.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Медицинско свидетелство за почване на работа

Здравейте имам следния проблем ходих при личната лекарка и тя каза че за 10 лв ще ми изкара и така и стана. Само че когато отидох в инспекцията по труда ме върнаха че нямам някакви си тъпи подписи и печати от комисията. Проблема е там че много бързам а незнам какво да правя. Утре или най-късно други ден трябва да си изкарам истинско тоест да мина прегледите аме е страх че понеже съм късоглед може да не мина очния. Дайте некви съвети. Естествено утре ще ходя при личната тя да намери там някой нейн колега да сложи печат ама я предложете други варианти.

Ходи при нея и й кажи да ти го оправи - щом си си платил, трябва да ти направи валидно. Моят личен си ми го направи така и нямах проблеми...
    Тъй красиви, тъй наивни,
    плискат по всяка капандура.
    И докато наливат тъй проливни,
    виждаш всичко друго колко малко струва....

Как може никой да не ти е казал какво точно да направиш?
    Така сериозно по въпроса: Купуваш си 1 стерилно бурканче от някоя аптека и го пълниш с ако. Отиваш до ХЕИ (до там се стига с 1цата тролей ако си от София) и даваш пробата. Таксата е към 8 лв. Трбява да си извадиш от там лична здравна книжка. Подпечатват ти там на място нещата, а после тичаш при личния си лекар и той да сложи някакъв печат. Това е всичко и става за около 1 ден. Гледай да свършиш това преди края на седмицата защото събота и неделя в ХЕИ не работят!

Успех!

hottie
    Guest
    Ами на мен личната ми сложи печатите
    Иначе ако нямаш време отиваш в някоя частна клиника и за 20лв ще минеш на бързо прегледите, няма и да те погледнат. Не знам каква работа си кандидатствал но аз съм с висок диоптър и никога не съм имала проблеми

Значи и аз вадих такива документи тая седмица.За здравната книжка си копуваш две контейнерчета за изпражнения от аптеката и се там правиш с тях квото трябва.Занасяш ги в ХеИ.Едното се дава отпред и плащаш 14 лв ,а другото отзад на сградата и там плащаш 8 лв.След 3 ще са ти готови изследванията и ако са наред ще ти поставят по един печат и от двете места.После отиваш до личната лекарка и тя също ти написва там констатация и пак се връщаш в ХеИ,но този път на 3я етаж,където заверяваш книжката и си готов.Там плащаш 6 лв.А за свидетелство за постъпване на работа-на мен направо ми го написа без прегледи мойта.
    Puedo escribir los versos m

това което ти трябва на теб се прави в инспекция по труда и се казва заверение, то е един лист и стружа 1 лв. обаче за да го получиш на медицинското ти трябва да има печат от 'уши нос гърло, очен лекар, хирург, невролог и личния лекар мисля) като си правих моито всичките изредени ми ги подпечата моя личен лекар теб може да те прати до още няколко лекари за печат, но те всъщност ня,а да те преглеждат всичко е формално и безсмислено
    Samе shit... different way

Цитирай Първоначално написано от Freeminded
    Как може никой да не ти е казал какво точно да направиш?
    Така сериозно по въпроса: Купуваш си 1 стерилно бурканче от някоя аптека и го пълниш с ако. Отиваш до ХЕИ (до там се стига с 1цата тролей ако си от София) и даваш пробата. Таксата е към 8 лв. Трбява да си извадиш от там лична здравна книжка. Подпечатват ти там на място нещата, а после тичаш при личния си лекар и той да сложи някакъв печат. Това е всичко и става за около 1 ден. Гледай да свършиш това преди края на седмицата защото събота и неделя в ХЕИ не работят!

Успех!
    В ХЕИ минах още миналата седмици всичко е ок освен че ме изтърсиха с 28 лева от които 6 само за един печат.

А колкото до мецинското идеята на личната лекарка беше да не ме разкарва по лекари само. За тови ги лепна там няколко подписа и печата и не ме разкара по кабинети. Ако не стане днеска при нея утре ще мина през някоя частна за 20 лв и 10 мин да оправя всичко.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си