6te iz4akam i utre i si vsimam xap4eta blagodarq na vsi4ki za mneniqta

Цитирай Първоначално написано от Puky
    Цитирай Първоначално написано от 08mdam__
    Е това с 12-15 хапчета е много вредно. Все пак хапчетата са наркотик не са бонбонки.
    Уф, толкова ти знае главата. Витамин C не се натрупва в организма, а излишъка си отива с урината. Няма никакъв проблем ударната доза. Не й казвам да пие антибиотици, баси.

Супер фен Аватара на Devilsplaymate
    Град
    Nowhereland
    Цитирай Първоначално написано от paola_Rey
    Цитирай Първоначално написано от *-*Krisito*-*
    malko,malko na 15.....ami poprincip ne sam ot ligavite i ne bix se opplakvala bez pri4ina no mislq 4e naistina si te4e mnogo silni4ko i ne mi idva za parvi pat ta da neznam kakvo govorq.....6te iz4akam i utre i si vsimam xap4eta blagodarq na vsi4ki za mneniqta
    Да, малка си (:
    Говори с майка си, като за начало.
    Ако ще взимаш хапчета, то нека да са Витамин C - не противозачатъчни, за Бога...
    И все пак, не мисля че имаш поводи за притеснение...
    Simplicity, complexity, oh what a tragedy! Reality, insanity, strange normality. Incredible, untouchable, but just visual...

Една лъжичка канела + половин чаша вода на ставане,една на обяд и една на лягане...На следващия ден ще ти тече тече много слабо

..поне при мене действа :P
    Babble, Babble, Bitch, Bitch...
    Rebel, Rebel, Party, Party

Sex, sex, sex, and don't forget the violence..
    Blah, blah, blah got your lovey-dovey sad and lonely...

И на мен един път ми се беше случило/беше ми закъсняло доста и така течеше /Сега пак ми закъснява и дано да не стане пак така

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си